Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
29 października 2020EvilDead pisze: Ja to wyglądam jak pierdolone zaprzeczenie godności i rozumu człowieka. Oczy to mam takie że jak patrzę w lustro to autentycznie chce mi się płakać jak można doprowadzić się do takiego stanu. Bardziej trzeźwe, żywe spojrzenie mają wtedy nawet żule spod sklepu. Koleżanka np strasznie się bała mnie po deksie w dawkach 450-600 bo miałem w oczach jednocześnie totalne szaleństwo i totalną pustkę. Dodatkowo jak na nią patrzyłem to podobno tak jakbym patrzył "przez nią" a nie na nią. Raz nawet jak się spotkaliśmy i ja byłem po 525mg deksa a ona przy mnie zajarała to jak spojrzała na mnie to popłakała się i uciekła bez słowa do domu. Z racji mojego stanu nie byłem w stanie jej zatrzymać ani zapytać co się stało. Przyznała mi się dopiero po miesiącu że zobaczyła diabła w moich oczach. Do teraz się ze mną nie spotkała mimo że w listopadzie minie rok od tego zdarzenia.
Podsumowując: po deksie nawet pierdolony Steve Wonder poznałby żem naćpany
Wszystkie pryszcze i niedoskonałości ogółem robią się czerwone do granic, a cera zostaje blada i biała, przez co jeszcze bardziej to widać. Szczęka się wysuwa, robi się taka durna małpa. Źrenice nawet jak nie będą wyjebane w kosmos z to i tak jest jakiś mega wytrzeszcz... Wszystko jest nie tak. Jak przypadkiem spojrzę w lustro zdekszony, to widzę że stoi tam ten jebany powykrzywiany "pokrak", tak to nazywam
29 października 2020TymekDymek pisze: robi się taka durna małpa.
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Ale ten wyraz twarzy, ta przerażona twarz nie wiedząca czego ma się spodziewać za sekundę niczego nie przebije. Generalnie efekty deksa można podpiąć pod wszystkie narkotyki. Jest wytrzeszcz jak po fecie, rozjebane źrenice jak po MDMA, mielenie ryjem też jak po stymulantach właśnie, do tego zagubienie i nieobecność w oczach jak po alko .. no generalnie dekster ma dużo efektów :D
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
29 października 2020EvilDead pisze: do tego zagubienie i nieobecność w oczach
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.