Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2532 / 602 / 0
29 października 2020EvilDead pisze:
Ja to wyglądam jak pierdolone zaprzeczenie godności i rozumu człowieka. Oczy to mam takie że jak patrzę w lustro to autentycznie chce mi się płakać jak można doprowadzić się do takiego stanu. Bardziej trzeźwe, żywe spojrzenie mają wtedy nawet żule spod sklepu. Koleżanka np strasznie się bała mnie po deksie w dawkach 450-600 bo miałem w oczach jednocześnie totalne szaleństwo i totalną pustkę. Dodatkowo jak na nią patrzyłem to podobno tak jakbym patrzył "przez nią" a nie na nią. Raz nawet jak się spotkaliśmy i ja byłem po 525mg deksa a ona przy mnie zajarała to jak spojrzała na mnie to popłakała się i uciekła bez słowa do domu. Z racji mojego stanu nie byłem w stanie jej zatrzymać ani zapytać co się stało. Przyznała mi się dopiero po miesiącu że zobaczyła diabła w moich oczach. Do teraz się ze mną nie spotkała mimo że w listopadzie minie rok od tego zdarzenia.

Podsumowując: po deksie nawet pierdolony Steve Wonder poznałby żem naćpany
Ja jak na tripie patrzę w lustro to często mam wrażenie że mam bardzo "wkurwiony" wyraz twarzy ale też właśnie taki trochę szalony, może to wyglądać creepy być może.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1761 / 585 / 0
Wygląd na deksie najgorzej. Znajomi określili to tak, że wyglądałem jakbym miał na raz wszystkie możliwe choroby psychiczne i fizyczne + mocno się wszystkim dziwił.

Wszystkie pryszcze i niedoskonałości ogółem robią się czerwone do granic, a cera zostaje blada i biała, przez co jeszcze bardziej to widać. Szczęka się wysuwa, robi się taka durna małpa. Źrenice nawet jak nie będą wyjebane w kosmos z to i tak jest jakiś mega wytrzeszcz... Wszystko jest nie tak. Jak przypadkiem spojrzę w lustro zdekszony, to widzę że stoi tam ten jebany powykrzywiany "pokrak", tak to nazywam 😆
  • 837 / 254 / 0
29 października 2020TymekDymek pisze:
robi się taka durna małpa.
O, to jest chyba najlepsze określenie!
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 779 / 179 / 0
Dokladnie tak, też mam wrażenie że deks wyciąga z czlowieka całe te pryszcze, syfy i w ogóle.
Ale ten wyraz twarzy, ta przerażona twarz nie wiedząca czego ma się spodziewać za sekundę niczego nie przebije. Generalnie efekty deksa można podpiąć pod wszystkie narkotyki. Jest wytrzeszcz jak po fecie, rozjebane źrenice jak po MDMA, mielenie ryjem też jak po stymulantach właśnie, do tego zagubienie i nieobecność w oczach jak po alko .. no generalnie dekster ma dużo efektów :D
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
  • 577 / 180 / 0
Jak patrze w lustro na DXM to wyglądam normalnie. Wiem, że tak nie jest, ale po prostu będąc porobionym trudno jest mi oceniać odległość i wielkość rzeczy. Tak samo trudno jest mi wtedy oceniać czy twarz wygląda dobrze czy nie. Jak się kiedyś pytałem kolegi to mówił że wyglądam dość normalnie, chociaż była to względnie mała dawka.
użyj innego podpisu, ten rozwala stronę - Administratorzy Hyperreal.info.
  • 260 / 22 / 1
29 października 2020EvilDead pisze:
do tego zagubienie i nieobecność w oczach
Coś w tym jest. Może po prostu tego nie dostrzegłem bo mam problemy z mimiką twarzy i na co dzień chodzę z taką obojętnością.
  • 705 / 120 / 0
No więc, wczoraj przeżyliśmy fazę we dwoje i było bardzo fajnie. Trzymanie się za rączki i CEVy to fajna sprawa%-D zrobiliśmy nawet filmik na którym nasze zkasztanione mordy opowiadają jak jest fajnie xD
  • 837 / 254 / 0
Wrzuć na hypertube %-D
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 779 / 179 / 0
Też pewnego wieczoru nagrałem filmik jak jesteśmy z kumplem po 450 i piwie. Zrobiłem też kilka zdjęc tego samego wieczoru i mimo że minął już ponad rok to odważyłem się tylko przejrzeć zdjęcia, filmiku dalej nie obejrzałem. Trwa ponad 5 minut także nie chce wiedzieć co tam robiliśmy/gadaliśmy i tym bardziej jak tragicznie wyglądaliśmy :D W ogóle nie lubię siebie oglądać na zdjęciach/filmikach czy nagraniach na których słychać mój głos a jak jestem wtedy porobiony to już nie ma chuja że takie coś sprawdzę
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
  • 19 / 1 / 0
Serio kurwa, ze wszystkich używek tylko deks w trybie instant potrafi tak spierdolić wygląd. To, że po np. emie masz gały wyjebane i ci szczena lata we wszystkie strony(niektórym) to jest nic przy twoim wyglądzie od wyższego II plateau. A czym głębiej w las, tym gorzej. Przy 600+ totalne zombie. A po 1350 wyglądałem dosłownie jakbym nie żył.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.