Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 377 / 3 / 0
Źrenice mogły Ci się powiększyć po samym pente. Zaprzestań na jakiś czas jakichkolwiek używek, staraj się spać dużo. Zafunduj sobie jakąś aktywność fizyczną (Bieg, długi spacer, lekki trening na siłowni, rower) kilka razy w tygodniu. Jeśli serce dalej będzie szaleć (Jednak po wysiłku się nie przejmuj, to norma) to profilaktycznie codziennie rano 100-200mg aspiryny przez powiedzmy 10 dni. Jedz jedzenie bogate w proteiny. Skoro powoli wszystko mija, to będzie ok. Ja osobiście męczyłem się fizycznie dobre 2 miesiące po odstawieniu maczanek, więc to, że organizm się buntuje to norma, próbuje za wszelką cenę powrócić do stanu normalności.
Whole life is about "up" and "down".
  • 13 / 1 / 0
@RzR bufo to bufedron ? Jeśli tak to nie ma sensu. Obie substancje mają podobny profil działania z tym, że pentedron jest mocniejszy. Dokładanie bufedronu do Pente to strata materiału.
  • 8 / / 0
Czy można zmiksować 6-APB z 3-MMC?
Uwaga! Użytkownik wincentypstrowski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 680 / 43 / 0
I have only two emotions
careful fear and dead devotion
I can't get the balance right
with all my marbles in the fight
I see all the ones I went for
all the things I had it in for
I won't cry until I hear
because I was not supposed to be here.
  • 353 / 5 / 0
Co myślicie o takim miksie 100 3-MMC+100 MDAI+100 MPA. Będzie ok na imprezkę klubową?
  • 1893 / 179 / 0
Toć ba! Ale podbij 3-MMC do 200, MDAI do 150, MPA na 50-70.
  • 720 / 12 / 0
Moze byc troche za grubo po twoim miksie, Dresiku :D (chodzi mi o wygiecie twarzy %-D i nadmiar szczescia wyplywający z niej) , aczkolwiek nie musi. :)
  • 597 / 2 / 0
Podzielam obawy przedmówcy - 200 3-MMC na dzień dobry i do tego 150 MDAI to już wytrzeszcz mordy jak się patrzy :D Po takiej ilości każdy by poznał że jestem nadźgany jak skurwysyn. No ale w zależności od użytkownika stan upojenia jest mniej lub bardziej widoczny przez zewnętrznych obserwatorów. Faktem jest jednak, że ketony które ciorają nas milutko mięciutko po serotoninie jednak pokazują się na mordzie :D Ale ogólnie mix powinien być bardzo bardzo zacny, choć Dresu raczej przesadził troszeczkę z proporcjami. Jeśli jednak czujesz się odważnie i masz jakąś nie-przypałową imprezę oraz najlepiej doświadczenie z ketonami to wal, powinno być gitara.
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 353 / 5 / 0
Impreza na którą szukam dobrego miksu to 2- dni na UMF w Chorwacji, czyli wielki iwent z muzyką house-trance-techno. Myślałem żeby w pierwszy dzień, a właściwie noc wziąć 200-FMA, a w drugi dzień imprezy miks o którym wyżej pisaliśmy. Blablab pisał że podobny miks, tylko w odwrotnych proporcjach czyli 200-MDAI + 150-3-MMC zadziałał na niego podobnie jak MDMA, dodał bym do tego jeszcze MPA tak jak pisałem około 100. I może jak by osłabło już działanie po 3 h dożutka takiego samego miksu, tylko w mniejszych dawkach. Co o tym myślicie, jakieś inne propozycje?
  • 1893 / 179 / 0
Pisalem abys zszedl troche nizej z MPA, bo juz samo 3-MMC jest dosc stymulujace. MPA to wydajna substancja, nie ma co ladowac w siebie od razu setke. Rozloz dawki metiopropaminy na cala impreze, po 50mg dorzucane wedle potrzeby.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.