Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę.
Mam nadzieję że dziś nie jest dniem w którym wjebałem się w opio.
A tak btw, czytałem wątek o zespole gilberta a kodeina - jest już może takie pewne info czy to rzeczywiście wpływa na siebie?
Kladajac ze grzeje 2x w tygodniu tygodni jest 4 w miesiacu a grzeje 6 lat to na miesiac wychodzi okolo 8 grzan to 12 x 8 x 6 lat okolo 600 grzan, z czego na sto grzan wychodzi okolo dwa trzy dobre ugrzania na sto to wychodzi okolo 18-20 dobrych grzan na 600 czyli gra w ogole nie warta zachodu.
Zakladajac ze jedno grzanie plus przepitka i papierosy to okolo 50 zl to 50 x 600 wychodzi, ze zostawilem w sumie w ciagu tych 6 lat okolo 30 tys. Zl na sama "faze" w aptekach.
Wszystko by sie zgadzalo przecietny kodziarz na kode wydaje okolo 5 tys zl rocznie troche drogi sport.
Na pewno będziexie wiedzieli o co kaman, a mianowicie ma ktoś jakieś sposoby na wieczorną nerwice ( zespół niespokojnych nóg ;P ) gdy przestaje się jeść kodę? Bo szczerze magnezy, potasy i melatoniny nie działają.
Jedynie wjazd kody uspokaja.
Jestem na dawkach 500-750 mg dziennie, więc jak zrobie dzień przerwy to serio mam taką nerwicę, że usiedzieć w miejscu nie mogę, a co dopiero zasnąć.
Ktoś coś? ;) w nagrodę podlinkuje wam moje amatorskie rapsy do oceny :d
06 lutego 2020tryptotester pisze: Hejka witajcie.
Na pewno będziexie wiedzieli o co kaman, a mianowicie ma ktoś jakieś sposoby na wieczorną nerwice ( zespół niespokojnych nóg ;P ) gdy przestaje się jeść kodę? Bo szczerze magnezy, potasy i melatoniny nie działają.
Jedynie wjazd kody uspokaja.
Jestem na dawkach 500-750 mg dziennie, więc jak zrobie dzień przerwy to serio mam taką nerwicę, że usiedzieć w miejscu nie mogę, a co dopiero zasnąć.
Ktoś coś? ;) w nagrodę podlinkuje wam moje amatorskie rapsy do oceny :d
Tylko radzę uważać bo w benzo bardzo łatwo jest się wjebac.
U mnie ładnie wycisza emocje i redukuje zespół niespokojnych nóg,
pomaga też przy odstawieniu.
masz skręta
06 lutego 2020Jonathan pisze: Drugi dzień z rzędu 450mg i już nie było tego samego efektu jak wczoraj, bo jak wyczytałem to wczoraj jednak nie było aż takim super doznaniem bo nie było tej "eufori", tylko samo ciepło i wyluzowanie.
Mam nadzieję że dziś nie jest dniem w którym wjebałem się w opio.
A tak btw, czytałem wątek o zespole gilberta a kodeina - jest już może takie pewne info czy to rzeczywiście wpływa na siebie?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.