Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Także spokojnie, jedź tyle ile fabryka dała, niech moc będzie z Tobą.
Czytałem gdzieś (chyba nawet na Hypku) o gościach co zafundowali sobie po thumbprincie i trzymało ich ponad 24h - dla mnie max to chyba 12h, po 6h potężnej psychodeli chyba już byłbym zmęczony tym stanem a nie chciałbym go wygaszać benzo/neurokleptykami.
jeśli max co do tej pory robiłeś to 200, a teraz chcesz 500-600 to będzie to nieporównywalne doświadczenie do tego pierwszego.
Fuzja - 909
03 marca 2018tur3k pisze: Możesz uzasadnić ? :)
A nawet jeśli to LSD-25, to efekty LSD będziesz miał osłabione (a wygląda że chcesz "wycisnąć" jak najwięcej), patrz tabelka z drugiego linka.
https://www.erowid.org/chemicals/maois/ ... nfo4.shtml
https://wiki.tripsit.me/images/3/3a/Combo_2.png
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
07 marca 2018OdwiertKorzenny pisze:feta na kwasie ?19 stycznia 2018trydzyk pisze: To ojciec się pochwali co dziś zrobił na kwasie.
Kreseczka.
Biała.
Tysiąc metrów w dół.
Na deskach.
Było warto.
Goniąc za żywiołkami drobniejszego płazu,
To się wzbija, to w głąb wali
Adam Mickiewicz- Oda do młodości.
25 marca 20184noniush pisze: Czytałem o imbirze jako dobry sposób na bodyload. Kiedy go zjeść tzn. przed wrzucaniem, w trakcie? I ile najlepiej, bo również się spotkałem z opiniami że potrafi nieco osłabić działanie, a tego nie chcę ;)
Nie oslabia dzialania. Mozeż dodać do tego także napar z mięty. Też pomaga na BL
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.