Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Także spokojnie, jedź tyle ile fabryka dała, niech moc będzie z Tobą.
Czytałem gdzieś (chyba nawet na Hypku) o gościach co zafundowali sobie po thumbprincie i trzymało ich ponad 24h - dla mnie max to chyba 12h, po 6h potężnej psychodeli chyba już byłbym zmęczony tym stanem a nie chciałbym go wygaszać benzo/neurokleptykami.
jeśli max co do tej pory robiłeś to 200, a teraz chcesz 500-600 to będzie to nieporównywalne doświadczenie do tego pierwszego.
Fuzja - 909
03 marca 2018tur3k pisze: Możesz uzasadnić ? :)
A nawet jeśli to LSD-25, to efekty LSD będziesz miał osłabione (a wygląda że chcesz "wycisnąć" jak najwięcej), patrz tabelka z drugiego linka.
https://www.erowid.org/chemicals/maois/ ... nfo4.shtml
https://wiki.tripsit.me/images/3/3a/Combo_2.png
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
07 marca 2018OdwiertKorzenny pisze:feta na kwasie ?19 stycznia 2018trydzyk pisze: To ojciec się pochwali co dziś zrobił na kwasie.
Kreseczka.
Biała.
Tysiąc metrów w dół.
Na deskach.
Było warto.
Goniąc za żywiołkami drobniejszego płazu,
To się wzbija, to w głąb wali
Adam Mickiewicz- Oda do młodości.
25 marca 20184noniush pisze: Czytałem o imbirze jako dobry sposób na bodyload. Kiedy go zjeść tzn. przed wrzucaniem, w trakcie? I ile najlepiej, bo również się spotkałem z opiniami że potrafi nieco osłabić działanie, a tego nie chcę ;)
Nie oslabia dzialania. Mozeż dodać do tego także napar z mięty. Też pomaga na BL
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.