Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
28 maja 2017kwasiarz pisze: [mention]rozgar[/mention]
Tak serio nie chce sie w nic wjebywac, ale czuje potrzebe zazywania czegokolwiek, potrzebe zachowania rytułału wciągania, nie wiem z jakiego chuja sie to bierze, wiem ze feta to zdradliwa kurwa, jednoczesnie chce ja zamowic i nie chce..
Z mojego doświadczenia wynikają dwie rzeczy - jak będziesz imprezowo wciągał co tydzień to się wjebiesz i po jakimś czasie z jednej nocy zrobią się 24 godziny potem 48 i więcej i więcej. W konsekwencji będziesz wciągał 3 razy w tygodniu albo częściej, bo trzeba coś zrobić w domu, do pracy, albo do szkoły. Wyjść do ludzi bez fety się nie chce też i każda czynność stanie się wymówką do kreski.
Jak będziesz wciągał mało, takiej pasty jaką opisujesz to 50 mg + 50 mg dorzutki max wieczorem to będzie spoko. Tylko strasznie ciężko się pilnować. Pasta 60-70% czystości rzeczywiście wysycha tak jak piszesz i dla mnie bez tolerki 50 mg robi już spoko. 100mg na raz to wywala gały na wierzch i wciska w fotel.
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives
Biore:
Kupiłem 5tkę fety która jest inna niż każda poprzednia. Jest w worku w postaci takich płatków, wyglądają tak nieco syntetycznie. W ogóle zawsze dostawałem taką zlepioną kulkę a ta teraz nie jest zlepiona i tak sobie lata w tym worku. Zajebałem sobie ją i jebana inaczej działa - trochę mnie podkręca, powoduje mocną bezsenność, ale nie kopie tak jakby miała właściwie. Problem jest taki, że strasznie ryje gardło i po dwóch wrzuceniach niewielkich porcji totalnie mi skosiła gardło. Mam całe zapalone, mam gorączkę - czuję się jakbym był przeziębiony, ale to wyleczę. Jednak czy da się coś z tą fetą zrobić? Jakoś wysuszyć czy chuj wie jakoś inaczej wrzucić? Mógłbym wrzucić fotę, ale nie wiem czy można tu takie rzeczy wrzucać.
Ostatnio brałem z 1.5 miecha temu, od tego czasu z 3-4 razy biedaketony
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
whisky
ananas (harm red)
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.