Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 20 / 1 / 0
28 maja 2017kwasiarz pisze:
[mention]rozgar[/mention]
Tak serio nie chce sie w nic wjebywac, ale czuje potrzebe zazywania czegokolwiek, potrzebe zachowania rytułału wciągania, nie wiem z jakiego chuja sie to bierze, wiem ze feta to zdradliwa kurwa, jednoczesnie chce ja zamowic i nie chce..
To chyba trochę mówi o tym, że masz dużą szansę się wjebać, skoro masz potrzebę zażywania czegokolwiek.

Z mojego doświadczenia wynikają dwie rzeczy - jak będziesz imprezowo wciągał co tydzień to się wjebiesz i po jakimś czasie z jednej nocy zrobią się 24 godziny potem 48 i więcej i więcej. W konsekwencji będziesz wciągał 3 razy w tygodniu albo częściej, bo trzeba coś zrobić w domu, do pracy, albo do szkoły. Wyjść do ludzi bez fety się nie chce też i każda czynność stanie się wymówką do kreski.

Jak będziesz wciągał mało, takiej pasty jaką opisujesz to 50 mg + 50 mg dorzutki max wieczorem to będzie spoko. Tylko strasznie ciężko się pilnować. Pasta 60-70% czystości rzeczywiście wysycha tak jak piszesz i dla mnie bez tolerki 50 mg robi już spoko. 100mg na raz to wywala gały na wierzch i wciska w fotel.
  • 538 / 66 / 0
Jak będziesz chciała zrezygnować z fety to możesz przejść na Modafinil - dobre gdy człowiek już działa i potrafi coś robić tylko na fecie, na trzeźwo jest bezużyteczny. Choć przy uzależnieniu psychicznym wystarczy odpowiednie nastawienie, spożytkowanie sobie czasu jakoś i przyzwyczajenie się do życia bez tego
This world makes us sick
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives

Biore: :pacman: :strzykawka: :papieros: :lsd: :wino: :ghb: :kreska: :nos: :hel:
  • 1 / / 0
Cześć ludzie, czytam Was od dawna, ale mam problem i się zarejestrowałem.
Kupiłem 5tkę fety która jest inna niż każda poprzednia. Jest w worku w postaci takich płatków, wyglądają tak nieco syntetycznie. W ogóle zawsze dostawałem taką zlepioną kulkę a ta teraz nie jest zlepiona i tak sobie lata w tym worku. Zajebałem sobie ją i jebana inaczej działa - trochę mnie podkręca, powoduje mocną bezsenność, ale nie kopie tak jakby miała właściwie. Problem jest taki, że strasznie ryje gardło i po dwóch wrzuceniach niewielkich porcji totalnie mi skosiła gardło. Mam całe zapalone, mam gorączkę - czuję się jakbym był przeziębiony, ale to wyleczę. Jednak czy da się coś z tą fetą zrobić? Jakoś wysuszyć czy chuj wie jakoś inaczej wrzucić? Mógłbym wrzucić fotę, ale nie wiem czy można tu takie rzeczy wrzucać.
  • 454 / 39 / 0
Możecie mi powiedzieć, co mam nie tak z głową? Właśnie pożarłem w ciągu 2h 1.0g władzia. Jakość nie jakaś wybitna, no ale trochę ponad te 30% miał. Przez godzinę było fajnie, potem mnie zmuliło. Czuję lekką stymulację, pewnie nie usnąłbym, ale psychicznie zmęczenie max.
Ostatnio brałem z 1.5 miecha temu, od tego czasu z 3-4 razy biedaketony
  • 1889 / 72 / 3
Tolerancja krzyżowa.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 95 / 7 / 0
i do tego jestes narkomanem :finger:
cannabis
whisky
ananas (harm red)
  • 270 / 13 / 0
a spotkał się ktoś z fetą po której nie było ochoty na sex!? ostatnio waliłem ze 2-3 setki i jakiś tam wystrzał był natomiast pierwszy raz w życiu poszedłem spać nie mając ochoty na cokolwiek co trochę mnie ździwiło..
  • 486 / 27 / 0
Jak każde nafukanie u Ciebie kończy się w ten sposób to współczuje :D Nie na każdego to działa w ten sposób, nie masz co się dziwić.
ciris@tutanota.com
  • 1957 / 230 / 0
Jednak są tacy. Odsyłam do tematu - patologiczny-samogwalt-granice-i-rekordy-t51862.html :D
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 270 / 13 / 0
Nie mam z amf zbyt częstej styczności, a KAŻDE poprzednie kończyło się zawsze jakimś aspektem seksualnym :D chodzi mi o to, że libido miałem mocno podniesione a po ostatniej fuce kompletnie nic co troche mnie zdziwiło
ODPOWIEDZ
Newsy
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.