Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 827 / 33 / 0
Jak kazdy rc w suchym ciemnym miejscu w.ziplocku
Uwaga! Użytkownik PURE GBL jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 81 / 4 / 0
zadam pytanie na które pewnie malo kto zna odpowiedz ale jak długo można takie coś trzymać bez utraty właściwości (suche, ciemne, chłodne miejsce)
  • 3899 / 239 / 13
Na to pytanie nikt nie zna odpowiedzi. Za dużo zmiennych to raz, a dwa - nikt nie próbował tego robić zapewne.

Jeżeli substancja jest w formie dużych, czystych kryształów to zapakowana w próżniowe, aluminiowane opakowania w temperaturze pokojowej powinna wytrzymać lata po czym wciąż pewnie będzie zawierała przynajmniej 90% wyjściowego stężenia;
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 191 / 22 / 0
Przez przypadek pomyliłem miligramy i waliłem za mało, sort bardzo przezroczysty w kryształach, nie znam sklepu bo dostałem ale wiem że to pewniak, kiedyś miałem biały bardziej zbita masa niż kryształ lekko żółtawy i był bardzo serotoninowy, pluszowy, barwy i muzyka piękne, było można walić 3dni i nie rosła tolerka. Wczoraj jak walnąłem ok 50mg? zmuliło mnie straszni i byłem senny później sniff kolejne 50mg trochę speeda na 1h i znów zamuła. Dzisiaj się połapałem, że miałem więcej towaru i mam zamiar walnąć 200mg i dorzutki. Opłaca się brać dzisiaj? Tolerancja żadna bk brałem kilkanaście razy ostatnio w sierpniu, takto tylko opio, benzo tryptaminy i MXE. Od miesiąca jestem czysty. Ale to że brałem wczoraj, zmniejszy fazę? Nie orientuje się w tym dziale, może ktoś zna taki towar. I czemu mnie zmuliło w małej dawce. Wybaczcie za brak odpowiedniej formy posta, ale dzisiaj jestem niedzisiejszy. Jak ktoś coś wie to priv, więcej napiszę.
ps. jak nikt nie odpowie w miarę szybko to usunę lub ładnie edytuję, by tak nie świnić takimi postami.
Wszystko co napisałem to tylko fikcja literacka, fragment opowiadania które nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, wszelkie podobieństwa do realnego świata są przypadkowe. Sam nigdy nie zażywałem narkotyków, a moja wiedza jest czysto teoretyczna.
  • 358 / / 0
Lepiej walić całą porcje oral czy większość oralem i mały sniff,czym różni się bania w tych wypadkach?
  • 191 / 22 / 0
Z tego co mówią znajomi i było napisane wcześniej, -oral długo, pluszowo, euforycznie -sniff podbija, czuć wejście i jeest bardziej spidująco. Jak ostatnio brałem też tak było, tylko nie wiem jaki teraz sort, bo ja miałem taki jak napisałem wyżej.
Wszystko co napisałem to tylko fikcja literacka, fragment opowiadania które nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, wszelkie podobieństwa do realnego świata są przypadkowe. Sam nigdy nie zażywałem narkotyków, a moja wiedza jest czysto teoretyczna.
  • 358 / / 0
Oka a czy w wypadku orala ze sniffem zjazd nadchodzi szybciej niż po samym o?
  • 191 / 22 / 0
W moim przypadku tak samo, bez zjazdu. Czasami żołądek bolał lekko (nawet na samym sniffie) i byłem bardziej przygnębiony niż zwykle, ale nic mocnego. Znajomi mówili o tym, że delikatny zjazd jest po sniffie bo gwałtowniej schodzi. Edit: I czasami mam problem ze snem, jesteś zmęczony, ale nie zaśniesz, brak pobudzenia tylko ziewanie. jednych trzyma całą noc innych 2h, a mnie i 24h się zdarzało, ale to raczej spotęgowane innymi czynnikami.
  • 1611 / 34 / 0
Ale sie kurwa zawiodlem - 2 miechy absty, pukam 120mh... 10min - malo w chuj. NEB to by mi beret spadl. Dopiero drugie tyle na satysfakszyn.

Next robie 500mg 3mmc + 250mg alfy.
Rozczarowanie.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 39 / / 0
Szybkie pytanie:
Jak się ma 3 mmc BK i 3 mmc 3BK do "dwójki"?
Który polecacie?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.