Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 1130 / 48 / 0
Jezeli masz dostep do aptecznych benzo z apteki wlasnie to cenowo wyjdzie taniej. Przeciez paka klona to nawet bez refundacji jakies grosze. Jezeli z oglaszamy itp. to wychodzi podobnie, wiec raczej kwestia konkretnego dzialania i jego czasu, ktore Cie interesuja.
  • 330 / 19 / 0
Nie spieram sie ze to dzialanie flu, ale jeszcze sie nie spotkalem z tym zeby spozyta w sporych ilosciach kofeina zaczela dzialac nagle dopiero po dokladnie 18 godzinach w tym wypadku po wypiciu ostatniego redbulla i przespanej nocy (brak problemow ze snem i zasnieciem). Mozliwe ze moj organizm bardzo dziwnie reaguje na naglu brak clonazolamu (prawie 4 miesiace robia swoje).
Skutecznie udaje ze problem uzaleznienia mnie nie dotyczy od ~2006
  • 75 / 2 / 0
Bardzo dobre legalne benzo na odstawkę innych krótko działających benzodiazepin w które się wjebaliśmy. Biorę od soboty i zmniejszam dawki. Wczoraj poszło 4 mg, a dziś idzie mniej, bo 3 mg na sen. Czuję dużą poprawę samopoczucia od przestawienia się z klonazepamu i flubromazolamu.
  • 992 / 25 / 0
Do odstawek idealne. Gdzieś z pół roku temu uratował mnie przed zespołem odstawiennym po klonazolamie. 12h po ostatnim mg klonazolamu wziąłem 10mg flu i brałem co 2doby zmniejszając o 1mg. Wystąpiły tylko lekkie kłopoty ze snem na początku. Do benzo nie ma zamiaru wracać.
  • 1660 / 300 / 0
Niech już ten klonazolam powróci, po nim wiedziałem mniej więcej co robię, a tu wjebałem 80mg w... około 2 (na trzecią zostały 2 po 4mg tabletki %-D ) doby (wiadomo jak to z klanedarzem) %-D Wszystko w pokoju znalazło się w innym miejscu, zadrapania na całym ciele jakbym się wielokrotnie wyjebał i do tego znalazłem puste 3 paki acodinu %-D Co za szatan nie benzo.

Oczywiście nic oprócz tego nie pamiętam :retarded:
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 1660 / 300 / 0
Proszę moderatora o scalenie, bo myślę, że warto to dodać do mojego posta. Przeliczyłem dokładnie i wyszło nie 80mg, a 180mg w 5 dni wjebane. Jaki jest czas półtrwania takiej dawki? %-D Bo jeszcze cały dzień mnie buja. Benzo nie dla mnie, bo za każdym razem rozpierdol na miare Fukushimy Daiichi. Ale i tak będę wpierdalał znając życie :blush:

Boję się wyszukiwać własnych postów na hajpie, bo bym musiał popełnić (nie)honorowe harakiri.

Oto mały fragment moich poetyckich wypocin:

"Kurwa doszła, dzłowiea. Jest bosi=o. Prosonujee zadrać za łośłem garperta. Jezczelisz niem rozpumiesz co mówie, to szybko cię naumiem - zbieraz konmlnie, wolne łoto n ziemie, drewno, kaień, klejony, które stre drzewomoferuja ci kłeśna w zamian za fajnty item lub mocny klep plus. Jek nie jesteś czwegoś pewny to pytaś sie mnie przez Enter staje się.

W sobotę mają do mnie wyjśc owe ziejące ognie monstra :X Fajnie byłbo być swoją własną latająncją amię wspomagającą nasze wzalejmne siły i drepczączymi za mną jak wierne, wytrenowane smoki."

Podziwiam swoją dbałość o interpunkcję %-D
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 3854 / 314 / 0
Teabadger pisze:
Jezczelisz niem rozpumiesz co mówie, to szybko cię naumiem
Piękna sentencja. Chyba jebnę sobie dziarę na klacie %-D Jeżeli zrobią jakąś narkomańską wersję Mythbusters, i będą robić odcinek o benzo, to na pewno Cię tam zobaczymy :cheesy:
Wczoraj wziąłem o 20 4 mg, i teraz również se zapodam tę sympatycznie wyglądającą tabletkę.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1660 / 300 / 0
A, i to się bardzo długo ładuje, ok. 2 godzin dopiero zaczyna coś mocniej działać. Na start wrzuciłem 12mg, minęło ok. 40 min i lipa, więc do tego 4mg i dalej nic. No to dalej dorzucałem... a potem pamiętam dopiero co się działo parę dni później %-D
  • 109 / 3 / 0
Wczoraj po zabawie z 4 FMA zarzuciłem 4 mg etizolamu i 2 piwa, a po pewnym czasie 4mg flubromazepamu. Wieczorem zaczął się cyrk, bo chodziłem jak bardzo mocno wcięty, nogi mi się plątały, kilka razy o mało się nie przewróciłem. W międzyczasie wciągnąłem kreskę 4fma, ale nic to nie zmieniło. Stawiam, że to przez flubro, etizolam z alkoholem powinien przestać działać po tych maks 6h, a miałem problemy z koordynacją po 10-12 godzinach od ich spożycia. Miał ktoś takie problemy z równowagą po niewielkiej ilości benzo? Chyba, że to 4fma sie do tego przyczyniła, ale raczej powinna temu przeciwdziałać.
Jeszcze w oczach mi się rozmazywało i czytanie było dość utrudnione, ale to pewnie przez czwórkę.
  • 3854 / 314 / 0
Też miałem podobnie, tyle, że ja wziąłem 750 mg kodeiny, 8 mg flubro, 0.5 mg alpry + ileś tam browarów %-D Później wziąłem jakieś dwie piguły, to na chwilę mnie otrzeźwiło, ale przy takiej ilości zamulaczy, to było raczej tak, jakbym krzyczał pod lodem, że się topie %-D
Miałem jeszcze 4 mg flubro, ale nie mogłem go znaleźć. Nie zdziwiłbym się, jakbym je wjebał na nieświadomce, bo cały następny dzień wyjęty z życiorysu (wróciłem o 9 rano do domu).
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...