Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 857 / 2 / 0
Nieprzewidywalne to jest 2C-T-x chyba najbardziej.
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
O tak :-) To najbardziej poroniona grupa z jaka mialem okazje eksperymentowac %-D
  • 2775 / 39 / 0
Oby t4 okazało się dla mnie i dziewczyny łagodniejsze %-D
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
Jesli to prawda co pisza na LHG ze jest bardizej dysocjacyjne to wspolczuje twojej dziewczynie %-D
  • 2775 / 39 / 0
Hehe poznanie poszczególnych składowych jej osobowości może być ciekawsze od poznawania jej koleżanek %-D
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 32 / / 0
Czy jest jakaś substancja z rodziny 2c niewywołująca stymulacji? Miałem bardzo nieprzyjemne przejścia z 2C-E, które skutecznie zniechęciły mnie na kilka miesięcy do próbowania psychodelików - po 1-2,5 godz. radości, kosmicznych myśli i lekkich efektów wizualnych nastąpiło wielogodzinne zejście, obawiające się koszmarną stymulacją, poceniem, waleniem serca oraz głębokimi stanami lękowo-depresyjnymi. Dawka odmierzana na oko, ale przy ponownych próbach z minimalnymi dawkami podobne efekty w małej skali.
Także czy jest jakieś 2c, które mógłbym wypróbować, czy lepiej sobie odpuścić zabawę z tą grupą substancji?
Uwaga! Użytkownik fant nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
Nie chce mi sie zakladac nowego topica ani pisac jakiegos szczegolowego trip raportu jak cos to znajdziecie go na bluelight
Substancja : 2C-G
Dawka : 30 mg
Czas dzialanie : ok 30h
Peak : 15h
After : kolejne 10-15h

o 10:40 w sobote spozylem 30 mg , przez pierwsza godzine nie czulem zadnych fizycznych dolegliwosci choc substancja rozkrecala sie na dobre , po godzinie nastapil glowny bodyload, uczucie niepokoju , skurcze miesni ba nawet zwymiotowalem 1 raz w mojej karierze z psychodelikami :)
Peak nastapil po jakichs 1,5 h . Przez 2 h siedzialem w domu , bardzo przepiekne CEV , brak OEV no moze lekkie max na poziomie ++ . Bardzo silna euforia , calkiem empatogennie , leciutka stymulacja chyba jedna z najmniejszych jaka mialem po 2C-x. Brak jakiegokolwiek uczucia lęku przed ludzmi , moglem normalnie funkcjonowac rozmawiac z ludzmi , jasne i przejrzyste myslenie , odbior muzyki na bardzo wysokim poziomie .gdy wyszedlem na dwor jedyne zmiany wizualne jakie zauwazylem lekko plywajacy obraz oraz nieco ciemniejsze kolory , wszystko dzialo sie bardzo dynamicznie tak jakby ktos przyspieszyl czas o pare milisekund , z 6 tripa spedzilem nad morzem ze znajoma , znajomym i moja dziewczyna . Bardzo duzo smiechu , spacerowanie po plazy i lesie bylo niesamowite , gdy zapadl wieczor , kolory staly sie bardzo wyraziste , lampy uliczne i swiatla samochodow razily az w oczy , dominowaly barwy zolte , pomaranczowe i niebieskie , po powrocie do domu obejrzelismy film ogolnie ogladanie filmow sprawialo mi niesamowita przyjemnosc , po jakichs 10 h gdy peak nadal trzymal dorzucilismy troche LSD , 4-ho-DiPT i methoxetaminy , synergiczne dzialanie bylo bardzo cudowne . Jakos po 16 h gdy powyzsze substancje zeszly nadal czulem dosc silne dzialanie 2C-G choc peak juz troche zmalal , kolejny film tym razem Avatar oczywiscie ladnie podkrecone kolory .
Jakos 17 h po zarzuceniu zdecydowalem uspic sie benzo naszczescie z pozytywnym skutkiem . Obudzilem sie jakies 8 h pozniej a dzialanie 2C-G nadal mozna bylo odczuc , ustapilo ono jakos po 25 h . Samo dzialanie bardzo mnie wymeczylo , musialem odespac 24 h zeby dojsc jakos do siebie.
Substancja jak dla mnie rewelacyjna choc czas dzialania moglby byc nieco krotszy , dlatego mam nadzieje ze 25G-NBOMe spisze sie idealnie jesli chodzi o moje oczekiwania . Jesli kiedykolwiek substancja pojawi sie na rynku to bardzo ja polecam :)
W nastepnym odcinku opis 2C-N :)
Mam nadzieje ze choc troche przyblizylem profil dzialania tej substancji , bo poki co jedyne dostepne informacje o niej znajduja sie w PIhkalu , choc nawet Shulgin nie opisal jakichs typowych efektow , jedynie pisal ze idealna do psychoterapi :)
  • 1876 / 23 / 0
fant pisze:
Czy jest jakaś substancja z rodziny 2c niewywołująca stymulacji? Miałem bardzo nieprzyjemne przejścia z 2c-e, które skutecznie zniechęciły mnie na kilka miesięcy do próbowania psychodelików - po 1-2,5 godz. radości, kosmicznych myśli i lekkich efektów wizualnych nastąpiło wielogodzinne zejście, obawiające się koszmarną stymulacją, poceniem, waleniem serca oraz głębokimi stanami lękowo-depresyjnymi. Dawka odmierzana na oko, ale przy ponownych próbach z minimalnymi dawkami podobne efekty w małej skali.
Także czy jest jakieś 2c, które mógłbym wypróbować, czy lepiej sobie odpuścić zabawę z tą grupą substancji?
2C-E juz takie jest , najmniej stymulujace substancje z tej grupy jakie probowalem to:

2C-B-FLY , 2C-T-21 , 2C-G , 2C-D
  • 3449 / 124 / 8
Bo to wszystko to różnice osobnicze. Na różnych ludzi psychodeliki działają różnie, pod względem psychicznym i fizycznym.
  • 2497 / 49 / 0
2C-C jeszcze moze byc, poza tym na mnie DOC dziala bardzo relaksujaco ;p
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.