Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1179 / 9 / 0
cube_ pisze:
a ja sie tak spytam... ile wy macie lat , ze potrzebujecie wspomagaczy zeby chciec sie bzykac ?! mi tam sie chce prawie zawsze i wszedzie hehehe:D

Ciekawe czy na cipaczu by Ci się chciało :gun:
  • 3490 / 55 / 0
Mi się chciało.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1179 / 9 / 0
A kiedyś Ci się nie chciało?
  • 430 / 5 / 0
Pijcie yerbę :P
  • 3490 / 55 / 0
Po 12 razie w ciągu 8 godzin na grzybach chciałem już tylko zajarać i iść spać. PO seksie trwającym jakieś 3 godziny też byłem już śpiący, przytuliłem i kimałem. Jak bili dresiarze mojego kolegę, a ja się dusiłem też nie miałem ochoty. Jak biłem się z ojcem. I w kilku takich sytuacjach. Ale tak na codzień, siedzimy z ukochaną, wolny czas, herbatka, obiadek to mogę w każdej chwili. I jak zaproponuje to się zgodzę.

Tak, yerba robi cuda z pauką.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1179 / 9 / 0
Kurwik pisze:
Jak bili dresiarze mojego kolegę, a ja się dusiłem też nie miałem ochoty. Jak biłem się z ojcem. I w kilku takich sytuacjach.
No co Ty, w takich sytuacjach się właśnie najbardziej chce %-D
offtop za duzy.
pozdrawiam.
  • 276 / 1 / 0
@Rubens De Falco, niestety właśnie megabol, nie znalazłem żadnego innego - możesz jakiś polecić? Najlepiej w kapsułkach. Obecnie mija już chyba 5ty dzień i zero efektów. Zaczynam chodzić na siłownie, może to pomoże. Lat mam 22, dawniej wszystko było okej, wydaje mi się, że ma to związek z nagłym odstawieniem paroksetyny 1,5 roku temu i tak zwanym PSSD. Wie ktoś jak to leczyć?

EDIT: znalazłem w necie informację, że podobno korzeń lukrecji pomaga na pssd, ktoś coś o nim słyszał?
  • 211 / 1 / 0
Preparatów zawierających DAA jest cała masa. Staraj się wybierać w miarę renomowane firmy. U megabola naprawdę ciężko znaleźć dobry produkt.
Obecnie można kupić na allegro w niezłej cenie sześćdziesięciu kilku złotych preparat T-100 firmy olimp. Opakowanie zawiera 120 kapsów co przy dawkowaniu 4 kapsów na dobę daje 30 dniowy cykl. Oprócz DAA jest tam kilka dodatków. Na pewno jest produktem lepszym niż ten, którego używasz.
  • 276 / 1 / 0
dostałem piracetam i memantynę na łagodne zaburzenia poznawcze, może też mi pomogą w libido, co sądzicie?
  • 211 / 1 / 0
Po piracetamie za wiele bym sobie nie obiecywał.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.