22 kwietnia 2025kelsgau12 pisze: Część, mam pytanie. Moja żona chce zajść w ciążę a ja jestem w ciągu na Tramalu/pregabalinie. Czy jeśli teraz zaszła by w ciążę to te leki mogłyby mieć jakieś negatywne skutki dla dziecka?
Co do samego zapłodnienia - pewnie każdy lekarz powie Ci, żebyś poczekał, ale chyba bardziej prawdopodobne jest, że po prostu możesz mieć większy problem z zapłodnieniem, bo Twoi żołnierze będą po prostu zjebani i za chuja nie trafią.
22 kwietnia 2025kelsgau12 pisze: Część, mam pytanie. Moja żona chce zajść w ciążę a ja jestem w ciągu na Tramalu/pregabalinie. Czy jeśli teraz zaszła by w ciążę to te leki mogłyby mieć jakieś negatywne skutki dla dziecka?
Ogarnij się, odstaw, pobądź w trzeźwości te 3 miechy, poróbcie sobie z żoną badania genetyczne, dla faceta łatwo bo idziesz się zlać w probówkę i podejmijscie świadomą decyzję. Szkoda dziecka karać pojebanymi, nieodpowiedzialnymi rodzicami.
A @kelsgau12 czy ty siebie słyszysz? Nie dość, że jesteś ćpunem, więc na ten moment to się nadajesz do rozrodu jak krowa do orkiestry, to jeszcze myślisz, że jak Ci się dziecko urodzi to będzie łatwo i już nagle magicznie nie będziesz w nałogu? Spierdolisz życie sobie, żonie i temu dziecku, które nie jest niczemu winne. Jakbym wiedziała jak wyglądasz to bym cię znalazła i bym ci legitnie najebała, przysięgam
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.