Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 2806 / 362 / 0
20 marca 20217key pisze:
Tobie Sclero to bym polecił BetainęHCL... jak jest problem z kwasem żołądkowym to się żelazo nie wchłania a kurkumina zadziała odwrotnie... jako chelator wybierze ci żelazo z organizmu.
No z tą BetainąHCL pomyśle bo jest coś na rzeczy bo nie dość że brakuje mi żelaza przez co zawsze wyniki krwi ( hemoglobina itp nisko ) to i biore żelazo w formie leku biore i to nie mało i nadal lipa .. spróbować mogę ale dzięki za radę :)

@Morfeo A napisz co robisz w ciągu dnia ze pijesz tyle wody ? Bo jeśli np. Ćwiczysz uprawiasz sport czy pracujesz fizycznie to nie ma sie co martwić a wrecz przeciwnie właśnie dobrze że dużo pijesz wody przy wysokiej aktywności.. gorzej jeśli np. leżysz cały dzień do gory brzuchem ..
  • 1174 / 222 / 23
Ćwiczę z 1.5 godziny, ale siłowo. Nie leżę, ale nie pracuję fizycznie. Czasami mi się zdarza, gdy np. mam 4l napoju, zrobię dobre zupy, które lubię i np. wypiję tyle wody do godziny 18 a potem jeszcze przed snem sobie miętę zaparzę. To nie jest tak codziennie, ale czasami mam takie dni. Nie puchnie mi ciało ani nic.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.