Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 152 / 3 / 0
Clonoazolam to jest niebezpieczne gówno z przekrutnym zespołem odstawiennym, do tego nabija strasznie tolerancję. Zostań przy tym.
  • 1008 / 204 / 2
Sorry, pomyłka z tym zgonem.
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1930 / 191 / 0
Wciąż testuję tą naprawdę ciekawą substancję i nie mogę wyjść z podziwu. Tak aktywizującego, rozluźniającego i ogolnie super pod każdym względem benzo nie stworzono.

Jedynymi minusami jest chyba senność pod koniec działania, parcie na dorzutkę i cena.

Mimo wszystko ja już benzo z RC nie szukam :)
Take DXM and Be Happy
  • 152 / 3 / 0
Ja tam nie mam żadnej senności, ale to w cale nie działa dłużej od alpry jedynie z tego co odczułem to halflife ma dłuzszy.
  • 1930 / 191 / 0
Fakt, nie działa to długo. Doszedłem do tego po kilku dniach testu samej Flu-Alpry. Działa nawet krócej niż Alpra. Przez to jednak (ze względu na cenę) odpada z mojej zwraczałej benzo - listy.

Senność u mnie występuje dość spora na zjeździe. Ale wypijam kawkę i lecę dalej! :D

Wolicie wrzucać pod język? Bo ja tak. Robi mnie już po jakiś 10 minutach, a normalnie to się do godziny rozkręca.

Dziś dawkowałem:

Rano: 2mg
Południe: 1mg
Wieczór: 3mg
Późny wieczór: 2mg

Mam dużą tolerkę, ale i tak mnie pewnie zetnie. Nie piję alkoholu do tego. Tylko dwa piwa po 0.5% dla smaku.

Jutro zdam raport!

Ostatnia dawka dopiero pod jęzorem :diabolic:
Take DXM and Be Happy
  • 760 / 68 / 0
Jako jedno z nielicznych RC benzo mogę flu polecić każdemu...robi robotę :-) tylko z dawkowaniem nie przesadzajcie bo czas półtrwania jest dość długi. Tolerka u mnie wysoka GABA wyjarane ale z tym jest wszystko Si 1mg odczułem. Nie wiem czy mogę wstawić nazwę Vendora ale jest "RCbezpieczny". Miałem kiedyś "RCbohaterski" w glikolu niby działał ale nieekonomicznie - bardzo małe stężenie w glikolu. Mogliby nad tym popracować a dostałem info, że wycofują...niestety.
My name is called religion, sadistic, sacred WHORE.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
  • 1008 / 204 / 2
Jak z tym czasem działania w porównaniu do zwykłego alprazolamu? Bo jedni piszą, że działa nawet dobę, a inni, że kilka godzin... kwestia sortu, Waszej tolerki na benzo, czy jak?
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1930 / 191 / 0
03 kwietnia 2018eth0 pisze:
Jak z tym czasem działania w porównaniu do zwykłego alprazolamu? Bo jedni piszą, że działa nawet dobę, a inni, że kilka godzin... kwestia sortu, Waszej tolerki na benzo, czy jak?
Czas działania nie jest o wiele dłuższy od Alprazolamu, za to t1/2 jest dłuższy. Sam sobie odpowiedz.

Strasznie mi się wzrok rozjeżdża. Ale ja szaleję z dawkami dochodząc do 8mg dziennie. Oczywiście nie od razu :)
Take DXM and Be Happy
  • 1008 / 204 / 2
Czyli skręt przyjdzie później, a tak to nie ma różnicy, zgadza się?
  • 585 / 62 / 0
Nieprzeczytany post autor: sidik »
03 kwietnia 2018Demis pisze:
Czas działania nie jest o wiele dłuższy od Alprazolamu, za to t1/2 jest dłuższy. Sam sobie odpowiedz.
skad wiesz jaki jest czas poltrwania flualprazolamu i jego metabolitow?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.