Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 152 / 3 / 0
Clonoazolam to jest niebezpieczne gówno z przekrutnym zespołem odstawiennym, do tego nabija strasznie tolerancję. Zostań przy tym.
  • 1008 / 203 / 2
Sorry, pomyłka z tym zgonem.
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1907 / 181 / 0
Wciąż testuję tą naprawdę ciekawą substancję i nie mogę wyjść z podziwu. Tak aktywizującego, rozluźniającego i ogolnie super pod każdym względem benzo nie stworzono.

Jedynymi minusami jest chyba senność pod koniec działania, parcie na dorzutkę i cena.

Mimo wszystko ja już benzo z RC nie szukam :)
Take DXM and Be Happy
  • 152 / 3 / 0
Ja tam nie mam żadnej senności, ale to w cale nie działa dłużej od alpry jedynie z tego co odczułem to halflife ma dłuzszy.
  • 1907 / 181 / 0
Fakt, nie działa to długo. Doszedłem do tego po kilku dniach testu samej Flu-Alpry. Działa nawet krócej niż Alpra. Przez to jednak (ze względu na cenę) odpada z mojej zwraczałej benzo - listy.

Senność u mnie występuje dość spora na zjeździe. Ale wypijam kawkę i lecę dalej! :D

Wolicie wrzucać pod język? Bo ja tak. Robi mnie już po jakiś 10 minutach, a normalnie to się do godziny rozkręca.

Dziś dawkowałem:

Rano: 2mg
Południe: 1mg
Wieczór: 3mg
Późny wieczór: 2mg

Mam dużą tolerkę, ale i tak mnie pewnie zetnie. Nie piję alkoholu do tego. Tylko dwa piwa po 0.5% dla smaku.

Jutro zdam raport!

Ostatnia dawka dopiero pod jęzorem :diabolic:
Take DXM and Be Happy
  • 760 / 68 / 0
Jako jedno z nielicznych RC benzo mogę flu polecić każdemu...robi robotę :-) tylko z dawkowaniem nie przesadzajcie bo czas półtrwania jest dość długi. Tolerka u mnie wysoka GABA wyjarane ale z tym jest wszystko Si 1mg odczułem. Nie wiem czy mogę wstawić nazwę Vendora ale jest "RCbezpieczny". Miałem kiedyś "RCbohaterski" w glikolu niby działał ale nieekonomicznie - bardzo małe stężenie w glikolu. Mogliby nad tym popracować a dostałem info, że wycofują...niestety.
My name is called religion, sadistic, sacred WHORE.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
  • 1008 / 203 / 2
Jak z tym czasem działania w porównaniu do zwykłego alprazolamu? Bo jedni piszą, że działa nawet dobę, a inni, że kilka godzin... kwestia sortu, Waszej tolerki na benzo, czy jak?
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1907 / 181 / 0
03 kwietnia 2018eth0 pisze:
Jak z tym czasem działania w porównaniu do zwykłego alprazolamu? Bo jedni piszą, że działa nawet dobę, a inni, że kilka godzin... kwestia sortu, Waszej tolerki na benzo, czy jak?
Czas działania nie jest o wiele dłuższy od Alprazolamu, za to t1/2 jest dłuższy. Sam sobie odpowiedz.

Strasznie mi się wzrok rozjeżdża. Ale ja szaleję z dawkami dochodząc do 8mg dziennie. Oczywiście nie od razu :)
Take DXM and Be Happy
  • 1008 / 203 / 2
Czyli skręt przyjdzie później, a tak to nie ma różnicy, zgadza się?
  • 585 / 62 / 0
Nieprzeczytany post autor: sidik »
03 kwietnia 2018Demis pisze:
Czas działania nie jest o wiele dłuższy od Alprazolamu, za to t1/2 jest dłuższy. Sam sobie odpowiedz.
skad wiesz jaki jest czas poltrwania flualprazolamu i jego metabolitow?
ODPOWIEDZ
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".