Innymi słowy, chodzi mi o to, jak to jest być zupełnie wyzerowanym z thc w kontraście do palenia okazjonalnego, powiedzmy weekendowego, a nie o zmianę po paleniu nontoper. Serio jestem ciekaw.
Tu link do programiku (lekki, 50KB), który w przybliżeniu oblicza stan thc w organizmie (chyba już kiedyś wrzucałem).
http://rapidshare.com/files/147876040/thc.exe
Innymi słowy, chodzi mi o to, jak to jest być zupełnie wyzerowanym z thc w kontraście do palenia okazjonalnego, powiedzmy weekendowego, a nie o zmianę po paleniu nontoper. Serio jestem ciekaw.
Tu link do programiku (lekki, 50KB), który w przybliżeniu oblicza stan thc w organizmie (chyba już kiedyś wrzucałem).
http://rapidshare.com/files/147876040/thc.exe
Zależy od tego czy sobie poradzisz z tym we własnej głowi, który będzie chciał zapalić w czasie przerwy.
Wykonalne ;]
Generalnie funkcjonujemy cały czas z thc w mózgu. Ciekawi mnie, czy robi to jakąś znaczącą różnicę, jeśli to stężenie nie jest jakieś ogromne.
Generalnie funkcjonujemy cały czas z thc w mózgu. Ciekawi mnie, czy robi to jakąś znaczącą różnicę, jeśli to stężenie nie jest jakieś ogromne.
Ciekaw jestem jak na to zareaguje mój organizm...
PS: Teraz jestem skuty, została mi ze sztuka naprawdę zajebistego skuna i zastanawiam się czy wypalić dziś wszystko żeby nie korciło czy sobie coś zostawić na piątek. :rolleyes:
Ciekaw jestem jak na to zareaguje mój organizm...
PS: Teraz jestem skuty, została mi ze sztuka naprawdę zajebistego skuna i zastanawiam się czy wypalić dziś wszystko żeby nie korciło czy sobie coś zostawić na piątek. :rolleyes:
wypalenie wszystkiego da ci największe szanse że wytrzymasz do piątku, choć po czterech latach codziennego jarania, prawdopodobnie już we wtorek będziesz się kołował :-)
moim zdaniem o wiele łatwiej zrobić sobie 2-6 miesięczną przerwę a dopiero później próbować jarać tylko w weekendy
teraz jesteś prawdopodobnie zbyt przejarany aby wytrzymać 5 dni trzeźwości, ciśnienie będzie Cię zbyt mocno męczyć. Przy odrobinie silnej woli wytrwasz 5 dni, a później w ramach odreagowania upalisz się w weekend za cały tydzień, w wyniku czego wytrwanie w niepaleniu przez następne pięć dni będzie jeszcze trudniejsze.
W dzień po ostrym paleniu, pierwsza myśl po przebudzeniu u zaawansowanego palacza to: "zajarałbym se"
pojawi się w poniedziałek rano i będzie męczyć aż do piątku :-)
w każdym razie życzę powodzenia ;-)
wypalenie wszystkiego da ci największe szanse że wytrzymasz do piątku, choć po czterech latach codziennego jarania, prawdopodobnie już we wtorek będziesz się kołował :-)
moim zdaniem o wiele łatwiej zrobić sobie 2-6 miesięczną przerwę a dopiero później próbować jarać tylko w weekendy
teraz jesteś prawdopodobnie zbyt przejarany aby wytrzymać 5 dni trzeźwości, ciśnienie będzie Cię zbyt mocno męczyć. Przy odrobinie silnej woli wytrwasz 5 dni, a później w ramach odreagowania upalisz się w weekend za cały tydzień, w wyniku czego wytrwanie w niepaleniu przez następne pięć dni będzie jeszcze trudniejsze.
W dzień po ostrym paleniu, pierwsza myśl po przebudzeniu u zaawansowanego palacza to: "zajarałbym se"
pojawi się w poniedziałek rano i będzie męczyć aż do piątku :-)
w każdym razie życzę powodzenia ;-)
W dzień po ostrym paleniu, pierwsza myśl po przebudzeniu u zaawansowanego palacza to]
Bo to jest tak że budzisz się rano jeszcze z napufaną bania i z rana trzeba to odrazu wykorzystać ponieważ pizda jest mocniejsza :D
Dzis pale caly dzien od samego rana leczę kaca, od jutra koniec.
Miałem przerwę tygodniową w wakacje ponieważ wyjechałem za granicę i powiem że jakoś nawet przyjemnie było.
Tylko problem w tym że to były wakacje, ciepły kraj a nie kurwa Luty i Polsza ;|
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.