Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 692 / 70 / 0
01 października 2017polymerase pisze:
wole dalej niż ten przedział nie odbiegać, chyba że pojawi się jakiś król :gun:
krul umar w butach wraz z granulkami :'(
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 3406 / 534 / 0
No, no wiem o co chodzi :)
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 692 / 70 / 0
O pierwszy, drapieżny sort U-47700 w PL, który był w postaci sypkich mikro-granulek dosłownie mini kuleczki. Książkowe działanie u47 - agonizm mu i kappa co po sniffie ładującym się ~2 minuty dawało stan "opiatowej psychodeli" tudzież oprócz klasycznych efektów opioidowych dochodził dźwięk "HD" (lawd jak muzyka pięknie wchodziła!), falowanie konturów i jak by to określić... obok opiatowej euforii pojawiało się specyficzne poczucie ekscytacji. Damn to było coś %-D
Albo więc ostatnie sorty nie miały z u47 nic wspólnego, albo te granulki to nie była ula %-D. Chociaż jak wspomniałem - ich działanie było wręcz książkowe.

A co do MAF - na bluelighcie niektórzy piszą coś o upierdliwych nudnościach i czasie działania ~1h. Może ktoś to potwierdzić?
  • 2372 / 315 / 0
03 października 2017EKSUDIPRODZEKTU pisze:
Albo więc ostatnie sorty nie miały z u47 nic wspólnego
stawiałbym na to raczej ;)
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 3406 / 534 / 0
No to MAF nie stał nawet obok tamtej ulki, w ciągu jest właśnie ta godzinka działania, z początku może być więcej. Później nie robi się miłą używką.

Będziecie testować ?
  • 692 / 70 / 0
Do mnie paka już leci, więc mojej "ekspertyzy" możecie spodziewać się na dniach. O ile przeżyje to pierwsze spotkanie %-D
  • 462 / 7 / 0
Już mam w ręku. Ostrożności nigdy za wiele i póki co nie zassałem aktywnej dawki. Na więcej raczej nie będę miał dziś czasu.

Tolerkę chyba mam, bo 300 kody mnie nie klepie prawie wcale mimo 1,5 mca przerwy po krótkim ciągu U.

Edit: jednak znalazl sie czas, dzialanie poki co czysto fizyczne i zapowiada sie slabo, jezeli chodzi o profil dzialania, ale moze to kwestia dawki. Dalsze testy bede sukcesywnie opisywal.

scalono - polymerase

30min po dorzutce dostalem silnych nudnosci, leje sie ze mnie pot. Przy pierwszych wrzutkach po przerwie od opio mialem podobnie po U, ale tutaj ostro sie ze mnie leje. Nudnosci w sumie przechodza, ale autentyk leje sie ze mnie, kilka razy mocniej niz po U.
  • 404 / 40 / 0
Szkoda,ze przy tych potach nie zmierzyłeś sobie temperatury ciała,to by pozwoliło,na wyciągnięcie nie których wniosków...
  • 462 / 7 / 0
Możesz rozwinąć? Całkiem szybko przeszło, później zostaje miękkość ale tylko fizyczna. Plastikowe opio, jak to ponoć fenty, przynajmniej póki co. Każde dotychczasowe opio potrzebuje u mnie kilku intoksykacji, by pokazać właściwe działanie i zniwelować to negatywne na wejściu.

Jeszcze jedna ważna kwestia - wcale nie ładuje się natychmiastowo po wciągnięciu, polecam czekać minimum 30 minut przed dorzuceniem. Mi wchodzi po ok. 20 minutach.
  • 3406 / 534 / 0
U mnie ładuje się chwila moment, ale ostatnio coś zauważyłem że wszystkie inne substancje również ładują się bardzo szybko, nawet p.o.

Sniff raczej odpada w tej teorii, ale mam wrażenie że np. ektomorfikom załadowane dragi oralną drogą wchodzą bardzo szybko, za sprawą szybkiego metabolizmu ale nie wiem czy to będzie wszystko poprawnie ułożone względem enzymów, a puchatym powinno wolniej - ciekawe czy to można udowodnić ; ]

No przed dorzuceniem wiadomo że 30min bo to akurat koniec fazy (jeśli chodzi o tolerke na daną substancje i ciąg).

Czekam na inne ciekawe testy i opinie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.