ODPOWIEDZ
  • 869 / 15 / 0
raportu część kolejna.
@up , może masz rację, choć to dziwne jako że większość osób pisze że to bardziej stim z lekko podniesioną empatia tj. Profil działania wydaje się być dopaminowo - noradr.+delikatnie serotoninowy.
Uhuru ostatni raz brał ten efylon bodajże w zeszły czwartek, więc bez przesady. Nawet jeśli wzrosła tolerka to byłoby to zaskakujące, że efekty są diametralnie różne (w kontekście mocy ofc)
Jednak mała zmiana po analizie dawkowania:
Uhuru
1. 19-21 w sumie ok.120mg -> efekt "niedoćpania" i rozczarowanke
2. Zmuła, 80mg - tylko po to, żeby ogarnąć zmule :p
3. 23:00 - 300!!!mg - przez chwilę zapowiadało się, że będzie faza jak wtedy, ale po ok 20min wraca nastrój "za malo" + o co chodzi???

Ja (bez tolerki)
1. Yyyy 19-21 40 mg - nudności , senność (pierwsze 40min) , potem podniesienie nastroju ,ale bez szału
2. Sennosc, 80mg hexa
3. ??? Brak ciśnienia na dorzute, brak chęci na fazę , wypije piwo :p

Moj chłopak
1. 19-21 : 60mg, efekty baaardzo słabe. Lekkie nudności i może odrobinę większa chęć rozmowy
2. Zmula - hex, 80mg (efekt jak to hex)
3. Przed 20min ok 70mg - fizycznie typowy bodyload :o jak po typowych serotonergikach ,czyli chujowo;/, ale coś tam się zaczyna . chyba

Cdn

PS nie czaje ,w moim przypadku efekty są serotoninowe + leciutko dopaminowe, ale naprawdę słaba subst. Dopiero po hexie zrobiło się lepiej ,ale no bez jaj, przecież nie o hexa chodziło ;/

Kurde może powinnam dorzucić? Boje się trochę ,jest za mało, a jak po dorzucie będzie za dużo ?;/ świetnie... Poryta substancja, może dorzuce jak chłopak i uh.nie umrą ;P i zobaczę ,że mają jakąś spoko fazę . jak będzie przeciętnie to nie chce mi się ryzykować ,wole wypic piwo,zapalić parę szlugow ,wziąć kreske hexa i nie truć się tym nie wiadomo czym ;o

Piszecie o bezsenności trwajacej po 10h a ja mam wrażenie że bez tej kreski hexa bym spokojnie zasnęła. Pewnie trzeba było wziąć więcej na początku, może dorzuty nie działają? Nie czaje :D kurcze im się coś tam wkręcilo ale nie widzę jakiejś mega fazy, zwyczajne klasyczne działanie lekkiego stima (?)
nie wiem, mam dylemat.- zaryzykować czy olac?

____
Aha jak dla mnie zero schiz, ldmu, zero ciśnienia na dorzute. A więc zero fazy XD hahaha nie wiem jak oni, ja czuję się ok ale zupełnie nie jak po dragach. Po prostu zwyczajnie w milym towarzystwie;-) a po nich aż tak nie widac w sumie niczego

2016 paź 29, 00:38 / scalono - surv

Jak dla mnie totalnie rozczarowanie.
Uhuru nie wiem , w zasadzie twierdzi że czuje cokolwiek ,ale brakuje "wystrzelenia".
To akurat normalne, uhuru lepiej wspomina ostre, często wręcz psychotyczne fazy niz łagodne i przyjemne , zdarza się ;-)
Nie no, tak na serio, to osobiście nie polecam ,pewnie trzeba było wziąć więcej na samym początku, ale szczególnie mnie do tego nie ciągnie.
Uhuru zapewne sam opisze swoje wrażenia i wnioski, bo to on doświadczył stanu, który tutaj opisywał
Może nawet dziś coś napisze.
PS. Obecnie Uhuru jest w normalnym stanie, tj jak po zwyczajnym stimie, lepszej jakości. Czekajcie na jego raport.
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 571 / 28 / 0
matiguzior, nie bardzo widzę podobieństwo do alfy, jeśli już to w potędze i intensywności działania. Bk to przede wszystkim bardzo silny stymulant, raczej bez schiz i nieogaru, ale nadmienię że przyjmuję go zawsze dożylnie, nie wiem jak działa podany per paszcza czy sniff.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 869 / 15 / 0
Schiz nie ma, nieogaru nie ma (za to wejście przypomina lekki bodyload) stymulacji nie ma, za to z plusów (niezwykle licznych ;p)
podniesiony nastrój /nie mylić z euforia/
Brak zwały
Brak ciśnienia na dorzute
zwiększona chęć rozmowy
Dopaminowe szybsze kojarzenie i łączenie faktów.

Aha, droga podania oral

A uhuru jak zawsze przywalil nie wiem jaka dawkę ,na pewno znacznie większą ,żeby tylko poczuć coś podobnego do ostatniego razu - no i efekty doskonale można odczytać z jego postów. Bo ciężko określić je konkretnymi słowami :-)
+ bezsenność, zwala, zapewne po większej ilości dorzucania jazdy psychotyczno-podobne.
Nawet jeśli jest w tym coś przyjemnego, to nie ciągnie mnie do stanu, który wydaje się być utrata kontroli nad sobą i przymusem wyrzucania z siebie gonitwy myśli.
Pozdrawiam :)
PS. Tak, mam na imię Iza

primum non nocere
  • 1141 / 116 / 0
brak zwały? jedni piszą że zwała kilku dniowa i to ostra... sam nie wiem już co o tym sądzić. Liczyłem na objawienie w postaci serio kozackiego beta-ketonu, ale wszystko co wychodzi nowe jak się okazuje ma ogromną ilość wad. :/
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 869 / 15 / 0
Jak przywalisz wysoka dawkę i będziesz dorzucal ,osiągając taki stan jak uhuru to jasne że nie unikniesz ciężkiej zwały - przecież to napisalam.
Wyraźnie zaznaczylam ze bralam niskie dawki- działanie wysokich opisuja inni, mnie taka faza po prostu nie kręci.
Spróbuj sam, to się przekonasz, innej opcji nie ma.
Edit:
Uhuru wspominał - ale nie wiem czy zostało to zauważone - że bierze leki :
Paroksetynę,
Mianserynę
i kwetiapinę (na sen 25 mg)
Edit 2; jacy jedni - drudzy ? Temat jest zdominowany przez uhuru.

Niewazne zresztą. Substancja jest dość dziwna i opinie na jej temat są rozbieżne.
Trzeba przekonać się samemu, albo Ci się spodoba albo nie. Ale nie bierz tego sam, bo jeśli trafisz z dawką / substancja Ci się spodoba, to będziesz miał /byc moze skrajnie silna/ potrzebę rozmowy i dzielenia się z drugą osobą swoimi myślami, doświadczeniami itd ,a mając do dyspozycji tylko siebie i laptopa czy też jakieś urządzenie mobilne :P skończy się na tym że zaczniesz wypisywać swoje rozważania na różnych forach (patrz uhuru).

Jeśli zdecydujesz się na testy ,to napisz jak bylo. Dzięki temu wprowadzisz użytkowników w jeszcze większa dezorientację haha: p
Żartuje, może Twoja faza jakoś wpisze się w opis działania tej substancji na inne osoby.
Baw się dobrze:-)

2016 paź 29, 15:22 / scalono - surv

To, co pisał uhuru to nie jest trip raport tylko objawy zejścia i wyraz niezadowolenia z działania, które okazało się inne niż oczekiwal.
Nie słuchajcie go - efekty które opisywał (przypominam że był to 6-dniowy sort) nie były docelowymi efektami tej subst tylko efektami przedawkowania.

Uhuru opisuje to jako niezapomniane wspaniałe wrażenia, ale byłam z nim na bieżąco w kontakcie i tak różowo nie było.

Zresztą, nawet jeśli rzeczywiście czul się dobrze , to gorąco polecam 6nocy bez snu, odwodnienie i wyniszczenie (uhuru to neguje ,ale nie zwracajcie na to uwagi )

Najbardziej rzetelny opis działania tego RC sporządził użytkownik, kurcze nie pamiętam nicku ,ale ten który relacjonował godzina po godzinie to jak się czuje.
Edit: Cathinone!

Wydaje mi się że tak zadziała ta substancja na każdą osobę która trafi z dawka i której wspomniana subst po prostu podejdzie
Wiadomo, ludzie różnią się między sobą:)
Uhuru przedstawił efekty skrajnego przedawkowania efylonu. Nie jest prawda to że podobała mu się ta faza - uwierzcie mi - to ja na bieżąco miałam z nim kontakt.

I nigdy nie bierzcie tego sami.

PS. Proszę moderatora o usunięcie postów uhuru ,w ktorych treści jest prywata (moje imię,bezpośrednie zwroty do mnie,kompletne szaleństwo)
Ostatnio zmieniony 29 października 2016 przez ohYeah, łącznie zmieniany 1 raz.

primum non nocere
  • 571 / 28 / 0
matiguzior pisze:
brak zwały? jedni piszą że zwała kilku dniowa i to ostra... sam nie wiem już co o tym sądzić. Liczyłem na objawienie w postaci serio kozackiego beta-ketonu, ale wszystko co wychodzi nowe jak się okazuje ma ogromną ilość wad. :/
Bez zwały, faza schodzi powolutku, wraca apetyt i potrzeba snu, nie uświadczyłem żadnych cierpień, w odróżnieniu od takiego hexa na przykład.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 869 / 15 / 0
Hex i efylon mają zupełnie inny.profil działania, porównywanie ich nie ma sensu.
Hex to typowy stim, dopamina,noradr.,efekty chyba znane każdemu, poza tym wjazd na serce , bezsenność , wazokonstrykcja, lęk na zejściu.
Ef ma spokojne działanie, jak dla mnie faza jest subtelna, przyjemna ale bez szału,zdecydowanie nie czuć pobudzenia/stymulacji, w ogole w moim odczuciu, dużo w tym serotoniny ,mniej dopaminy (skróty myślowe, wiadomo że chodzi mi o działanie na receptory), jest trochę sennie,no i niedobrze na wejściu. U mnie długo utrzymywal się jadłowstręt

Dobrze że zostałam tym poczestowana, bo wiem, że nie kupię tego RC. Nie można powiedzieć że jest całkiem słabe, ale kompletnie nie porywa. Dziwna substancja, trochę nijaka :p

To było pół żartem pół serio ale faza na ef jest taka że osobiście wolalam wypic piwo zamiast dorzucać cokolwiek ;p
Do piwa kreska hexa i jest fajnie imprezowo :-)

primum non nocere
  • 25 / 2 / 0
Proszę moderację o zbanowanie tego gościa, człowiek chce się dowiedzieć czegoś na temat substancji, a musi się przewijać przez nieczytelny spam. korzystaj z funkcji Zgłoś post - surv

Co do substancji, więc najpewniej będzie się nadawać do nauki, ewentualnie pracy umysłowej tak?
  • 869 / 15 / 0
matiguzior pisze:
Nie wiem czy podejmę się testów. Może poczekam jeszcze na kilka osób...
Z "NIE BIORĘ TEGO" przechodzę na etap "SAM NIE WIEM" :)
Boze nie umrzesz od tego ...
Weź takie dawki jak ten użytkownik o którym pisałam i albo Ci się to spodoba, albo nie.
Uhuru, nie miej mi za złe tego co napisałam, po prostu nie uważam żeby Twoje posty rzetelnie opisywały działanie tej substancji. To znaczy, chodzi mi o docelowe działanie.
Ale w sumie to dobrze, że przedstawiles efekty przedawkowania.
Owszem, zapewne taki wyrzut dopaminy (skrajny ,jak to przy przedawkowaniu) może być przyjemny, ale zapominasz.,nie Ty jeden zresztą, o swoim organizmie. Ciśnienie, tętno, odwodnienie i i. E, poważniejsze konsekwencje somatyczne przedawkowania.

Ps. Nienawidze tej chujowej zmiany czasu. Bardzo źle reaguję na ten chory pomysł.
Sorry za ot

primum non nocere
  • 164 / 3 / 0
wlasnie dziekuje CI za to Bo ja nie darady tego inaczej opisac. JAk twam U was spałisice? bo ja spalem kurde 2 h ale spalem i gitara.

POWIEM szczerze ze zvapowalem na foli mdphp. fajnie mnie uspokoilo walnalem blister tych 25 kwetiapiny i zasnalem jakas na 2 h. dobrze sie czuje oglnie zwaly nie pamietam. IDe jesc do krysi TERAZ

Ogo;nie kazdy jak ma watpiwosci niech wypierdala odrazu co to za pytania ludzie zadaaja a jak ktos opisuje to jak the pass ze zajsbity bk i dozynie gosc to do wyejbania takie posty.sa ale nic nie ugram.

DZIWIE SIE tylko ze tak malo osob to probowalo i caly czas co osba to nowa inna opinia ja peirodle nic sie nie da stalego z tego wyhciagnac nie wierze.;D

OHYEAH dzieki ze jakos logicznie to jest ujete to co ja wyczniam i jakas geneza co ja przezentuje.

teraz tak kto nastepny czekamy halo halo.

2016 paź 30, 09:41 / scalono - surv

macie oto opis BK EPBP orange. (kosmos)

[quote]Jak to dawkowac i jaka droga podania najlepiej ? 2x po 30-40 mg sniffem tylko lekko pobudziło. Pytam o aktualny sort

W sumie przypomniałem sobie, że z wrażenia opisałem TRIP i jak będzie czas i ochota, to sobie jebnij lekturę :

BK EPDP ORANGE STRONG 0,5 ale dostałem 0,8 od ]źródło] oczywiście :P

Jako, że nie mam wagi, to dokładnie nie jestem w stanie określić dawki, ale gdzieś koło pół z tego co było i wrzuciłem oral, między czasie spokojnie popijałem Żołądkową Gorzką o smaku czarnej wiśni, co tez mogę polecić, bo z alkoholem miło działa ( oczywiscie nie proponuje do tego wypić 0,7, ale lekki podkład może się przydać)
Sama substancja weszła mi szybko i gwałtownie (co na początku może sprawić trudność, ale wjazd szybko stabilizuje się i juz można cieszyć się "KAPĄ" :) Stan po tym jest trochę inny od wszystkich substancji jakie brałem, ale przez to ciekawy do badań. KAPA po tej substancji troche przypominała mi działanie AMFE,MDMA...itp.ale nie do końca, bo BK EPDP ORANGE STRONG, to BK EPDP ORANGE STRONG i już :))
W moim przypadku ten specyfik działał bardzo mocno, bardzo euforycznie, ale zarazem agresywnie- MOCNE GÓWNO - az pojawił się u mnie szczękościsk i miejscami czułem, że mogłem sobie jednak trochę mniej zapodać. Generalnie myślę, że warto spróbować, bo doznania są mega mocne- dużo euforii i speedu. Dobrze, że brałem to w sam w zaciszu domowym, bo ujebanie się tym specyfikiem gdzieś między ludzmi- w moim przypadku -mogłoby się skończyć krzywą KAPĄ. Nie jestem w stanie dokładnie określić ile trwał PEAK- na pewno jakies 5 godziny, Lot jest tak zajmujący- JAKBYŚ BYŁ W TRANSIE-,że chcesz być tylko w tym i korzystać z każdej chwili.

Podsumowując:

-Na pewno ciężko zasnąć, bo speed jest ogromny

- ograniczone łaknienie, ale jak FAZA puszczałą, to nawet miałęm ochote na żarcie.

Przyznam szczerze, ze musiałem sobie pomóc ETIZOLAMEM 1mg bo rano miałem iść do pracy, a bez tego nie było by szans na szybką regenracje i chociaż troche snu.[/quote]

[quote][/quote]Ja nie wiem co jest pięć , dzisiaj poprawiac już nie będę . Jestem zamulony ale nie dam radę zasnąć . Gadka ostro siada na tym. Milion tematów [quote][quote]Dzisiaj kolejny raz zapodana substancja około godziny 10 z tym, że teraz ~100mg rozpuszczone w kieliszku z wodą.

Działanie opiszę tak: spid przeplatajacy się z zamułem.

Co robię nie tak ? Jeszcze wtrące,że pierwszy raz obcuje z tym ustrojstwem[/quote][/quote]

[quote]Dzisiaj kolejny raz zapodana substancja około godziny 10 z tym, że teraz ~100mg rozpuszczone w kieliszku z wodą.

Działanie opiszę tak: spid przeplatajacy się z zamułem.

Co robię nie tak ? Jeszcze i wtrące,że pierwszy raz obcuje z tym ustrojstwem

Jak dla mnie, to ta dawka jest za mała, bo jak duża dawka dynamitu zrobi BOOM, to nie ma mowy o zamule. No i nie namawiam do zwiększenia dawki, bo nie wiadomo jak Ci to siądzie....Ja oralnie zawsze daje wiecej niz snifff....[/color][/quote]

[quote]
Dostałem fajnego sampelka od [źródło] i muszę powiedzieć że naprawdę niezły sort. Około 70 mg sniffem przeniosło mnie w przyśpieszoną krainę rozkoszy na jakieś 30-40 minut. Czas popierdala nieźle po tym, jako że miałem jeszcze fake coco to mixowałem i powiem wam że mix wyszedł fajnie i wypierdalał z butów przy dawce 100mg (50 BK i 50 FakeCoCO). A co do samego BK dodam jeszcze że stymulacja jest na naprawdę wysokim poziomie i w za dużych dawkach faza może nas przerosnąć + naprawde podbija kardio, serducho napierdalało jak pojebane ale ja tak lubię więc dla mnie spoko :D Jednym słowem polecam, ale nie do pracy czy do wyjśćia do ludzi. Najlepiej siąść ekipą pare osób wjebać po szczurku i gadać przez pare godzin dorzucając co jakiś czas,.
[/quote][/size]

Ta górna część jest najnowszym dodatkiem do wyników badań:
Byłem obudzony przez ponad dzień, czuję się dobrze. Wypiłem 30 sprawy z przyjacielem ostatniej nocy. Dobry czas. Bk-EPDP jest zabawa, aby spędzać czasu na mnie, ale sam do mnie nie ma zabawy. Zacząłem palenia ją folią wczoraj rano przed mój przyjaciel przybył z pół worka śmieci heroiny. Ja straciłem, ile ważyłem się, ale tracę dużo dymu na folii. My przestaliśmy palić po kilku godzinach hitów tu i tam. Więc tak w przeciwieństwie do mojego poprzedniego wzmianki palenia, to działa dobrze, by go palić. Poszliśmy i kupił 30 przypadek i trochę jedzenia. Jedliśmy po czym udał się do przyjaciół i wspólne mycie na łyżkę i Norco, którego podłączony haha. Zacząłem jeść małą 10mg i tak wynosi będę ważyć i dwóch z nas zatrzymało się przez całą noc, podczas gdy nasz inny przyjaciel spali. Piliśmy sprawę 30 i śmiali się z naszych dowcipów i dobrze się bawiliśmy. Zrobiłem dziś więcej, bo jeszcze nie spał i musiałem komuś pomóc pakiet i wtedy zacząłem dozowanie znajomego, który zasnął wcześnie, bo była zmęczona od heroiny, pozostawiając jej układ i musiała się pakować. Dostała dużo zrobić. I był wolniejszy, bo nie spała. W sumie chciałbym powiedzieć, że jest to zabawne chemicznego z przyjaciółmi. Mam depresję czy jestem sam i nikt nie udzielać towarzysko. I trochę żałuję palenia, bo użyłem tyle materiału ze względu na straty. Ale mam jeszcze do 4 gramów Crystal. Zacząłem z 9 gramów dnia ja opublikowany pierwotnie ten wątek. Zbyt leniwy, aby wyglądać i zobaczyć, kiedy to było. Dzielę go. Mówię wszystkim, że wszyscy jesteśmy Świnki morskie do tej nowej substancji chemicznej, więc nie sprzedać go, jego nauki. Jestem jedyną osobą, która miała negatywne doświadczenia, ale także ostrzec ludzi, aby nie wąchać. To underwhelms w pierwszych więc t spodziewać fajerwerków. Jest to lekki, ale mocny stymulujące szumu. Powiedziałbym, że lepiej niż adderal na pewno. Wolałbym ją na Coke na noc picia. Może jakiś terapeutyczne jakość MDMA czy to tylko ja będąc duchowym, kiedy otwiera moje czakry jak niektóre leki zrobić lepiej niż inni dla mnie. Wolałbym nie potrzebują leków, ale to jak mam podłączone. Joga i medytacja sama w sobie nie przyniesie mi doświadczenie błogości. Jestem bardziej mnie z dobrą szumu. Smutne ale prawdziwe.

Uwaga: jest to eksperyment trwa nadal odbywają. 30 mg wydaje się dobrym dawki. Dawki związku. 60 mg podawany w porcjach 50 mg podjęta w ciągu 3 godzin, a kolejne 10mg na dzień 9 godziny zasnąć od 10:30 do 5:30. Ładna energii. Mgła na czele. Weź doustnie, nie wąchać jest nieaktywna.

Dostałem niektóre niedawno. Mój wybór byłby Hex-en, ale poinformowano mnie, że był niedostępny i że był to analogowy jak dibutylon. Od kiedy oddał 50 gramów Dimethylone. I nie miał zamiaru kupić dibutylon. Ponieważ moje wybory były niewielkie. Nie chciałem analog pvp lub mephadrone analogowych. Mam jednak spróbować 4-MeO-PCP ponieważ jest to najbliżej MXE wiem na pewno mogę. Ale chciałem coś takiego etylon, więc wybrałem BK-EPDP. To jest, gdy robi się trochę popieprzone. Nie ma żadnych informacji dawkowania lub doświadczenia wszędzie z wyjątkiem, gdy duckduckgo to dostawca twierdzi, że dawka wynosi między 1-5 mg i wybrać dawkę mądrze.

Próbowałem trochę na moim języku, bez oparzeń, a nie silne degustacji albo. Mam ładne mg skalę. Ważyłem 5 mg i powąchał. Nie palić. Czekałem i powąchał 5 mg więcej. (Następnym razem Zaczynam podaniu doustnym podczas testowania nowego RC. Po prostu wydaje się bardziej profesjonalny, a mniej jak hype zrobi). Nie miałem żadnych efektów wąchania go. Ponad 3 godziny i powąchał 75 mg bez skutku, ale może niewielki wyciąg nastrój. Prawie nie zauważalny różnica.
Przez następną godzinę lub dwie i powąchał 100 mg. Myślałam musi być jak Methylone lub etylon z 100-200 dawkowania. Duży błąd. Moje pierwsze ostrzeżenie dla każdego, jest to, że substancja ta nie jest aktywna w dobry sposób, gdy podjęte wewnątrz nosa. A dawka jest znacznie niższy niż etylon doustnie, tak daleko do mojej wiedzy, a to nie jest bezpieczne w dawkach wielkości Methylone. Oznacza to na pewno nie przyjmie się jako zamiennik handlowej.
Więc to, co się stało po w pobliżu 200 mg nosem w ciągu 5 godzin. Najpierw zacząłem się czuć jak straszną osobę i tekstu o nim z przyjacielem. To był jakiś rodzaj nastroju wywołanego przez BK-epdp. Myśląc o tym przynosi trochę plecy, jak to piszę, gdy jestem w doustnej dawki będę mówić o później. Aż nie chce zabić mojego szumu wyjaśniając tortury najbliższych 12 godzin piekła doświadczyłem pod wpływem 200 mg powąchał. Najśmieszniejsze jest to, że to coś jak 4 godzin po mojej ostatniej dawki zacząłem doświadczać najgorsze uczucie, jakie kiedykolwiek czuł i trwał 12 godzin. Miałem ten stres, uczucie ciśnienia fizycznego, w mojej głowie. Nie mogłem siedzieć stil. musiałbym wstać i tempo. Muszę lorazepam, ale tylko w ten sposób mogę dostać było zadzwonić pod numer 911 w tym czasie. Oparłem się pokusie, aby zadzwonić pod numer 911 przez całą noc. Nigdy nie chciałem tak źle w moim życiu. Nie mogłem cieszyć się niczym. Wszystko było trudne, ponieważ spowodował ból głowy, aby skupić się na jednej rzeczy na długo. Chciałbym krzyczeć ', jak długo to potrwa "i" arrrr. Pieprzyć to gówno "i" Nie mogę uwierzyć, że nie dały się jeszcze (911) to jest do kitu ". Pisząc ten zabija moje szumu. Zamierzam wstrzymać. W każdym razie to nieszczęśliwe uczucie trwało ponad 12 godzin. Powiedziałem, że nie będzie próbował go ponownie, ale ja dzień później.

Po raz pierwszy spróbował palenie trochę off folię. A następnie małą ilość ustnej. Wydawało się dość szybko, mają bardzo mały wpływ wędzone, ale ustne produkowane efekty. I nie przekroczyły 35 mg ustnej w ciągu dnia do tej pory. Dziś rano efekty są najbardziej zaprezentować się 36 mg doustnie w dwóch dawkach przez godzinę lub więcej apart.It to bardzo subtelne wysokie. Zwiększona energii i motywacji, ale nie nachalny. Mrowienie na całym ciele, jak efekty kopać. Jest łagodny i ledwo zauważalne, ale obecne uczucie euforii jest miła. Chciałbym wziąć więcej, ale nie wiem, co do dawki niepokój w rzutach. Lek ten jest niezbadanym.

Tak na zakończenie tej pory pokazy doustne najbardziej pożądany zakres efektu. Nie wiesz, jaka powinna być dawka, lub ile jest w porządku, aby podjąć w ciągu dnia. Mogę go popchnąć dalej niż 36 mg dzisiaj, ale to nie może być dobre, ponieważ mam żadnych benzodiazepiny na rękę. To nie wydaje się efekty nigdy nie będzie tak silna, jak tego pragnę i popychając to po prostu przynieść złą reakcję. Nie trać pieniędzy.

Dalsze badania dzisiaj: pokazuje pewne empathogenic jakości podczas odpowiadania na posty ludzi na Facebooku. Moje odpowiedzi są bardziej bzdurny. Ive dozowane około 50 mg doustnie w okresie 5 godzin i jestem 6 godzin do doświadczenia. Znaczenie związku dawkach. Ja również pili 3 wysokie puszki PBR poprawiając wygląd. Czytałem archaicznym Revival Terence McKenna przez 30 minut lub więcej i cieszyć się znacznie. Wcześniej słuchałem Lil Uzi Vert na SoundCloud i korzystających z jego formę hip hop artyzmu. Wcześniej uzyskałem Rolly czuć od niego. Czy nadal chcesz wziąć więcej i czuć się bardziej, ale to zwierzę partii leków i witamin i samo w sobie. Lepiej być ostrożnym. Więcej aktualizacji wkrótce.

bk-epdp zaskoczylo pozytywnie i z pewnoscia dolaczy do podstawowego menu ulubionych odczynnikow.

Aktywnosc na poziomie juz 20 ~ 30mg ... przy 100mg MEGA GRUUUBO ;-)

Sniff w mixie srednio aktywny ale zaleca sie oral i tylko oral :-);-) Zaprzyjazniony lab testowal mixy ale info pozniej...

Snifowano i srednie ale zdecydowanie pozytywne wnioski z badan, lepiej nie marnowac odczynnika i "szamac".

A wiec zeby bylo rzetelnie zbadano 100mg, aplikacja oral i szczerze mozna sie zaskoczyc:thio:

Ladowanie do pol godziny i czas dzialania na "przezartym" organizmie laboranta okolo 4 -5 h - stan "BETON" :brawo:

Maksymalny poziom eufo, nieogar, empatia , wyczuwalny przyjemny nienachalny stim- jest komplet i to w najlepszym wydaniu !

Zdecydowanie przebija wspolczesne czworki i trojki dajac duzo wiecej - fani cmckow beda mega zadowoleni. Choc stim niemaly jest bardzo przyjemny. Nie ma chwili odpoczynku - peak mega intensywny i nie odpusci nawet na minutke heheheh]:->

Niedoswiadczonym laborantom odradzam start powyzej 20~ 30mg - zreszta lepiej zachowac pokore bo zaskoczy .

Podsumowujac: OCENA 10/10 i zdecydowany faworyt :ok:

Albo jestem przeżarty albo nie wiem ale na mnie 60mg nie zadziałało w ogóle poza bardzo ale to bardzo fajną nienachalną stymulacją dodam, że spałem tylko 2 godziny i zjadłem po 1 małym baciku klefa i zamiennika alfy a 2 dni wcześniej wsunałem gieta zamiennika . Jest jedno ale, gdy dorzuciłem po 4 godzinach klefa to podziałał slabiej ale za to w chuj dłużej nie potrafię tego nawet opisać takie jakby delikatne wahania obrazu dobre samopoczucie i stim, zjazdu 0 poza krótką bezsennościa

Witam chciałem się podzielić swoimi odczuciami odnośnie BK EPDP jak dla mnie jest to naprawdę mocny i bardzo wydajny sort dla doświadczonych graczy to radził bym zaczynać do 70mg nie więcej dla mniej doświadczonych nie przekraczać 30mg działa dość długo około 4 może 5 godzin faza zajebista nie ma ta substancja podlotu do innych stim których próbowałem naprawdę godna polecenia
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.