ciachu93 pisze:Jak wyglądają źrenice ? Czy po małych,nieimprezowych dawkach mocno widać ?
BiczBoży pisze:Sama substancja nie jest jakoś ciekawa, to nie wina syntezy po prostu molekuła jest średnio atrakcyjna... No ale obym się mylił, ale środek o tym wzorze był już kiedyś testowany i okazał się lipą. Nie wiem, czy kolejna synteza coś zmieni.
Jak wciągniesz niepokruszony w pył kryształ to będzie się on gorzej rozpuszczać i większe szanse są, że go wysmarkasz niż, że się wchłonie.
Zresztą w ogóle wciąganie jest bardzo nieefektywną drogą podania, zwłaszcza jak się sniffuje częściej.
Dzisiaj doszła paka z 4mmmc-ome od polaków z NL i musze przyznac, ze ładnie czesze,jeszcze jak dopchałem piwkami były wysokie Loty.Szczerze mówiąc czytając opinie co niektórych łudziłem się, ze dostane coś dobrego.Po przyjetych 3 szczurach po 100mg dzisiaj czuje się usatysfakcjonowany,że nie wywaliłem kasy w błoto.Wielki plus, że nie ma zatkanej kichawy,spływ znośny.Produkt w postaci krystalicznego pudru, aczkolwiek pare kryształków wiekszych też znalazlem w samarze.Polecam wszystkim :)
Rzetelnie temat przetestuję przez weekend. Oczywiście powstrzymać się nie mogłem i obecnie wjechało skruszone na miazgę i pył jakieś 100mg na trzeźwą i wypoczętą roślinę. Bez suszenia.
Wjeżdża jakby miało wjechać, ale nie wjeżdża. Łeb jakby lżejszy, cisnienie podwyższone, nochal piecze. Bardziej stymuluje niż euforyzuje. Lekko się w roślinie kręci. Dalsze testy na kilku roślinach weekend. Dla pewności wysuszę :)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.