Mam już dzisiaj 525mg kody na jutro, ale bez dexa. To się nazywa mieć nadzieję na lepsze jutro :D
iVision pisze:Mam już dzisiaj 525mg kody na jutro, ale bez dexa. To się nazywa mieć nadzieję na lepsze jutro :D
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Uroboros pisze:Ja już dzisiaj 3 razy zarzucałem. 450 o 8 z minutami, potem 300 o 14 z minutami i teraz 450 o 20 :). I dalej życie jest chujowe. Czy to znak, że muszę przejść na majkę?
U mnie po 3 latach brania kody średnio 3-4 razy w tygodniu po czym wpadłem w ciąg na 2 miesiące, to jakoś się wytaraskałem i zadbałem o wszystko i jakoś przeżyłem 3 tygodnie bez kody. Lepsze samopoczucie już mam niż 1-2 dni po odstawieniu. Myślę, że teraz znów wróce do psychodelików branych raz na tydzień + dysocjanty. Lepiej wtedy organizuje swoje życie, niż ciągle jako leń-opiatowiec, który nic nie robi, a ma milion pomysłów. Ech, cinżkie życie. Niemniej jednak jeszcze jutro walne kode
Ale nie ma co płakać, póki co jest pięknie
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.