Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 405 / 26 / 26
O jezu... Po 3 tygodniowej przerwie od kodeiny - 375mg na podkładce 225mg dexa. Życie wydaje się takie piękne. Prawie tak piękne jak muzyka, która sobie leci z gramofonu %-D Zapomniałem już jak bardzo może być przyjemnie na kodeince. A nie tylko zabijanie kodeiną problemów (Ach, to ćpuńskie radzenie sobie z problemami).

Mam już dzisiaj 525mg kody na jutro, ale bez dexa. To się nazywa mieć nadzieję na lepsze jutro :D
Przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu.
  • 1794 / 124 / 0
Ja już dzisiaj 3 razy zarzucałem. 450 o 8 z minutami, potem 300 o 14 z minutami i teraz 450 o 20 :). I dalej życie jest chujowe. Czy to znak, że muszę przejść na majkę?
iVision pisze:
Mam już dzisiaj 525mg kody na jutro, ale bez dexa. To się nazywa mieć nadzieję na lepsze jutro :D
:).
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 405 / 26 / 26
Uroboros pisze:
Ja już dzisiaj 3 razy zarzucałem. 450 o 8 z minutami, potem 300 o 14 z minutami i teraz 450 o 20 :). I dalej życie jest chujowe. Czy to znak, że muszę przejść na majkę?
Majka by Cię o wiele taniej wyszła... Tyle hajsu na kode wywalać. Ale to jeszcze większe wjebanie i jeszcze większe skręty. No i pewnie przejście na i.v.
U mnie po 3 latach brania kody średnio 3-4 razy w tygodniu po czym wpadłem w ciąg na 2 miesiące, to jakoś się wytaraskałem i zadbałem o wszystko i jakoś przeżyłem 3 tygodnie bez kody. Lepsze samopoczucie już mam niż 1-2 dni po odstawieniu. Myślę, że teraz znów wróce do psychodelików branych raz na tydzień + dysocjanty. Lepiej wtedy organizuje swoje życie, niż ciągle jako leń-opiatowiec, który nic nie robi, a ma milion pomysłów. Ech, cinżkie życie. Niemniej jednak jeszcze jutro walne kode %-D
Przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu.
  • 1794 / 124 / 0
Ooo, bardzo dobrze prawisz. Psychodelik raz na tydzień + dysocjanty to zajebisty plan na rok akademicki. A póki są wakacje mogę sobie pozwolić na skręty, więc przemyślę tą majkę ;).
  • 405 / 26 / 26
Na rok akademicki to ja bym sobie izopropylofenidat przetestował + psychodeliki + dysso %-D Ja narazie na kodzie jestem, ale 4 paczki na trip, ech - nie stać mnie na takie burżuazje >:C Na majke, kurwa, no nie chce i.v. Jak żyć. W sumie lepiej, czas się uwalniać od opiatów, lepiej teraz, bo później może być za późno :D
  • 1130 / 48 / 0
Juz jest za pozno, tylko jeszcze sobie z tego nie zdajecie sprawy :)
  • 1794 / 124 / 0
Z pierwszym zajebaniem kody już było po ptokach. Teraz to tylko pochyła równia i pędzący wagonik.

Ale nie ma co płakać, póki co jest pięknie :heart: . Kocham was!
  • 2652 / 387 / 0
Ms kodeina rżnie właśnie Uroborobosa w jego wygrzane dupsko.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1794 / 124 / 0
Właśnie średnio. Zarzuć fentem :/.
  • 2652 / 387 / 0
Na to trzeba zasłużyć, psino.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

Kawa - budzi i wydłuża życie

Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.