Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 63 / 3 / 0
Rozumiem, a jeśli przestanę kilka dni wcześniej to może coś mi się stać? Nie chce jakoś bardzo dawać czadu, raczej mała dawka na rozluźnienie i słuchanie muzy.
  • 63 / 3 / 0
Przybywam z informacją o suplementacji. Działa. Co prawda w moim przypadku ciężko na początku było zasnąć ale potem się przyzwyczaiłam. Znaczna poprawa nastroju, mniej nerwów oraz spokojny sen. Ta roślina jest warta uwagi jeżeli ktoś chociaż trochę chciałby polepszyć swoje zdrowie psychiczne :)
  • 125 / 22 / 0
W jakiej formie, suplementowałaś szafran ?
what are we to do with an elf ?
  • 63 / 3 / 0
Kupiłam sproszkowany szafran i codziennie sypałam go np. do herbaty
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.