Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 63 / 3 / 0
Rozumiem, a jeśli przestanę kilka dni wcześniej to może coś mi się stać? Nie chce jakoś bardzo dawać czadu, raczej mała dawka na rozluźnienie i słuchanie muzy.
  • 63 / 3 / 0
Przybywam z informacją o suplementacji. Działa. Co prawda w moim przypadku ciężko na początku było zasnąć ale potem się przyzwyczaiłam. Znaczna poprawa nastroju, mniej nerwów oraz spokojny sen. Ta roślina jest warta uwagi jeżeli ktoś chociaż trochę chciałby polepszyć swoje zdrowie psychiczne :)
  • 125 / 22 / 0
W jakiej formie, suplementowałaś szafran ?
what are we to do with an elf ?
  • 63 / 3 / 0
Kupiłam sproszkowany szafran i codziennie sypałam go np. do herbaty
ODPOWIEDZ
Newsy
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.