Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
Zablokowany
  • 44 / 3 / 0
kapitanxsova pisze:
annabiernat pisze:
Może mi ktoś napisać o jaki sklep chodzi .Miałam kiedyś wezwanie na policje jak się okazało przez GBL.Wtedy gdy zamawiałam był legalny.
to wezwanie to pewnie od gbl chrom.
wiesz coś więcej o tej sprawie ?
  • 135 / 8 / 0
kur*a -.- jak sie kazdemu palila dupa to pisal tutaj z prosba o rade. ale juz nikt nie napisal jak to sie skonczylo. A więc ja bylem niedawno w tej sprawie wezwany i juz wiem o kogo chodzi.
Tak jak pisal syberek- goscie nic nie maja tylko konta z ktorych byly wplacane pieniadze. Zadaja pytania- czy kupowales? co kupowales? i czy zaszkodzily ci te substencje? Wiecej info na priv
  • 145 / 2 / 0
policja weszy ale to tylko przesluchanie a nie podejrzenie wiec po co sie bac, vendor moze miec tylko przejebane
  • 1987 / 111 / 0
majster6669 pisze:
kur*a -.- jak sie kazdemu palila dupa to pisal tutaj z prosba o rade. ale juz nikt nie napisal jak to sie skonczylo. A więc ja bylem niedawno w tej sprawie wezwany i juz wiem o kogo chodzi.
Tak jak pisal syberek- goscie nic nie maja tylko konta z ktorych byly wplacane pieniadze. Zadaja pytania- czy kupowales? co kupowales? i czy zaszkodzily ci te substencje? Wiecej info na priv
A skoro wiesz więcej to dlaczego na priv, a nie napiszesz po prostu tutaj o którego vendora chodzi?
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1079 / 126 / 3
policja weszy ale to tylko przesluchanie a nie podejrzenie wiec po co sie bac, vendor moze miec tylko przejebane
To gorzej jak wzywają jako świadek- jako świadek nie możesz kłamać nie możesz się uchylać od przesłuchania. A często wzywają jako świadka by po przesłuchaniu zmienić świadka na podejrzanego.

Uważajcie.
  • 115 / 12 / 15
Tzn, że np mówię, że to i tamto kupiłem z tej i tej strony, podaje, że legalne a wtedy zmiana na dilera czy co. Przecież posiadanie legalne
  • 274 / 9 / 0
Co do sprawy to myślicie, że jest szansa że ją olali? Mnie też to dotyczyło; smutni panowie odwiedzili jakoś pod koniec kwietnia mój DOM rodzinny, gdzie już zresztą dawno nie mieszkam i natrafili na moich rodziców, którzy dali im mój nr telefonu. Kolejny smutny pan do mnie zadzwonił i powiedział, że umówimy się na komendzie na złożenie zeznań, ale od tamtej pory cisza, żadnych pism, telefonów.

A co do vendora to ma się dobrze, dalej jest jednym z moich ulubionych i robię u niego zakupy. Z tym, że przelewy to już anonimowo na poczcie ;)
  • 744 / 29 / 0
@up

I tym vendorem jest ? ...

Reszta użytkowników dalej ma być narażona na nieprzyjemności?
Fajnie, że nikt nie napisze o kogo chodzi.
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 1987 / 111 / 0
Mia Wallace pisze:
Co do sprawy to myślicie, że jest szansa że ją olali? Mnie też to dotyczyło; smutni panowie odwiedzili jakoś pod koniec kwietnia mój dom rodzinny, gdzie już zresztą dawno nie mieszkam i natrafili na moich rodziców, którzy dali im mój nr telefonu. Kolejny smutny pan do mnie zadzwonił i powiedział, że umówimy się na komendzie na złożenie zeznań, ale od tamtej pory cisza, żadnych pism, telefonów.

A co do vendora to ma się dobrze, dalej jest jednym z moich ulubionych i robię u niego zakupy. Z tym, że przelewy to już anonimowo na poczcie ;)
Tak więc uprzejmie proszę, odpowiedz mi na pytanie: który to vendor?
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1874 / 96 / 127
SCR zamknij i wypierdol ten temat skoro nikt nie podal szczegolow, nie widze sensu aby ten temat tu wisial...
wolna molekula
#mops
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.