Tak jak pisal syberek- goscie nic nie maja tylko konta z ktorych byly wplacane pieniadze. Zadaja pytania- czy kupowales? co kupowales? i czy zaszkodzily ci te substencje? Wiecej info na priv
majster6669 pisze:kur*a -.- jak sie kazdemu palila dupa to pisal tutaj z prosba o rade. ale juz nikt nie napisal jak to sie skonczylo. A więc ja bylem niedawno w tej sprawie wezwany i juz wiem o kogo chodzi.
Tak jak pisal syberek- goscie nic nie maja tylko konta z ktorych byly wplacane pieniadze. Zadaja pytania- czy kupowales? co kupowales? i czy zaszkodzily ci te substencje? Wiecej info na priv
policja weszy ale to tylko przesluchanie a nie podejrzenie wiec po co sie bac, vendor moze miec tylko przejebane
Uważajcie.
A co do vendora to ma się dobrze, dalej jest jednym z moich ulubionych i robię u niego zakupy. Z tym, że przelewy to już anonimowo na poczcie ;)
I tym vendorem jest ? ...
Reszta użytkowników dalej ma być narażona na nieprzyjemności?
Fajnie, że nikt nie napisze o kogo chodzi.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
Mia Wallace pisze:Co do sprawy to myślicie, że jest szansa że ją olali? Mnie też to dotyczyło; smutni panowie odwiedzili jakoś pod koniec kwietnia mój dom rodzinny, gdzie już zresztą dawno nie mieszkam i natrafili na moich rodziców, którzy dali im mój nr telefonu. Kolejny smutny pan do mnie zadzwonił i powiedział, że umówimy się na komendzie na złożenie zeznań, ale od tamtej pory cisza, żadnych pism, telefonów.
A co do vendora to ma się dobrze, dalej jest jednym z moich ulubionych i robię u niego zakupy. Z tym, że przelewy to już anonimowo na poczcie ;)
#mops
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.