Nie palę na codzień kana ale waporyzowałem mam czy nm w takich ilościach po stymach i fajnie mnie usypiało a obie CHMINACI MMB I MDMB jedna gorsza od drugiej. w pizdu z takimi kana i czemu vendorzy dali mi to w gratisie. Chcieli mnie chyba zabić . I czemu szatan wsadził tą lufę do mojej szuflady nie widzaiełem jej tak długo :(.
W ogóle to kana mnie zaorało psychicznie bardziej niż ciąg 3dniowy na włodku od kolka
Raz spaliłem zbyt dużo bo się spieszyłem (miałem tylko chwile by po kryjomu zajarać puki nie wróci dziewczyna XD)siadam na kanapę , WESZŁO. Powiedziałem jej tylko ze źle się czuje i rzuciłem się do okna na bełty. Dalej pamiętam tylko tyle że miałem bardzo bliskie spotkanie z kiblem i nic poza tym. Nazajutrz obudziłem się i nawet nie pamiętałem ze coś było nie tak. Ba, nie pamiętałem nic.
Melvin Burgess
Bania mocna wręcz nietypowa do innych te spektrum działania szczerze jest niemiłe i wręcz nie akceptowalne wszyscy vendorzy którzy mają to na swoich półkach powinni szczerze naprawdę się zastanowić.(kumam to rc może czasem szkodzić jednak ma być przyjemne nie...)
Męczy strasznie praktycznie śpi się całymi dniami po 3 dniach testu zostało wywalone wszystko do kosza. Bez jakiegokolwiek żalu.
Po prostu nie polecam i w sumie przez to gówno wyleczyłem się z kann chyba na zawsze:) Dziękuje. Only true weed now...
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.