Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 320 / 20 / 0
[mention]180[/mention]
Jedź na Fordon tam, gdzie jest program metadonowy (poszukaj w Internecie adres), i się zapisz, a u lekarza powiedz, że chcesz substytucję na buprze. Mają taką opcję. Tylko godziny wydawania takie, że jak pracujesz w stałych godz. w ciągu dnia, to możesz mieć duży problem. Pozdro
TO BOWIEM, CO NIEWIDZIALNE, TO ZNACZY JEGO WIECZNA MOC I BÓSTWO, SĄ WIDZIALNE
OD STWORZENIA ŚWIATA PRZEZ TO, CO STWORZONE, PO TO, ABY ONI BYLI BEZ WYMÓWKI.
Rz 1:20
  • 47 / 5 / 0
Dzięki za odpowiedz. Właśnie byłem w Fordonu na Rzezniazkiego i zapisałem się na program bupra ma początku było ustalanie dawki przez pierwsze dni i ostatecznie stanęło na 10mg .A z godzinami nie jest źle pracuje na 2 zmiany i idzie to jakoś dopasować a jeśli nie to to idą na rękę nawet na początku programu jak się zapisałem i wydają na 2-3 dni bo faktycznie w niektóre dni ciężko się wyrobić żeby zdążyć jak się pracuje.
  • 17 / 1 / 0
Ktoś wie jak się tam dostać? Czy biorąc 1500mg kodeiny dziennie mam szansę? 5 lat "doświadczenia". Warszawa
  • 47 / 5 / 0
Nie wiem jak w Wawie ale u mnie słyszałem o koledze co dostawali bupre w uzależnienie od kody
  • 2116 / 630 / 0
@180 ...co jest tak samo mądre, jak leczenie popijającego piwo codziennie szczyla solidną porcją wódki.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 2429 / 579 / 155
@Jamedris No ale zależy też id dawek, bo 1,5 g kodeiny to rzeczywiście dużo. Co innego, jakby prał 150 czy 250 mg.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12491 / 2425 / 0
Też uważam, że to kwestia dawki. Ja łykałem dokładnie 1.5 g na dobę i to już jest inny level wjebania, niż skromne 300 mg.
Oczywiście buprenorfina jest o wiele, wiele silniejszym (przeciwbólowo) lekiem, ale dla kogoś z wieloletnim stażem na ekstremalnych dawkach może być wybawieniem (dla mnie była).
  • 243 / 40 / 0
Niestety mimo bupry ból towarzyszy mi codziennie, czasem wr€cz nie tylko czuć ale i słychać jak stawy o siebie trą.
Ale bez dodatkowego ćpania dawno ze schodów na tyłku nie schodziłam więc luz.
Obecnie biorę 12 mg na dobę i obawiam się iż o dziwo pojawiła się tolerancja.
Wie ktoś może jak sobie radzą z tym na programie czy to ja jestem takim dziwnym przypadkiem.
Naprawdę zależy mi żeby z tej dawki schodzić
Myślałam czy by nie poprosić lekarza o drastyczne obniżenie na parę dni + dodać coś żebym jakoś przeżyła a potem citkę podnieść już bez wspomagania
Ma to sens? I czy jest szansa że lekarz na to pójdzie?
  • 18 / / 0
Mówicie o programie buorefono.. W Fordon-Bydgoszczy? Jest tam coś takiego? Czyżby powstało wreszcie
"KARĄ BĘDZIE CIERPIENIE"
Mówił, pisali, ostrzegał-wiedziałem lepiej..
  • 47 / 5 / 0
Med-seven w Fordonie istnieje już ładnych parę lat.
ODPOWIEDZ
Newsy
Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.