Dział służący informacji na temat zmian w prawie – proponowanych, jak i wprowadzonych w życie.
Zablokowany
  • 400 / 5 / 0
Nawet 2c-p chcą zabrać :#: :#: Trzeba zrobić zapasy %-D %-D
kazik333@tutanota.com
  • 61 / 1 / 0
Jakiś rok temu przewijał się na forum projekt ustawy w, której mieli zbanować benzofurany, nowe ketony itd. Ale w tej widzę, że jebańce chcą zabrać tryptaminy i fenylki! Mam nadzieję, że ten projekt, tak samo jak wcześniejsze - pozostanie projektem.
Uwaga! Użytkownik sicksix jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2641 / 39 / 0
MÓDLMY SIE...:
ABY MOJE I WASZE RC URZĘDASY SKURWIAŁE ZOSTAWIŁY W SPOKOJU...
6---APE...!

IDZCIE W POKOJU HOMETA...!
FENYLOM NIECH BEEEEDĄ DZIEKI....

KEEETON.
  • 5299 / 104 / 0
Macie akodyn i tjokodyn w aptach, sponsurcie koncerny a nie dilerów. Jeszcze benza w apcie, galka w spożywczym, tyteksy z akcyzą i alkohol, co mu ciągle cena rośnie bo tak wymaga Unia. Starczy, kurwy.

#Donalt T.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1628 / 196 / 0
Jeszcze acatar niech zareckują to będzie bardzo smutodelicznie.

WARA OD MOJEGO 3-MMC I NBOMÓW
  • 145 / 1 / 0
Nie wspominając o rozsądku że to wszystko bez sensu to patrząc na siebie - z głębi serca szkoda mi jedynie 4-ACO-DMT. Planuję od niedawna powtórzyć przygodę z tą tryptaminą. Powyższa wiadomość powoduje że muszę przyspieszyć termin podróży oraz skłoni mnie to zapewne na większą dawkę mając na uwadze to iż więcej nie będzie mi dane zasmakować tego wspaniałego, młodszego i mniej docenionego dziecka Alberta Hoffmana.

Czy jest tu jakiś prawnik etc., który czuje kiedy to coś może wejść w życie?
Nie wiem czego chce, chyba THC
Cecha THC właśnie taka jest
  • 2878 / 21 / 0
Pod koniec roku 2014.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 3898 / 239 / 13
Acodin będzie przeżywał swój drugi renesans. Jeśli mnie wzrok nie myli odpuścili metoksetaminę. Co do reszty:

- ketony będą jeszcze kilka miesięcy po delegalizacji krążyły jako różne rzeczy w różnorakich miksach, potem znikną forever bo jak już bawić się w produkcję czegoś to będzie to mefedron, a nie jkieś marne "zjazdy instant"
- nbomy będą jeszcze dłuugo latały jako kwasy - wiadomo z powodu cena/ilość porcji
- 4-xx-xxx, TMA, 2c-x znikną i będą dostępne jedynie przez jakieś TOR'y lub z zagranicznych sklepów RC
- kannabinoidów jest tak wiele, że nic to nie zmieni

Teraz to już sam nie wiem co będą te sklepy sprzedawały...
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 322 / 2 / 0
Apeluję o zbiorczy wątek delegalizacyjny, bo ze cztery już chyba są.
W czerwonej tabletce było DMT z IMAO, a w niebieskiej końska dawska GHB. Dobrze wybrałeś, Neo.
  • 867 / 18 / 0
Jestesmy w dobrej sytuacji. Kto chce, moze sobie zrobic spokojnie zapasy ulubionych substancji. Do konca roku mnostwo czasu,.

Kto wie, moze jeszcze kiedys trafi sie jakis nowy, dobry RC? Jak nie, to walic to, szkoda zdrowia na takie gowna, niech to delegalizuja, bedzie mniej debili w szpitalach (ja bylem 2 razy w minionym roku).
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.