Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 94 / 2 / 0
3mmc tą drogą wjechało cudownie.

Wjazd był spokojny, ale zdecydowany. Wystąpiła taka specyficzna serotoninowo-pluszowa zmiana percepcji; pokój skąpany w promieniach wschodzącego słońca, kolory stały się bardziej żywe, a jednocześnie wszystko sprawiało wrażenie zachwycająco miękkiego i gładkiego, tak że wszystkiego chciało się dotknąć i sprawdzić.

Nienachalna stymulacja przeszła w niewyczerpane pokłady podniecenia.
Puszczają trochę hamulce w łóżku, bo jest ona ciągle na granicy orgazmu i po kilku godzinach od zatonięcia w krainie rozkoszy same przychodzą do głowy dzikie pomysły, żeby było jeszcze bardziej przyjemnie :-D zupełnie inny wymiar.

Po spróbowaniu tego nie widzę już lepszego zastosowania tej substancji, myślę, że jeśli będę mieć z nią styczność będę czuć niedosyt, chyba że okoliczności się powtórzą. ;]
Staying awake to chase a dream
  • 341 / 5 / 0
Spierdalailama pisze:
3mmc tą drogą wjechało cudownie.

a ile ładowałeś mg? i jak tam z tolerką?

ILE w ogóle czasu sie to ładuję, od wstrzyknięcia?
Polecam & Pozdrawiam
  • 63 / / 0
A może ktoś jak krowie na rowie (sic!) napisać w punktach jak wyglada krok po kroku takie podanie p.r. - ile płynu na ile mg, dajmy na to, że robimy shota z 3mmc i normalnie robi mnie 350-400 oral... thx
  • 341 / 5 / 0
RedBluePurple pisze:
A może ktoś jak krowie na rowie (sic!) napisać w punktach jak wyglada krok po kroku takie podanie p.r. - ile płynu na ile mg, dajmy na to, że robimy shota z 3mmc i normalnie robi mnie 350-400 oral... thx
true/ przydałoby sie wiedziec, nawet tak z grubsza jak to dawkować.

Zastanawiam sie, ile sobie wstrzyknąć p.r, przy tolerce 1,2 g w dzień od wczoraj siekam. ale jedzone. Teraz 300 mg [p.o.] to próg. Tolerka szybko leci w góre, szkoda.

Tak Wiec ileż mam sobie wstrzyknąć jutro [p.r], tak by było dobrze - 300mg? To bezpieczne?
Polecam & Pozdrawiam
  • 3523 / 54 / 0
3mmc wydaje mi się drażniące więc zrezygnowałbym z tej metody podania.Od siebie dodam,że raz przyjąłem tą metodą i nic nie poczułem.
  • 341 / 5 / 0
a ludzie wyzej pisali że działa lepiej nawet.
Polecam & Pozdrawiam
  • 680 / 43 / 0
Bo dziala lepiej. Nie jest tez drazniace w odczuwalny sposob. Jesli nie zadzialalo to tolerka/zjebana technika podania lub sort, nie widze innej możliwości. Bez tolerancji 150-200 jest ok, z tolerka 300 okolo.
I have only two emotions
careful fear and dead devotion
I can't get the balance right
with all my marbles in the fight
I see all the ones I went for
all the things I had it in for
I won't cry until I hear
because I was not supposed to be here.
  • 341 / 5 / 0
kidswithguns pisze:
zjebana technika podania .
KOCHAM tO ! %-D Powiedz mi co przez to rozumiesz, bo ja nie mogę się domyślić?
:-p
Polecam & Pozdrawiam
  • 63 / / 0
No właśnie, niech ktoś w końcu napisze punkt po punkcie jak powinna wyglądać prawidłowa TECHNIKA PODANIA p.r. na przykładzie 3mmc - czyli dawka, ilość wody, temp. wody, jaka pompka, jak to robicie (na leżąco, a może klęcząco :P ) itd itp....
  • 3523 / 54 / 0
kidswithguns pisze:
Bo dziala lepiej. Nie jest tez drazniace w odczuwalny sposob. Jesli nie zadzialalo to tolerka/zjebana technika podania lub sort, nie widze innej możliwości. Bez tolerancji 150-200 jest ok, z tolerka 300 okolo.
Spróbuj przyjąć 3mmc doustnie to zgodziszz się ze mną że jest drażniące a to,że nie czujesz tego w jelitach to inna sprawa, ale tym sposobem można nabawić się wielu nieciekawych chorób.Sort był dobry bo ta sama substancja przyjęta doustnie zadziałała bardzo dobrze,tolerancji jeszcze nie miałem wyrobionej.
RedBluePurple pisze:
No właśnie, niech ktoś w końcu napisze punkt po punkcie jak powinna wyglądać prawidłowa TECHNIKA PODANIA p.r. na przykładzie 3mmc - czyli dawka, ilość wody, temp. wody, jaka pompka, jak to robicie (na leżąco, a może klęcząco :P ) itd itp....
Rozpuszczasz 300mg 3mmc w 10 ml letniej wody, bierzesz strzykawkę taką do dokarmiania najlepiej 50ml albo 100 bo mają długie zakończenia. Przed podaniem ślinisz końcówkę aby łagodniej weszła, kładziesz się i podajesz, można jeszcze przez chwilę poleżeć. Nic nie powinno się wylać.Ważne aby przed takim podaniem zrobić sobie lewatywę.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.