Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 744 / 28 / 0
W przybliżeniu nasypane ~4mg na folie (biały puder, zbity i klejący się do ścianek samarki, może taką ma mieć konsystencję albo trochę wilgoci się dostało do środka ale nie jestem w stanie stwierdzić). Ściągnąłem dwie chmurki i odstawiłem na chwilę na bok. W smaku dość specyficzne i jedyne w swoim rodzaju, czuć trochę chemiczno-plastikowy posmak ale dym ostatecznie nie jest taki ciężki do inhalacji. Wejście dość szybkie już po około 3 minutach zaczynałem czuć pierwsze efekty. Czysta umysłowa stymulacja, odczuwalne przyspieszenie akcji serca, stymulacja, lekka kardiofaza, wyostrzenie kolorów. Możliwe, że dawka trochę za duża jak na początek, wypiłem szklankę wody z cytryną i cukrem oraz zacząłem rzuć kawałek imbiru aby trochę uspokoić serce, pomogło. Powieki lekko opuchnięte a oczy lekko zaczerwienione, praktycznie nie zauważalnie. Odczuwam delikatny chill i relaks, można sobie potańczyć albo poleżeć. W zasadzie wykonywanie wszelkich czynności sprawia przyjemność. Odbiór muzyki znakomity, słyszę poszczególne dźwięki o wiele lepiej niż normalnie. Peak trwał około 30-40 minut. Dopalam resztę na jedną chmurę, znów lekki skok ciśnienia tym razem delikatniejszy i szybciej minął, wyostrzenie barw i dźwięków. Odczuwam lekką pustkę ale nadal jest dobrze. Umysł czysty i jasny, ciało spokojne i rozleniwione. Delektuję się chwilą, całkiem przyjemny kanna. Na razie nie odczuwam zwiększonego głodu ani też ochoty na dopalenie. Karać się tym nie zamierzam i mam nadzieję że w ciąg nie wpadnę ale wiadomo jak to jest. %-D Myślę, że może fajnie się miksować z pinaca albo bb-22 lub akb-48.
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 992 / 17 / 0
Do BB pasuje doskonale. Jeszcze głodu nie czujesz, hehe poczekaj, popal wincyj. Ja to po żadnym kanna nie łapałem takiego gastro że wpierdalałem cały chleb naraz.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 165 / 10 / 0
czy nie macie problemów z sercem nawet po odstawieniu tego gówna ;/ ? ja mam teraz bóle w sercu co jakiś czas i czuje rzężenie w nim . na szczęście rzuciłem ćpanie , możecie mi coś polecić na oczyszczenie organizmu i na to serducho ? boje się też po tym gównie normalnie o wylew czasem czuje pulsowanie w mózgu.
"Wrogom się przebacza, ale wtedy gdy zawisnął"
  • 1392 / 10 / 0
Rzężenie w sercu? Pewnie Ci się myli z płucami. A ból to prawdopodobnie nerwy międzyżebrowe, najczęściej mylone z sercem. Nie tak łatwo spierdolić serducho.
You can't understand a user's mind, but try, with your books and degrees. If you let yourself go and opened your mind, I'll bet you'll be using like me. And it ain't so bad...
  • 165 / 10 / 0
Bardzo możliwe że mylę to z płucami , możliwe jest też że może to być spowodowane łączeniem tego z 3mmc które na szczęście szybko odstawiłem mix tego to masohizm , mam nadzieje że nie tak łatwo ale trochę się wystraszyłem mam bo mam też wrodzoną wadę serca niby już usuniętą ale zawsze na pewno jest ono troche słabsze , przez dłuuuugi czas (nie chcę się chwalić przez jaki bo mam podobno podsłuch na internet %-D ) palenia mj nic mi nie było miesiąc palenia tego gówna i mój organizm zaczyna mnie niepokoić , planuje przerzucić się na naturalne legalne mieszanki z cut ale o nie też jeszcze muszę wypytać , koniec z pakowaniem w siebie wszystkiego bez opamiętania .
Sklep. dsn
  • 99 / / 0
co do bólu i rzężenia w klatce oddechowej, to nie koniecznie musza byc płuca, szczegolnie jesli miales juz wczesniej jakies problemy z sercem. Kiedy ostatnio sie badałes? powiniens pojsc przynajmniej na ekg. Istnieje taki objaw wlasnie 'rzezenie' w sercu, ale przyczyn moze byc sporo, bardzo prawdopodbne ze moze zbierac Ci sie jakis płyn w osierdziu, co pozniej neileczone moze skutkowac ostrym zapaleniem osierdzia( wtedy zaleca sie usg serca), wtedy powinienes wyczuc tak jakby tarcie, najczesciej po lewej stronie mostku. Moze to tez byc porostu ostra nieywdolnosc serca, wtedy gazometria powinna odrazy to wykazac, ciezko zgadywac bez zadnych podstaw. moze to tylko obrzęk płuc i nerwobóle międzyzebrowe, ktore najczesciej są mylone z bolem serca, tak jak juz dsn Cie zdiagnozował :D
  • 165 / 10 / 0
no sprawa wygląda tak że miałem dziurkę w którejś komorze , ale nic mi nie dolegało paliłem długi długi czas mj , po przypale musiałem przerzucić się na dopki , po za tym co jakiś czas różne inne specyfiki , szczególnie ostatnio mmc , reszta raczej nie istotna , ciąg na mmc mi się strasznie zochydził i rzuciłem to ścierwo spuściłem w kiblu 5g kupione na promocji , ale z fubi leciałem dalej ale zaczęły mi się straszne kardio-fazy , stopniowo stopniowo odstawiłem to całkiem i , o ile podczas jarania myślałem że to tylko kariofaza wywołana działaniem to teraz czuję to rzężenie i co jakiś czas ból którego wcześniej nie czułem przed tym ciągiem który zresztą nie był długi trwał ok miesiąca , dlatego pytałem czy może ktoś też ma coś takiego , boje się że rozjebałem sobie serce tym gównem , muszę pójść na te badania dawno nie byłem a powinnenem jezdzic na kontrole co jakiś czas które olałem bo nic mi nie było
  • 744 / 28 / 0
@up
Za duże dawki, ja nawet przy małych dawkach doświadczyłem kardiofazy, nie wiem czym jest ona spowodowana, czasami bywa gorsza czasami lżejsza ale kwestią istotną jest tutaj dobór odpowiednich niskich dawek.
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 165 / 10 / 0
czasami zdarzało mi się przegiąć ale wtedy to masakra , co ciekawsze na początku nawet przy bardzo dużych dawkach było pozytywnie , dopiero po jakimś czasie zaczęła się hujnia nawet przy tak jak piszesz niskich dawkach nawet jak udało mi się przetrzymać jeden czy 2 dni bez palenia przy czym pierwszy raz danego dnia tak jak ktoś już pisał w tym temacie był w miarę ok to juz potem hujowo , za to na początku cały czas było ok , o ile nie mixowałem z mmc %-D , jak dla mnie najlepszy dop jaki paliłem , już po czasach stacjonarek to good morning ;D nie wiem na czym siedzi ale po za czasem psyhozami na fazie , raz sie popłakałem jak na wkurwieniu przyjebałem pare rur po tygodniowej przerwie w paleniu tego %-D i nie mogłęm się ogarnąć beczałem jak pojebany , potem było mi wstyd i uważałem że to było bez sensu :-D , ale żadnych skutków ubocznych praktycznie a tego przerobiłem sporo ok 11g , konkret mi się kiedyś zawiesił na tydzień jak był dostępny jeszcze w stacjonarkach , po jaraniu rasta revolution i bandita golda przez tydzień miałem rozjebaną banie :P i potem ok , po rónych innych syfach było ok . nie wspominając że po mj nic mi nie było tak po tym gównie boje się strasznie że coś sobie zjebałem , odradzam to palić .
  • 99 / / 0
ta dziura, to pewnie był ubytek w komorze miedzyprzedsionkowej, nie miewasz moze jakies gorączki czasami? moze to jakies juz zapalenie, ktore wlasnie skutkuje czesto gorączką i roznymi obrzękami, czesto tez moze nawet powodowac zapalenie płuc. Na Twoim miejscu w najbliszym czasie wybrałbym sie na kontrole do szpitala i badania ekg, rtg i echoserca. i z taką wadą, nawet wyleczoną, nie polecałbym jakis eksperymentów jak Twoje powyższe :D aszczegolnie biedaketonów, ktore przedewsyztskim tyrają tak bardzo serce
ODPOWIEDZ
Newsy
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.