Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 189 / 2 / 0
Gdy jeszcze szuralem i kupowalem amf na piatki czyli 3-4 lata temu to 5g kosztwalo 80-100pln i byla to wazona 5, proch a raczej gruda zazwyczaj jeszcze troche mokra smierdzaca acetonem. Nie bylo to z niczym mieszane towar byl taki jaki opuszczal kolbe. Jakosc zadowalajaca. Raz sie przejechalem jak wciagnolem jakies 200mg i bylo za grubo, bylem wtedy na dysce w kieszeni majac jeszcze 5 i tak mnie rozjebalo ze balem sie o siebie. Psychoza z popierdoleniem w glowie przez to ze jestem w miejscu gdzie sa setki ludzi a ja mam jeszcze 5g w kieszeni, pogryzlem se wtedy wargi plulem krwia. No rozjebalo mnie a fuka pamietam miala rozowy odcien, zawsze snieznobiala a ta byla rozowa. Towar brany z lewina brzeskiego.

Dodam jeszcze ze amfa z tego zrodla zawsze dzialala euforycznie, czlowiek sie czul po niej jak mlody bog i nie bylo rzeczy niemozliwych. Bioraz z innego zrodla nieraz natrafialem na takie cos co tylko dawalo rozjeb fizyczny a czlowiek zamiast tego stanu jaki oczekuje mial tylko sieczke w glowie, nie czul sie dobrze.
Ostatnio zmieniony 14 października 2013 przez 4acoDMT, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik 4acoDMT jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
U mnie piątka z wagi jest od już dłuższego czasu za stówkę. Biała jak śnieg, większe grudki, śmierdzi "normalnie". Działanie euforyczne, ogólny power, słowotok i motywacja do robienia czegoś. Dodam, że jest to miescówka blisko niemiec i niedaleko morza. Ogólnie w końcu znalazłem dobry dostęp od Pana który sam nie dmucha, chyba najlepszy rodzaj rzucającego.
  • 677 / 2 / 0
Piona starcza na 3-4 dni jazdy, 150 mg - wywala z butów, jednak ostatnio nie biore na piony bo nie chce jebac po kilka dni, wystarczy jak wezme jedynke i starcza na calonocna impreze (która zaczyna sie przeważnie ok. 16 xd ) i poczęstowanie ze 2 osób , żeby sie dobrze zrobiły.
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / / 0
Dziś pobrałem 5-tkę ważoną za 85 zł ,sort wygląda jak na foto , konsystencja plasteliny , klei się do karty , na palcach się rozciera i pozostaje osad , nie wysuszony , wali chyba acetonem czy czymś podobnym , leciutko gorzkawy , spotkał się ktoś ostatnimi czasy z takim ? Jakieś uwagi /refleksje ?

Uprzedzam komentarze w stylu "spróbuj a się dowiesz" - nie mogę dziś testować , dopiero w piątek na balecie..

Była sklejona w grudę , ale ją roztarłem

[ external image ]
  • 1180 / 5 / 0
Pasta, na zachodzie takie coś lata głównie (Niemcy, Holandia). Na 99% będziesz mocno zadowolony, jest temat o paście gdzieś.
Ostatnio zmieniony 23 października 2013 przez kowalskii, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 86 / / 0
Hmm czy pasta to może tak nie do końca wiadomo ..okaże się , zobaczę czy po nocy na kaloryferze wyschnie - dziś niestety nie grzeją bo za ciepło na zewnątrz.

Kiedyś z tego samego źródła dostałem żółty sort 5g-150zl (wiem droogo), też był zbity ,ale nie tak bardzo i był mega chujowy.. a miał podobny zapach

EDIT : wyschło po godzince , zamieniło się w twarde wiórki - ciężkie do dokładnego rozgniecenia ,bardzo ciężko zrobić z tego "puch" , więc raczej pasta to nie jest , dalej wali rozpuszczalnikiem .....aaaa no i z 5g ,zrobiło się 3,6g ..dil wiedział co robi sprzedając tak tanio :)
  • 188 / 1 / 1
Jeśli ma fakturę lepliwych wiórek, to poczekaj jeszcze. Weź kartkę papieru, zrób z niej taką prowizoryczną kopertę, przesyp fukę do niej i dalej odłóż na kaloryfer. W ciągu kilku godzin powinna być sucha.
“Laziness grows on people; it begins in cobwebs and ends in iron chains”
  • 48 / / 0
wydaje mi sie, ze jadlem cos takiego nie tak dawno

szczerze mowiac, to raczej nie cudo jest
i wkurwiajace jest to, ze jest w takim a nie innym stanie fizycznym, najlepiej to wypic z czyms, albo polknac kulke
poniższy teksty był efektem stanu potocznie zwanego chęcią wypowiedzi
  • 86 / / 0
Wczoraj po godzinie leżenia na kartce zrobiła się sucha , kolor z białego zmienił się w lekko beżowy
  • 188 / 1 / 1
Czyli jest tak jak powinno być. Teraz to mogę już tylko smacznego życzyć :-D .
“Laziness grows on people; it begins in cobwebs and ends in iron chains”
ODPOWIEDZ
Newsy
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.