ODPOWIEDZ
  • 377 / 3 / 0
Też nie powiedziałem, że warto. Takie rzeczy dla doświadczonych ćpaków, albo ludzi, których nie przeraża fakt możliwej śmierci (Ryzyko zawodowe narkomana). Poza tym, zgaduje, że kolega wyżej leczy jakąś tam depresje, więc jak się leczy depresje to się nie ćpa ;)
Whole life is about "up" and "down".
  • 992 / 17 / 0
To fakt, na inhibitorach klepie mocno. Wiadomo, jest to skrajniutko niebezpieczne, ale know your body, know your mind. Dla mnie 120mg jedzone było ciutke za mało, dla innych znajomych było ok. Na ostro sieke, to walnąłbym tak: 150mg jedzone i 50mg sniff (ale to już naprawdę dużo, nie próbować bez próby uczuleniowej, tudzież normalnej dawki) i jakiś dopaminowy bieda-keton na podbicie wejścia. Się zrobi za 2tyg jak serotoninka się odbuduje do końca. Ogólnie czuje, że substancja ma wielki potencjał "leczniczy". Usuwa złe myśli, pozwala strawić pewne wspomnienia... Może nie jest to dokładnie takie zastosowanie jakie powinno być, ale spacer w 6 osób przy muzyce po lesie, uważam za jeden z lepszych empatogennych tripów. Euforia pojawia się falowo i jest ogromna. Mi osobiście ciutke stymulacji zabrakło, inni nie narzekali. Naprawdę substancja warta uwagi, i moim zdaniem nawet nawet bezpieczna. Wazokonstrykcja u 6 osób niemal nie wystąpiła, dziwne oczy tylko na początku dziąłania, potem oczka normalne. Chociaż w sumie, na drugi dzień (brane rano koło 12) więc ponad 24h oczy się pięknie rozszerzyły. Ja tam te substancje widzę jako doskonały dodatek do posiedzenia w dobrym pubie/klubie przy muzyce cały czas rozmawiając, rozmowa wręcz wylewa się, i jest uber sensowna. Tak więc polecam. Doświadczenia APxx mam małe bo tylko 6-APDB ale to jak niebo a piekło. MAPB wysyła to bardzo pięknego nieba. Dziwne też, bo nadal czuje delikatne efekty, w postaci ostro podbite nastroju i pewności siebie, motywacji także. Zero zjazdu.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 2 / / 0
Tak leczę depresje. Brałem 6 apb (150mg) po tygodniu brania zyban i było w porządku efekty prawidłowe jak po benzo . z tego co wiem to pierwszy tydzień jest fazą nasycenia i może nie być pełnego działania leku. teraz jestem po 2 miesiącach brania zyban (zadnych rc nie brałem w tym czasie) czy odstawiając zyban na parę dni przed 5-MAPB może pomóc czy będzie to bez znaczenia ?
  • 377 / 3 / 0
Żeby nie było, że niszczę kolejność należytą, nie bierz narkotyków jak leczysz depreche!

Jeśli jednak koniecznie chcesz, proponowałbym jednak odstawić bupropion. Skoro w "miksie" z szóstką nic się nie działo, to z 5-MAPB też nie powinno, jednak z drugiej strony co zrobisz, jak coś Ci odjebie i nie będziesz wiedział co zrobić? Odstaw przynajmniej na tydzień i żryj dużo witaminy c. Z drugiej strony odstawiając bupropion i po tygodniu walniesz 5-MAPB czy cokolwiek innego, nawet jeśli znowu zaczniesz brać antydepresant to chciałbym tylko wiedzieć, że jesteś świadomy faktu, że całkowicie zepsułeś efekt leczenia i zaczynasz się poniekąd leczyć od zera?

Jeszcze jedno w sumie. Mówisz, że żresz bupropion od dwóch miechów. Że tak się profesjonalnie wyrażę, czy poprawa kliniczna jest zauważalna?
  • 992 / 17 / 0
Powiem: Dobre gówno, klepie porządnie! Moim zdaniem chyba to nowa perełka... Mimo tabunu leków jakie przyjmuje (powinny uniemożliwiać działanie takich związków) to jednak czułem działanie mocno i pięknie! Kilka osób z którymi jadłem potwierdza, źródło z ogłoszeń. Patrząc na opis 6-APB widzę tu sporo zalet nad nim, jak brak nadmiernej stymulacji, niemal brak psychodeli, i oczy są normalne! Dziwne są dzień po, ale nie na tyle by ktokolwiek wyczuł. Szczerze, to możnaby zjeść 120mg i pójść do pracy, szkoły, na uczelnie i nikt by nie zauważył po wyglądzie. Ale gęba się nie zamyka, rozmowa się wylewa, wszystko z sensem. Następnym razem (za ok 14 dni) zjem sobie pewnie 200mg (150mg oral 50mg sniff razem z NEBem) i zobaczymy jak będzie. Wazo nie zauważyłem, serce pracuje normalnie, tak więc trzeba wybadać do jakiej dawki jest przyjemnie, a po jakiej jest już wykurw zbyt srogi by móc się cieszyć.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 2334 / 9 / 0
Różni ludzie, różne reakcje. Dla mnie jest znacznie bardziej psychodeliczne niż 6-APB i 5-APB. Z tych empatogenów, które jadłem jedynie MDA daje mocniejszą/porównywalną psychodelę.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 219 / 1 / 0
Wczoraj sobie stestowałem tą substancję w ilości 150 mg. Dodam, że to był mój pierwszy raz z empatogenem. Zaczęło wchodzić mniej więcej po 40 minutach, był lekki body load tzn. przyśpieszone bicie serca, pocenie się, uczucie ciepła, trochę zaburzona koordynacja ruchowa i coś w rodzaju smug jak odwracałem głowę w jakąś stronę (później zamieniło się to w delikatne falowanie), ale przeszło po ok 5 minutach. Poziom stymulacji średni, w sumie mogłem usiedzieć na miejscu, tylko ciągle mi nogi podskakiwały. Lekki szczękościsk, przyjemnie się żuło gumę. Co do euforii to początkowo w sumie nic nie odczuwałem, ale jak odpaliłem jakąś muzykę to normalnie zacząłem się rozpływać ze szczęścia, zajebiście na tym muza wchodzi. Empatia na dobrym poziomie, była duża chęć na rozmowę z kimś. Źrenice powiększone, ale wydaje mi się, że raczej nikt nie powinien zczaić. Ogólnie trzymało ok. 4 godzin. Wziąłem to o 18:45 więc miałem trochę problemy ze snem, zasnąłem dopiero przed 4 rano. Czuje, że ta substancja ma potencjał, muszę ją jeszcze stestować parę razy w innych warunkach np. ze znajomymi, albo na jakieś potańcówce, zobaczymy czy wtedy euforia i empatia będzie większa, ale myślę, że tak.
  • 678 / 1 / 0
Grentoo pisze:
Następnym razem (za ok 14 dni) zjem sobie pewnie 200mg (150mg oral 50mg sniff razem z NEBem) i zobaczymy jak będzie.
Jeśli ta substancja ma podobne właściwości co reszta APxx to sniff będzie kompletną stratą materiału. Lepiej 200mg do papy myślę.
delikatny jestem na zwale.
  • 377 / 3 / 0
Zychu64 Pierwszy raz z empatogenem i nie poszedłeś do ludzi? No weś...

Nie wiem jak to z 5-MAPB, ale sniff w przyadku 6-APB powodował super mega ciśnienie krwi przez 15 min i się z kończyło. Z kolei 5-API dorzucałem sniffem i było ok.
  • 290 / / 0
pytanie dla kogos obżertego 6-APB :))
Jak to wypada w ogolnym porownaniu z szóstką ?Ogolnie lepsze czy ogólnie lepiej zjeść sześć ?:)
Wiem że ciezko sie okreslic ale... Co wzialbys Ty jesli miałbyś do wyboru 6apb lub 5-MAPB?Niezaleznie od sytuacji i okolicznosci...?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem

Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.

Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi

Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.

Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?

Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.