ODPOWIEDZ
  • 989 / 76 / 0
Nie leczę, czekam aż przejdzie. Czasem jak mnie zawalony nos wkurwia to Betadrin wciągnę i tyle.
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
  • 202 / / 0
ganja i mleko z miodem!
  • 205 / 2 / 0
Może nie tyle lecze co na infekcje gardła pomógł mi DXM. Raz że znieczulił to ból już nie powrócił. Wziąłem po prostu rekreacyjnie a to taki miły skutek uboczny.
Uwaga! Użytkownik McKirko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
czosnek, miod etcetera oaobiscie polecm goraca miche qody i grznie giczy yo
Uwaga! Użytkownik eloslawicz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 182 / 3 / 0
odkad biore tramal pare lat tak na grype nie chorowalem.
a kiedys w wypadku wirusa: miód z czosnkiem
a gdy choroba byla juz zaawansowana, nie spowodowana wirusami, wtedy pozostaje tylko antybiotyk.
  • 12 / / 0
najlepiej moim zdaniem ferwex witaminki w łóżku pod kolerka + mj ( 3 dni i po chorobie) kiedyś tak robiłem.. :)
  • 203 / / 0
Kiedy już zachoruje (co zdarza mi się rzadko) to pije hektolitry ciepłego mleka z czosnkiem i miodem. Poza tym nic tak mi nie pomaga zwalczyć jakiejś dolegliwości jak mj lub koda.
Do odważnych trip należy :)
  • 867 / 18 / 0
Melduje, ze uderzeniowe dawki witaminy C (kilka gram dziennie) dzialaja cuda. Nawiasem mowiac, jak czuje, ze wyskakuje mi opryszczka, to jest to najlepsze lekarstwo.

Wsuwam sporo wit. C na codzien (z 10 razy wiecej, niz dawka zalecana) i nie pamietam, kiedy ostatnio bylem przeziebiony.
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 195 / 4 / 0
Balsam kapucyński na gardło (jedna łyżeczka parę razy dziennie, to ma jakieś zioła i alkohol 55%)
Herbata z miodem i cytryną
Tabletki na ból gardła
W zachodu krwawych, ostatnich promieniach,
Pragnący śmierci — nie czekam już na nic.
I znów dzień wstaje, brzask bije z otchłani,

Powraca męka codzienna istnienia.
  • 64 / 1 / 0
oczywiście herbatka z miodem ale pomaga również i przeciwko grypie i już jak się ją ma Citrosept wyciąg z psetek grejfruta na prawde polecam
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.