Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 170 / / 0
Udalo mi sie kupic w centrum wwa syropek za 6,80 polecam bardzo smaczniutki i szybko wchodzi
  • 1262 / 17 / 0
Centrum czego?

Ten syrop ma 150 mg kody? Mniej drażni żołądek od tabletek?
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1500 / 29 / 0
WWA = Warszawa, stolica Polski.
Jak na miasto stoleczne to taki syrop nie byl drogi. Jako, ze ma konsystencje plynna na pewno szybciej sie wchlania z prewodu pokarmowego, anizeli mialyby to byc tabletki.
A czy ktos moze porownac wejscie takieg syropu z charakterystycznym wejsciem ekstraktu z Antka? Podobnie, czy tez lipa jak przy tabletkach Tjoko?
  • 1262 / 17 / 0
Wcześniej napisał samo centrum, nie rób ze mnie debila Non do ***.
Ostatnio zmieniony 18 października 2013 przez NieLubieZielska, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1500 / 29 / 0
Jego post nie byl edytowany, nie ma pod nim notatki odnosnie edycji, wiec NIE PIERDOL.

P.S - zaraz oba posty wyladuja w smietniku, chce tylko bys go przeczytal. Nienawidze, gdy ktos podwaza moje kompetencje, albo probuje mnie wyrolowac blefujac.
  • 3901 / 563 / 0
Non pisze:
Jego post nie byl edytowany, nie ma pod nim notatki odnosnie edycji, wiec NIE PIERDOL.

P.S - zaraz oba posty wyladuja w smietniku, chce tylko bys go przeczytal. Nienawidze, gdy ktos podwaza moje kompetencje, albo probuje mnie wyrolowac blefujac.
Notka o edycji nie zawsze wyskakuje. Pare razy poprawialem posty i po wyslaniu nie bylo notki. Moze jakis blad forum, nie wiem.
  • 170 / / 0
Nic nie bylo edytowane zalecam kupno okularow
  • 121 / 8 / 0
Waliłem 2 razy thio w syropie. W smaku jest całkiem ok, tylko że po jednej buteleczce zaczyna trochę mdlić, bo jest okropnie słodki. No i wchodzi szybciej niż tabletki.

Można też robić z nim drinki. ;-) Całkiem przyjemna forma na impreze w gronie kodziarzy %-D

Buteleczka syropu, ~50 wódki, zalać spritem i można jeszcze jakiś syrop owocowy albo cukierki dla smaku. ;-)
Bag of dope on the table, million blunts, now I'm able
Strung out in my living room, Netflix, no cable
Fresh water I drink, just fillin' up my HP
  • 42 / / 0
Mój pierwszy raz dzisiaj z kodą. Wjebałem cały syropek i tylko trchę humor mi się polepszył zaczęły drętwieć nogi tył głowy i szyja kilka uśmiechów chwilke ciepła i teraz siedze w cholere śpiący nwm po co to nawalać mi tam nic nie dało prócz lekkiego chill'u a liczyłem na jakiś wypierdol-błogostan na maxa ewentualnie coś a nie 10minut i spać gówno jak narazie spróbuje jeszcze raz wjebać na pusty żołąd całą na szybkości na raz i zobaczę co będzie.
  • 5299 / 106 / 0
150 kody to mało. 300 w sam raz. Jak poczujesz ten opiatowy flow to nie będzie odwrotu (albo będzie nikła szansa :) ). Zastanów się czy się czy na pewno chcesz się pchać w opio. Tak, wiem, będziesz miał kontrolę, jak wszyscy opiatowcy itd.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.