Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 69 / 1 / 0
Próbowałem i nie polecam. Lepszy efekt daje mix kody z zopiclonem. zolpidem IMHO, to zdradliwa-psychodeliczna bestyjka.
Żródełko tryptaminami płynące ugasiło by moje pragnienia.
Trudne Dziecko Hofmanna mnie szuka.
  • 8 / 1 / 0
Cześć
Mam 550mg tramadolu, i suszu makowego na 1 porządną porcję dla jednej osoby.
Główne pytanie jest takie: czy można to mieszać ze sobą. Jebne z kuplmplem na pół trampka i zupe. Będzie ok?
  • 13 / / 0
Ja bym zrobił tak (bez tolerki):
1) wrzucił trampka, te 250 mg.
2) kiedy czułbym, że niedługo faza osiągnie szczyt, dorzuciłbym makiware.
3) mniej-więcej dosłownie ~3-5 min potem dojebałbym się kodeiną (150 mg).

Bez tolerancji skończyłoby się to zapewne ostrym noddem, choć dużo zależy od mocy zupy.
Uwaga! Użytkownik Najarany Skurwysyn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
W moim przypadku trampek zupy nie przebije.
I'm broken.
  • 8 / 1 / 0
Dobra poszło tak: 1 dnia zupa i po 165mg kody na łeb do tego 1gr mj. Drugi dzień to 150mg tramalu doustnie a potem 100mg i.v i zielsko. Dzięki za pomoc.
  • 79 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Son Of Earth »
FetaJakTableta pisze:
Cześć
Mam 550mg tramadolu, i suszu makowego na 1 porządną porcję dla jednej osoby.
Główne pytanie jest takie: czy można to mieszać ze sobą. Jebne z kuplmplem na pół trampka i zupe. Będzie ok?
Co prawda pisałaś, że już zużyłaś ale gdyby trafiła Ci się podobna okazja, to wg mnie optymalnie byłoby tak:
-zarzucasz tram popijając czymś ciepłym, czekasz powiedzmy 10 minut, kodeinę z roztworu popijasz makiwarą. Wszystko to na pusty żołądek, ewentualnie ćwiercpełny maks. Do 15 minut wchodzi koda, za kolejne 15 ładuje się makiwara, a za następne 15 zaczyna już łechtać tramadol. Powinno być git, można nawet troszkę po noddować ale trzeba pamiętać, że przy takim połączeniu może wejść w grę depresja oddechowa, dużo zależy od dawek. Ja bym dodał jeszcze jakieś benzo, lorafen albo klona 6-8mg/7,5-10mg, reszta proporcji-600kody+1000tramu+zupa z 40-50 makówek, zależy jaki mak.To moje proporcje ale mam troszkę tolerkę.Zrobiłbym tak, bo kiedy dorzucałem kodę i tram będąc pod wpływem zupy to nie czułem słabszych środków. Zresztą makiwara dziwnie na mnie działa, niektórzy cały dzień chodzą ujebani a ja maks dwie godziny i schodzi.

Choć to stary post, ale został zgłoszony teraz. I bardzo dobrze, że ktoś to zauważył. Należy się wielki WARN!!! To nie są dawki dla normalnych ludzi, tylko dla takich z wystrzeloną tolerką. Nie należy się w żadnym stopniu sugerować dawkowaniem z tego postu, gdyż dla wielu przyjęcie takiej ilości opioidów i benzodiazepin zakończyło by się śmiercią!!! - Belial
  • 29 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Laku1411 »
Dla tych co chcą mieć dobry humor i wyciągnąć coś więcej z muzyki a nie mają tolerancji na kode i DXM to proponuję zmieszać 100mg kodeiny i 90mg DXM. Bardzo to was nie zjebie a będziecie mieć przyjemność kodeiny i słuch muzyczny DXM -u(przynajmniej na mnie tak działa)
Uwaga! Użytkownik Laku1411 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 146 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: d2 »
Jak dla mnie to jest jedyna rzecz do jakiej nadaje sie deks - wzmacnia kode. Dotarłem do takiej tolerki, że 600mg na sucho nie robi mnie wystarczająco dobrze, a z 90mg dxm to i nawet po 450 było milutko i cieplutko. :-) Kiedyś spróbuję zjeść całe pudełko aco wieczorem i rano zarzucić standardową dawke kody, może być fajnie, hehehe.
Uwaga! Użytkownik d2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 433 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: kodziarz »
Ja mimo że nie lubię samego deksa, to lubiłem dodać większe ilości dexa do kodeiny. W pewnym czasie doszedłem do takie stanu, że codziennie szło 15 tabsów dexa + kodeina.
Uwaga! Użytkownik kodziarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 989 / 35 / 0
Ja raz się zapomniałem, że byłem ostro najebany alko i pierdolnąłem w instalacje normalną dawkę helupki.
2h leżałem nieprzytomny przy sedesie w mc donald's.
Po czym zwinąłem cały swój pierdolnik, umyłem pompkę w publicznej umywalce i poszedłem opierdolić hamburgera.
Ostatnio zmieniony 01 marca 2010 przez Warszawski Cpun, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.