- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Mam 550mg tramadolu, i suszu makowego na 1 porządną porcję dla jednej osoby.
Główne pytanie jest takie: czy można to mieszać ze sobą. Jebne z kuplmplem na pół trampka i zupe. Będzie ok?
1) wrzucił trampka, te 250 mg.
2) kiedy czułbym, że niedługo faza osiągnie szczyt, dorzuciłbym makiware.
3) mniej-więcej dosłownie ~3-5 min potem dojebałbym się kodeiną (150 mg).
Bez tolerancji skończyłoby się to zapewne ostrym noddem, choć dużo zależy od mocy zupy.
FetaJakTableta pisze: Cześć
Mam 550mg tramadolu, i suszu makowego na 1 porządną porcję dla jednej osoby.
Główne pytanie jest takie: czy można to mieszać ze sobą. Jebne z kuplmplem na pół trampka i zupe. Będzie ok?
-zarzucasz tram popijając czymś ciepłym, czekasz powiedzmy 10 minut, kodeinę z roztworu popijasz makiwarą. Wszystko to na pusty żołądek, ewentualnie ćwiercpełny maks. Do 15 minut wchodzi koda, za kolejne 15 ładuje się makiwara, a za następne 15 zaczyna już łechtać tramadol. Powinno być git, można nawet troszkę po noddować ale trzeba pamiętać, że przy takim połączeniu może wejść w grę depresja oddechowa, dużo zależy od dawek. Ja bym dodał jeszcze jakieś benzo, lorafen albo klona 6-8mg/7,5-10mg, reszta proporcji-600kody+1000tramu+zupa z 40-50 makówek, zależy jaki mak.To moje proporcje ale mam troszkę tolerkę.Zrobiłbym tak, bo kiedy dorzucałem kodę i tram będąc pod wpływem zupy to nie czułem słabszych środków. Zresztą makiwara dziwnie na mnie działa, niektórzy cały dzień chodzą ujebani a ja maks dwie godziny i schodzi.
Choć to stary post, ale został zgłoszony teraz. I bardzo dobrze, że ktoś to zauważył. Należy się wielki WARN!!! To nie są dawki dla normalnych ludzi, tylko dla takich z wystrzeloną tolerką. Nie należy się w żadnym stopniu sugerować dawkowaniem z tego postu, gdyż dla wielu przyjęcie takiej ilości opioidów i benzodiazepin zakończyło by się śmiercią!!! - Belial
2h leżałem nieprzytomny przy sedesie w mc donald's.
Po czym zwinąłem cały swój pierdolnik, umyłem pompkę w publicznej umywalce i poszedłem opierdolić hamburgera.
xzx
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.