Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
arturc1 pisze:Wyjście z domu na ciężkiej zwale deksowej i "nieogarnianie" pośród ludu to skuteczna metoda wywołania paranoicznych wkręt.
może wyższe dawki nie za dobrze by było zarzucać przy trzezwych znajomych ,cięzko by było gadać itd ale nie widze przeszkód w miejscu publicznym :-)
Jak nie minie po miesiącu, wybierz się do psychiatry.
@Emce
Mnie bardziej chodziło o dzień po tripie, bo podczas fazy to wiadomo - pełna wyjebka :)
Tak ogólnie jaka może być paleta wkrętek i paranoi na dexie moim zdaniem
-przez problem z poruszaniem,coś mi się stało z reką z nogą
-zagubienie w czasie i dezorientacja ,która jest godzina ,wsiadłem w zły bus jadę kilkaset km w drugą stronę
-wyjście z własnego ciała,rozdwojenie jazni może być irytujące to uczucie
ale pamiętajmy ,że dex jest bezuczuciowy i te wkrętki wyżej wymienione możemy odebrać pozytywnie :-)
jakich wkrętek nie powinno być w porównaniu do innych rzeczy
-śledzi nas policja,dziewczyna,rodzina itd oni wszystko to wiedzą
-dzwonienie po karetke ,zagrożenie dla naszego życia
-przypomnienie traumatycznych sytuacji z życia ,smutne przemyślenia
dex nie ma zejscia?:) To my chyba coś innego jedliśmy. Chyba, że to była ironia, a ja jej nie wyczułem.
Jemu chodziło prawdopodobnie o takie typowe zejście, którego bądź co bądź dex nie ma. Nie wiem jak tobie, ale zejście kojarzy mi się z ch*jowym stanem, gdy faza schodzi, a tutaj po fazie jesteśmy wypełnieni szczęściem. Chyba, że teraz to ja coś innego jadłem :D
A wkręty miałem z gatunku:
"Jakim cudem oni nie widzą, że jestem taki porobiony"
DXM raczej nie wywołuje za to manii prześladowczej, jak u tego pana w artykule poniżej.
http://natemat.pl/61977,tomasz-lis-pyta ... -tak-drogo
Kordon ludzi w czarnych garniturach zawsze towarzyszy prezesowi, pilnowana jest też żoliborska willa prezesa. Partia wynajęła nawet drugą połowę bliźniaka, w którym mieszka Kaczyński – teoretycznie po to, by stworzyć tam izbę pamięci Lecha Kaczyńskiego. Póki co jednak izby nie widać, a według plotek wynajęcie domu ma służyć właśnie polepszeniu ochrony – dzięki temu prezes nie ma sąsiadów, których trzeba by pewnie dodatkowo pilnować. Kaczyńskim, w porywach, zajmuje się nawet do dwudziestu ochroniarzy.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.