Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1198 / 141 / 0
Kurwa, trzeci weekend już prawie przedawkowalem kryształ dożylnie. Wczoraj wziąłem 5 mocnego 3cmc i cała noc waliłem strzały. Rano czułem że przegialem, wjechały mi ostre paranoję plus źle się czułem. I dalej waliłem do końca. Schodzi mi to wszystko i zastanawiam się co ja odpierdalam najlepszego. Ja się próbuje nieświadomie podświadomie zajebac w taki sposób. Bez kitu dziś już myślałem ze zejdę. Po co to robię i dlaczego nie wiem ale po którymś strzale to już nie wiem co robie, jakby demony nade mną władze miały
  • 5812 / 1200 / 43
Poznałem w szpitalu fana takiej zabawy.
Walił takie dawki, że tracił przytomność.
Ciekawe czy jeszcze żyje, nie mam z nim kontaktu, a był to ktoś z Hyperrealla.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.