Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1033 / 7 / 0
Zaraz nadziejdzie fej i reszta oświeconych zwierząt stadnych i powie, że jest dokładnie na odwrót.
  • 17 / / 0
Ale autor topicu pewnie i tak chętniej skorzysta z narkoznawczych porad niż przeczyta oświecone teorie. peace:)
Zaraz się najem i na misję się udaję
W usta faję, Rah, mach w płuco daję

Standing on the borderline
  • 291 / 2 / 0
a co wogole autor na to?
wybral juz cos?
  • 1033 / 7 / 0
Mam nadzieję, że stryczek.
  • 574 / 3 / 0
aco i żyletka
Uwaga! Użytkownik ciezka bomba jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 849 / 42 / 0
Odradzam branie dragów na dołku. Można dostać paranoi.
  • 2334 / 9 / 0
lucyper2 pisze:
Odradzam branie dragów na dołku. Można dostać paranoi.
Zależy jakich dragów i w jakich ilościach.
Benzo, benzo, benzo, trawa, opio- na dołka.
Stymulanty, tylko z zabezpieczeniem- benzo, trawą i opio, na spotęgowanego dołka na zjeździe.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 641 / 16 / 0
Kiepski do Waldusia: "dupa tam pupcia", mało to kobiet masz na świecie żeby z powodu zawodu miłosnego się faszerować wstrętnymi narkotykami?
  • 133 / 2 / 0
Na dołka to tylko opio...kodeina działa bardzo przyjemnie,dość lajtowo w porównaniu do innych środków z tej grupy,idealnie nadaje się do zlikwidowania tzw dołka no i nie robi kuku jak tramal(wiadomo czasem zaatakuje znienacka padaka jak się przeholuje). Na drugim miejscu jakieś benzo...najlepiej alpra albo zolpidem...w sumie można wziąć razem z kodą,jeśli ktoś ma taką chęć...no i 3cia opcja,moim zdaniem dość chujowa,ale lepsza taka niż żadna to alkohol....
FeRu Raprodukcja

Najblizsze projekty: Miejski Sort 2, EESS,Chora Psychika,SKOR Suma Styli (kolejna płyta),

https://www.facebook.com/FeRu.raprodukcja

https://soundcloud.com/feru89
  • 2129 / 29 / 0
Masterfilter pisze:
Zaraz nadziejdzie fej i reszta oświeconych zwierząt stadnych i powie, że jest dokładnie na odwrót.
Jest dokładnie na odwrót. Myślę, że mylicie pojęcia, ale to nie o tym temat.

Ja miałem/ mam taką zasadę- jak miałem problemy, okresy niepowodzeń to nigdy nie zagłuszałem tego alkoholem czy innymi substancjami. Wychodziłem z założenia, że jeżeli raz ucieknę to będę uciekał coraz częściej. Lepiej zagryźć zęby i przejść przez doła na trzeźwo a używki zostawić sobie na okres gdy załatwimy wszystkie sprawy.
Toksyczna chemia z 15 metrów
ODPOWIEDZ
Newsy
DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.