Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 63 / / 0
Zbierzmy wszystkie informacje i zróbmy FAQ ,co i jak po kolei z tworzeniem mieszanki.
  • 666 / 2 / 0
faq? wyszlo by jak instrukcja wydana przez UE dotyczaca mycia rak. nie zartuj. trzeba byc idiota zeby tak prosta kwestia sprawiala problem. jedynie kluczowym elementem jest ilosc uzywanego rozpuszczalnika na dana ilosc suszu bo ilosc kana w kazdym przypadku jest inna. reszta jest zbyt logiczna zeby powstawalo faq chociaz moge przeceniac co niektorych wiec sorry %-D
  • 63 / / 0
Przeceniłeś nie których , akurat w moim przypadku zebranie informacji na ten temat nie trwało długo. Ale myślę, że FAQ wielu osobom się przyda
  • 1 / / 0
Przetestowałem 81 na marshmallow było nieźle przy 1-20. Troche słabsze niż Rasta ale może być.
Ruszyłem więc damianę i niespodzianka. Wszystko zrobione zgodnie ze sztuką a jednak bardzo słabe.
10 gm JWH do smieci. Z pozostałych 5gm zrobiłem 100gm liścia podbiału, dodałem tej słabej damiany, czystego marshmallow i LP jako nosnika w proporcji 60% wypełniacz 40% nośnik. Zwaliło mnie z nóg dosłownie. Jazda jakbym pierwszy raz zapalił. Trwanie ok 45 min troche krótko ale naprawde dobrze.
Robię wszystko na spirycie i zastanawiam sie czy nie lepiej jednak kupic aceton. Wydaje mi sie że to wreszcie mam dobra mieszankę.
  • 63 / / 0
Dosyć ciekawe, że na damianie Jwh działa słabiej..
  • 666 / 2 / 0
jak dla mnie kompletna bzdura. damiana jest tylko nosnikiem i ma sie nijak do mocy maczanki. co najwyzej moze dodac cos od siebie ale nie w ilosci jednego szkla ale zeby "zabila" dzialanie chemii... bzdura. albo zle cos zrobiles albo tolerka skoro piszesz o takich ilosciach z dupy wzietych (czytalem starszy post). to by bylo tak do przeczytania dla wszystkich a tylko do ciebie jebiesz sciema ;-)
  • 1 / / 0
To moze podsumowując, co byście najbardziej doradzali z dostepnych kanna? w sumie chodzi mi najbardziej o ekonomicznym wyjsciu na tym i kosior to tez nie musi byc, bo wlasciwie wole lajtowsze mieszanki. :huh:
  • 656 / 12 / 0
Jest to możliwe... damiana sie długo pali i ciężko ją czasami rozpalić, co może oznaczać większą temperature zapłonu i spalania a to może rozłożyć część chemii
  • 666 / 2 / 0
wiele osob palilo na damianie i jeszcze nikt nie raportowal ze jest do dupy a wrecz przeciwnie. nawet autor tamtego postu tak robil i bylo ok wiec jakos to mnie nie przekonuje aczkolwiek ciekawie kminisz heh ;-)
  • 45 / 1 / 0
najlepszy - mi sie najbardziej podobała jednak jwh 081 :) - jako nośnik (najlepszy chyba) marshmallow (damiana jest straszna dla płuc )^^ jest ekonomicznie i fajnie ^^
ODPOWIEDZ
Newsy
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.