Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
spinek nie ma w PL bezpieczniejszego leku z kodą od talvosilenu. wiesz koda kapryśna jest, bywa i tak jak u ciebie
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: spinek »
sorry za offtop

Jak się okazało mam grypę żołądkową... sram i rzygam dalej niż widzę i pewnie dlatego koda mi się nie załadowała bo żołądek za bardzo nie pracował, dobrze że zaczeło się pod wieczór a nie zaraz po przyjęciu bo mimo wszystko szkoda by było %-D a talvosilen bez recki nie za łatwo zdobyć, trzeba chodzić i ściemniać a to na dłuższą metę w małym miasteczku nie przechodzi. Dobrze, że mam dwie apteki gdzie mi i po 4 antidole sprzedają bez pytań.
fever ray pisze:

no tez sie tego obawiam, ze hydro na nic sie nie zda. ale moze jak juz je sobie 'wyrobie', to sie przyda. bede nieugieta, czytalam gdzies w glownym tez, ze sok z bialego grejpa 'aktywuje enzym', nie wiem na ile to prawda, nie chcialo mi sie juz grzebac w calym temacie, wiec zapyttam tu, jak to dokladnie z tym jest.
O grejfrucie już było pisane, ale wg. mnie (bo zdania są podzielone) to tak wzmacnia ale zjedz go troszkę wcześniej.Na ten przykład jak się koda ładuję to po grejfrucie takie fajne ciarki mnie przechodzą ;) i wejście jest gwałtowniejsze, bardziej odczuwalne. jeżeli nie chce Ci się jeść grejfruta to możesz sobie kupić Citrosept, on ma właśnie te elementy grejfruta odpowiedzialne za interakcje z lekami itp. Parenaście kropelek do soku i już czuć jego reakcję z kodą (ja tam czasem waliłem kilkadziesiąt ;])

zresztą za jakiś czas zobaczysz nie będzie Ci się chciało w to bawić... ale obym się mylił
Ostatnio zmieniony 04 września 2009 przez spinek, łącznie zmieniany 2 razy.
Gravity's zero see me stall, I bounce off walls lose my footing and fall...
  • 734 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: fever ray »
ok, to nie dolaczam do grona osob, na ktore nie dziala.
tym razem sie udalo, a zrobilam sobie tak dobrze, ze byla czysciutka jak woda z kranu, jak lza. mniam (no, niekoniecznie)
  • 88 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Darth Krayt »
Koda działa i to zajebiście, tylko trza jej dać szansę, a najlepiej kilka szans. U mnie poszło 300mg za piątym razem, z małą dawką dxm godzinę przed. I był, kurwa, kosmos! :cheesy:
I grew in understanding and power and made myself into Darth Krayt.
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
Koda jest kaprysna jak ch*j.

Raz biorę 300mg, i po dwóch godzinach nic nie czuje.

Ostatnio biorę 300mg, wejście normalne, mówie będzie słabo. Mija 3 godzina od podania, a to nie chce puszczać, robi się coraz milej, zamiast schodzić to zaczęło wchodzić na całe ciało, błogostan jak %$#%. Trzymało 8 godzin. I kto to wyjaśni?
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 48 / / 0
Nieprzeczytany post autor: tmkl »
Ja juz godzine czekam i tez nic sie nie dzieje... chociaz przyznaje ze to moj pierwszy raz. nie wiem, mze cos z ekstrakcja nie tak mi poszlo?
Głód miłości jest tak samo wielki, jak głód narkotyku...
Barbara Rosiek
  • 2011 / 123 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
istnieje taka teoria, że trzeba wyrobić receptory. Czekając na fazę polecam dogłębną lekturę wątku ogólnego. Jest całkiem ciekawy imho.
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 41 / / 0
Nieprzeczytany post autor: thainoodles »
Mnie koda porobiła z pełną mocą za drugim razem, ale to dlatego że przy pierwszym dawka była za mała (150mg). Jebło mnie tak, że aż musiałem legnąć na łóżko, potężna euforia i ujebanie, żadna używka nigdy nie dała mi tyle przyjemności.
Uwaga! Użytkownik thainoodles nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
Ja przed pierwszym kodzeniem 2x dokladnie caly temat ogolny przeczytałem i wszystkie inne :E
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Hatifnat »
Dziś 150mg po raz trzeci. Jeżeli znowu nie podziała, to chyba będę musiał się obrazić na panią K.

[Kodeina - Wątek Ogólny]
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.