Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1876 / 23 / 0
Na eng wiki jest napisane ze 300 mg dawka moclobemidu blokuje w 80 % MAO-A i w 30 % MAO-B to co gdyby zjesc 900 mg moclo to wtedy teoretycznie powinnismy uzyskac 90 % inhibicje MAO-B.
  • 1081 / 32 / 0
Byla relacja na forum z inhibicja MAO B i nie bylo ciekawie
  • 28 / / 0
Cybex, sprecyzujesz?
  • 1081 / 32 / 0
cebex, Typowi nie zadzialalo tak jakby oszamal normalne kakao lekka stymulacja rozjasnienie mozgu bez fajerwerko te same efekty osiagniesz szamajc 8 lyzek kako zalanych ciepla wodą
  • 28 / / 0
i skąd pozytywne opinie dot fenuloetyloaminy w taim razie cEbex ;)?
  • 1081 / 32 / 0
Kakao dziala na mnei dosyc mocno nie wiem jak na innych
  • 20 / / 0
300mg ilex 13:1 + 0,5 mg PEA - od takich dawek zacznę próby, mile widziane wskazówki, rady :)
  • 1081 / 32 / 0
Masz to w roslinie i kakao w proszku czy wyizolowane ? Ilex z kakao w malych dawkach nie dziala probowalem
  • 20 / / 0
Nie mam kakao, tylko fenyloetyloamine HCL (w proszku) i ekstrakt ilex x13, słabe wyniki twoich doświadczeń nie przekonują mnie, że z ten mix jest do dpy
  • 1081 / 32 / 0
Masz racje, ja mialem zwykel kakao oraz susz rosliny nawet nie ekstrakt. Jesli ja bym to zrobil to bym zrobil tak:
-Zarzucil inhibitor mao 1-1.5g Ilex ekstraktu zaparzane 3 razy wypite na raz (malo objetosciowo)
-Wciagnal nosem PEA nie wiem tylko jak z dawkowaniem(na erowidze nic nie ma, mozna by zaczac od malych ilosci ja bym walnal pol grama na poczatek ale to ja )
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.