bzdaddict pisze: - Weź najwyżej trochę jakiegoś benzo
- Weź sobie też zapas na po walce, więcej benzo
- przecedzone dwie paki antka
- 2 apapy normalnie połknięte
- spirytus
- przywal kodeiny
- Przetestuj od kogoś SSRI
popierdolino pisze:Obowiazkowym zestawem w takim wypadku bedzie kominara i maczeta. Pamietaj tez o golej klacie - jesli taka masz. Jesli nie wyjdz w nocy i na 2 swetry zaloz puchowa kurtke. Mozesz tez sprobowac cos zarapowac gdy bedziesz na nich biegl, to powinno wzbudzic nie bezpodstawny respekt.
tak wogole okazalo sie ze koles jest pierdolniety na glowe (rozdwojenie jazni?), maja go w zamknac w jakims osrodku, wystraszyl sie jak z nim pogadalem przez telefon, teraz grozi lasce ze jak mu cos zrobie to ona dostanie :nuts: na takiego frajera to szkoda by mi bylo fuki marnowac :-)
A serio drogi autorze czeka Cię wpierdol życia
W Twoje sytuacji zamiast bić ich, bij czołem o ścianę póki nie zmądrzejesz ^_^ . Ktoś pisał że zęby ma się jedne. Zęby to tylko estetyka. Czy bierzesz pod uwagę, że mogą rozjebać Ci nerki lub kręgosłup i zostaniesz kaleką? Albo rozjebać Twój łeb i umrzesz (nie będą tego chcieli no ale w bójce o to dość łatwo wbrew pozorom).
Pozdro i ogarnij się człowieku
EDIT: Widzę, że sytuacja już się wyjaśniła ale post zostawię.
sportowiec pisze:
W Twoje sytuacji zamiast bić ich, bij czołem o ścianę póki nie zmądrzejesz ^_^ . Ktoś pisał że zęby ma się jedne. Zęby to tylko estetyka. Czy bierzesz pod uwagę, że mogą rozjebać Ci nerki lub kręgosłup i zostaniesz kaleką? Albo rozjebać Twój łeb i umrzesz (nie będą tego chcieli no ale w bójce o to dość łatwo wbrew pozorom).
Pozdro i ogarnij się człowieku
Od siebie dodam tylko, że skoro nieaktualna, temat wygląda na dojrzały do zamknięcia - chyba, że ktoś jeszcze chce coś merytorycznie dopisać. Jeśli natomiast kolejne posty będą opiniami nt. autora wątku - polecą a temat zostanie zablokowany. - p. Ł.K.
ja tam bym zostawil, moze ktos opisze jakies swoja akcje (oczywiscie wszystko bedzie fikcja literacka)
Obowiazkowym zestawem w takim wypadku bedzie kominara i maczeta. Pamietaj tez o golej klacie - jesli taka masz.
INeedMoney pisze: biore to pod uwage, chociaz watpie zeby mnie tak zalatwili gdzies w miescie gdzie jest pelno swiadkow, no i czy z tego powodu mam nie przyjezdzac do swojej dupy? zreszta sprawa juz nieaktualna
Ale wracając jeszcze do tematu ciężkich uszkodzeń, nie tak dawno u mnie na wsi na festynie rozjebali gostkowi nery i to tak, że się nie nadają do użytku (nie byłem przy tym ale informacja pewna bo od znajomej osoby z pogotowia). Tak więc o poważne powikłania "powpierdolowe" nie trudno :scared: , mimo "miasta pełnego świadków".
Jeździć do dupy można ale nie trzeba szukać guza przy okazji. Nie chciałeś porad jak się obronić w razie czego, tylko czego się nawpierdalać żeby wszcząć bójkę z karkami i wygrać ;-) .
adamokg pisze:z tego co wiem to u mnie w szkole jak typy wala jakies solówy to wala fete na walke słyszałem ze pop pigułach jak sie nawalasz to nic cie nie boli i jest jeszce taka odżywka http://allegro.pl/nutrabolics-fight-fac ... 36504.html to wszystko co wiem mysle ze pomogłem pozdro
co do odżywki patrząc na skład to równie dobrze można wypić kawę
amfetamina i bójka? jak ci rozpierdoli ktoś nos i puści się farba być może już nie uda się tego krwotoku zatamować?
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia
Der Reichsspritzenmeister
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.