standardowo 40-50zł
dla lepszych znajomych idzie wyrwać po 20-30zł
kozik pisze:w moich okolicach
standardowo 40-50zł
bo jak za gram to nie wierze że to czysty mef
standardowo 40-50zł
Z tego co słyszałem we Wroc cena dobrego mefa, tzw ryż, to 80-90 PLN/gram.
po prostu mówię o cenach bezpośrednio od "importera", od zwykłych lataczy nigdy nie brałem i nie wezmę, bo wiem jakie ścierwo z tego robią
standardowo 40-50zł
Przy gramie masz w takiej cenie!? Weź się nie ośmieszaj, tak jak ostatnim wpisem w temacie metedronu . :wall: A ten wasz "mefedron" to jest cytuje Ciebie:
"kolor żółtawy, nawet podchodzący pod brąż, konsystencja jak kryształ, z tym że bardziej lepki, dodatkowo przy sniffie bardzo piecze
sam stan po zażyciu praktycznie bez róznic w stosunku do mefedronu
wg osoby, od której to dostała jest to "najwnoszy mef"
:kotz:
P.S daruj sobie, ale jak już piszesz to tak żeby można było zrozumieć chociaż trochę. Wypadało by też w odpowiednim temacie.
Koniec offtopa
poza tym czytaj dokładnie i spójrz co napisałem wyżej
w którym miejscu pisałem, że to cena przy 1g?
czy mam to rozumieć, że w Łodzi mef może kosztować 30zł/g a gdzie indziej już nie? czym sobie zasłużyliście, żeby być narodem wybranym? :moody:
jeśli miałbym płacić po 100zł za sztukę to pewnie bawiłbym się dwa razy w roku - na wielkanoc i boże narodzenie, jak rodzina wspomoże
ludzie chyba przyzwyczaili się do wyzysku typu cocolino i innych cudów niewidów ze smartshopów
gdziekolwiek napisałem, że to właśnie o tym specyfiku mówiłem piszac w temacie o metedronie?
czy tego, że znajomemu wpadło w ręce coś nowego a ja tego nie widziałem na oczy już nie widzisz?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.