Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 845 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: kato »
ruda pisze:
T a najbardziej przypasowały mi stymulanty, każdy się dziwi w pracy czemu mam tyle siły i energii (pracuję w magazynie), jestem duszą towarzystwa i śmieszy mnie ta cała sytuacja w której akurat mam okazje się znajdować.
do czasu, niach, niach , niach %-D
Pozdrawiam Wszystkich ;)))
:****
Uwaga! Użytkownik kato jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 368 / 10 / 0
Ruda a zobaczysz dostaniesz wylewu jak kolega z posta o pomocy i zostaniesz warzywem.
I była tam też trzecia grupa więźniów. Ci patrzyli się na ciebie. Patrzyli się na ciebie jakby nie tylko chcieli wciągnąć cię do swojej celi i zrobić z tobą rzeczy patrzyli jakby chcieli zjeść i wysrać twoją duszę jakbyś był niczym.
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ruda »
hmmm, wylewu?... Wiem ze takie zabawy mogą zle się konczyć, biore to na siebie... a daj linka do tego postu ;] jestem lama i nie moge znalezc :/ :* :P
  • 50 / / 0
Nieprzeczytany post autor: tomekm »
http://neurogroove.info/blog/561
  • 77 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Habibi »
jak w większości przypadków- zmieniają spojrzenie na wszystko. Mnie najbardziej pomogły w zobaczeniu siebie taką, jaką mnie widzą inni. Poza tym uwypuklają słabości i mocne strony.
Z kamerą wśród ćpunów
  • 2 / / 0
Wszystko zależy od tego czym się bawimy. Ja aktualnie mam depresje przez zbyt częste używanie DXM'u.
Jestem innym człowiekiem, z jednej strony zmieniłem się na dobre, z drugiej na złe, jednak szybkie denerwowanie się będzie mnie męczyć do końca życia, o ile z tego nie wyjde.
  • 17 / 1 / 0
Wszystko ma swoje pozytywne i negatywne strony :) Gdyby narkotyki nie wnosily niczego jedwabistego to ludzie by po nie nie siegali. I nie chodzi mi tylko o ten stan, ktory doprowadza do niewazkosci po zazyciu :P Ja np dzieki dragom poznalam wielu wspanialych ludzi. Cpanie otworzylo mi tez oczy na wiele spraw, ale to juz motyw na dluzszego posta, a ja nie mam sily go pisac :P
Everything will be ok in the end...
If it's not ok, it's not the end...
  • 305 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ogar »
ZjaranaCiotka pisze:
Wszystko ma swoje pozytywne i negatywne strony ] poznalam wielu wspanialych ludzi[/b]. Cpanie otworzylo mi tez oczy na wiele spraw, ale to juz motyw na dluzszego posta, a ja nie mam sily go pisac :P
gdzie poznalaś tych ludzi? w kolejce po ćpanie?;pp
to nie dzięki dragom wszystko tylko dzięki nam samym, tak samo jak sie mówi że nie koniecznie dragi są złe tylko ludzie. tak samo dragi same w sobie pozytywne nie są tylko ludzie mogą(nie muszą..) stać sie lepsi po nich;p
"(...) moze to uchroni nas od normalnosci... "
  • 17 / 1 / 0
Poznalam wielu ludzi ;) bo gdybym nigdy niczego nie brala, nie obracalabym sie w takim towarzystwie w jakim sie obracalam :P
Everything will be ok in the end...
If it's not ok, it's not the end...
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: biedrona76 »
a ja uważam ze prochy są do niczego mimo ze teraz już piszę po MDMA i MJ. i chwilowo mi fajnie z tym, ale jak dojdę do siebie to będzie : przez to straciłam faceta, życie tez na trzeźwo nie do przyjęcia, eh...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.