Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 4024 / 372 / 951
opak pisze:
predzej stawiam na kwestie indywidualne w moim przeliczniku 25 mg 4-ho-mipt = 40 mg 4-ho-met
Potwierdzam , ja bym przeliczył podobnie - gdybym miał przeliczać - bo w praktyce miałem zdecydowanie ciekawiej właśnie po 25 mg 4-ho-mipt niż po 40 mahometa.
  • 353 / 1 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: esioka »
rejestr pisze:
zapomniałem słuchawek :-/
hehe
ja kiedys swoja droga mialem chyba jeszcze gorzej - popalam se na zejsciu maszrumow, muza wgniata mnie w ziemie...a tu bateria padla hihihi
[']

co do sytuacji to moj sort tez wywodzi sie z nf
i w moim przypadku 25mg homipta mialo moc, zwlaszcza wizuali, pare jakosci nizej niz 25 mahometa:/

wogole dziwne, ze chyba wiekszosc raportow np. na erowidzie, gdzie ludzi rozwalalo 15-20mg, to relacje spisane chyba najczesciej kilka dluuugich lat temu...no i shulgin 20 okreslal jako optymalny max.
a teraz temat, ktorego dawke spora czesc osob musi praktycznie podwajac:/
ciekawe co sie wydarzylo zmienilo w okresie pomiedzy krazeniem tego a tego sortu heh:)
  • 4024 / 372 / 951
Mutacje? :scared:
  • 2497 / 49 / 0
Ja pamietam, jak dwa lata temu bralem 4-ho-mipt 25mg z ruta stepowa, to byl sporo mocniejszy od 4-aco-dmt w takiej samej dawce z taka sama iloscia ruty. Moze poszli inna doga syntezy? Mozliwe tez, ze to kwestie osobnicze, mam kumpla, na ktorego 4-ho-dipt w ogole nie dziala, nawet z moklobemidem, wiec jak widac roznie u roznych ludzi z tym bywa, moze sprobojcie zrobic porownanie wsrod znajomych?
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 353 / 1 / 0
qmpel - niecale 3 miechy przerwy od psychodeli (25mg mahometa) - stestowal 30mg tego sortu co mam
mowi ze rewelacja wirowka jest zachwycony;D

wiekszosc przetripowal pod zamknietymi powiekami, bez swiatla bez muzy, rzeczywiscie chyba ta trypta ma do tego najwiekszy potencjal

w porownaniu mowi, ze mahomet ogolnie chyba byl potezniejszy, ale "ciut" jedynie
(gdzie ja 25mg homipta ocenilem jako o wiele jakosci nizej niz 25 mahometa)

aha, trzymalo go 3-4h raczej <wow>

podsumowujac - moze rzeczywiscie cos jest w tych przerwach liczonych w miesiacach:>

(zwlaszcza, ze aktualnie znowu mam paranoje, czy mam trefne 2c-e czy nie zadzialalo jak powinno od nadmiaru cpania i jego kumulacji hehehe:P)
  • 39 / / 0
czyli raczej nie polecacie tej substancji na pierwszy taz z tryptaminkami?
Halucynogeny są wrotami, które umysł Gai zaistalował w historycznym procesie aby umożliwić każdemu wydostanie się kiedy będzie chciał, pod warunkiem, że jest na tyle odważny aby nacisnąć zamek i przejsć przez drzwi." T.McKenna
  • 2497 / 49 / 0
Czemu nie? Jak dla mnie, to kazda z grupy 4-aco/oh tryptamin nadaje sie tak samo, albo prawie tak samo ;)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 353 / 1 / 0
tez w koncu diametralnie zmienilem zdanie o tej substancji...
po sniffie okolo (na oko) 150mg hyhy (moze cos mniej, ale ponad 100 to zdecydowanie, a momentami bym sie nawet posunal do stwierdzenia, ze cos pod 200 tam bylo...wiec poprzestaje na usrednionym 150 lol)

jesli tylko jeszcze dozyje jutra - bo z roznych przyczyn bije sie w tym momencie z myslami o obrzeku mozgu - to uznam eksperyment za zakonczony pelnym sukcesem

a tak to...MOC!
  • 1876 / 23 / 0
ponad 150 mg? 4homipt ? Wy to juz nie macie co robic z substancjami i ladujecie w siebie takie kosmiczne dawki Zamiast 150 mg mogles zjesc 70 mg efekt zapewnie bylby taki sam.
  • 2497 / 49 / 0
wiesz, tu chodzi o lans juz troszke IMO ;p
mozna zjesc i 200kwasow, tylko po co, jak nie bedzie mocniej, niz po 20 ;)
No, ale zawsze moze sie okazac, ze ho-mipt jest wyjatkowy i nie ma gornego progu intensywnosci ;p
ODPOWIEDZ
Newsy
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.