opak pisze: predzej stawiam na kwestie indywidualne w moim przeliczniku 25 mg 4-ho-mipt = 40 mg 4-ho-met
rejestr pisze:zapomniałem słuchawek :-/
ja kiedys swoja droga mialem chyba jeszcze gorzej - popalam se na zejsciu maszrumow, muza wgniata mnie w ziemie...a tu bateria padla hihihi
[']
co do sytuacji to moj sort tez wywodzi sie z nf
i w moim przypadku 25mg homipta mialo moc, zwlaszcza wizuali, pare jakosci nizej niz 25 mahometa:/
wogole dziwne, ze chyba wiekszosc raportow np. na erowidzie, gdzie ludzi rozwalalo 15-20mg, to relacje spisane chyba najczesciej kilka dluuugich lat temu...no i shulgin 20 okreslal jako optymalny max.
a teraz temat, ktorego dawke spora czesc osob musi praktycznie podwajac:/
ciekawe co sie wydarzylo zmienilo w okresie pomiedzy krazeniem tego a tego sortu heh:)
mowi ze rewelacja wirowka jest zachwycony;D
wiekszosc przetripowal pod zamknietymi powiekami, bez swiatla bez muzy, rzeczywiscie chyba ta trypta ma do tego najwiekszy potencjal
w porownaniu mowi, ze mahomet ogolnie chyba byl potezniejszy, ale "ciut" jedynie
(gdzie ja 25mg homipta ocenilem jako o wiele jakosci nizej niz 25 mahometa)
aha, trzymalo go 3-4h raczej <wow>
podsumowujac - moze rzeczywiscie cos jest w tych przerwach liczonych w miesiacach:>
(zwlaszcza, ze aktualnie znowu mam paranoje, czy mam trefne 2c-e czy nie zadzialalo jak powinno od nadmiaru cpania i jego kumulacji hehehe:P)
po sniffie okolo (na oko) 150mg hyhy (moze cos mniej, ale ponad 100 to zdecydowanie, a momentami bym sie nawet posunal do stwierdzenia, ze cos pod 200 tam bylo...wiec poprzestaje na usrednionym 150 lol)
jesli tylko jeszcze dozyje jutra - bo z roznych przyczyn bije sie w tym momencie z myslami o obrzeku mozgu - to uznam eksperyment za zakonczony pelnym sukcesem
a tak to...MOC!
mozna zjesc i 200kwasow, tylko po co, jak nie bedzie mocniej, niz po 20 ;)
No, ale zawsze moze sie okazac, ze ho-mipt jest wyjatkowy i nie ma gornego progu intensywnosci ;p
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
Bimber to przeszłość. Teraz Podlasie gotuje "kryształ" wart 36 mln zł
Podlasie, które przez lata kojarzyło się z produkcją domowego alkoholu w garażu, dziś ma nowy "eksportowy" towar. Światek przestępczy odkrył chemiczną niszę i jak się okazuje, potrafi z niej zrobić interes wart fortunę. Policja natrafiła na laboratorium, w którym dosłownie "gotowano" kryształ. Substancje miały truć innych, choć ich producenci bardzo uważali, by sami nie zatruli się oparami, dlatego pracowali w maskach z filtrami. Już bez masek, ale w kajdankach, trzech mężczyzn trafiło w ręce funkcjonariuszy. Podczas akcji policja zabezpieczyła ogromne ilości narkotyków oraz nielegalną broń.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.