opak pisze: predzej stawiam na kwestie indywidualne w moim przeliczniku 25 mg 4-ho-mipt = 40 mg 4-ho-met
rejestr pisze:zapomniałem słuchawek :-/
ja kiedys swoja droga mialem chyba jeszcze gorzej - popalam se na zejsciu maszrumow, muza wgniata mnie w ziemie...a tu bateria padla hihihi
[']
co do sytuacji to moj sort tez wywodzi sie z nf
i w moim przypadku 25mg homipta mialo moc, zwlaszcza wizuali, pare jakosci nizej niz 25 mahometa:/
wogole dziwne, ze chyba wiekszosc raportow np. na erowidzie, gdzie ludzi rozwalalo 15-20mg, to relacje spisane chyba najczesciej kilka dluuugich lat temu...no i shulgin 20 okreslal jako optymalny max.
a teraz temat, ktorego dawke spora czesc osob musi praktycznie podwajac:/
ciekawe co sie wydarzylo zmienilo w okresie pomiedzy krazeniem tego a tego sortu heh:)
mowi ze rewelacja wirowka jest zachwycony;D
wiekszosc przetripowal pod zamknietymi powiekami, bez swiatla bez muzy, rzeczywiscie chyba ta trypta ma do tego najwiekszy potencjal
w porownaniu mowi, ze mahomet ogolnie chyba byl potezniejszy, ale "ciut" jedynie
(gdzie ja 25mg homipta ocenilem jako o wiele jakosci nizej niz 25 mahometa)
aha, trzymalo go 3-4h raczej <wow>
podsumowujac - moze rzeczywiscie cos jest w tych przerwach liczonych w miesiacach:>
(zwlaszcza, ze aktualnie znowu mam paranoje, czy mam trefne 2c-e czy nie zadzialalo jak powinno od nadmiaru cpania i jego kumulacji hehehe:P)
po sniffie okolo (na oko) 150mg hyhy (moze cos mniej, ale ponad 100 to zdecydowanie, a momentami bym sie nawet posunal do stwierdzenia, ze cos pod 200 tam bylo...wiec poprzestaje na usrednionym 150 lol)
jesli tylko jeszcze dozyje jutra - bo z roznych przyczyn bije sie w tym momencie z myslami o obrzeku mozgu - to uznam eksperyment za zakonczony pelnym sukcesem
a tak to...MOC!
mozna zjesc i 200kwasow, tylko po co, jak nie bedzie mocniej, niz po 20 ;)
No, ale zawsze moze sie okazac, ze ho-mipt jest wyjatkowy i nie ma gornego progu intensywnosci ;p
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.