to jest mozliwe? Juz nie ciagne mefa od ponad miecha ale zawsze ale to ZAWSZE musialem wyjsc na dwór po prostu nie dawałem rady usiedziec w miejscu, chodzenie sprawialo mi taka radość jak nic innego - 100mg na start(praktycznie nic nie czulem) po 5minutach dowalałem 150-250mg i rozpierdol na bani, pewnego ranka (po nocnym maratonie z mefem) sciagnalem z kumplem po 500mg na łeb na raz, po 15mintuach czulismy tylko pobudzenie (zrenice sie rozszerzyły dopiero po 30minutach albo i lepiej przez wiekszosc czasu byly normalne, przed dawką 500mg poszło 5g brane od 20 do 10 może 11 nie pamietam to było dawno)
A i jedyny minus tej eskapady był straszny ścisk w klatce piersiowej (po nocy zniknal i było w porządku i nie wiem o co chodzi z tym mefedronowym zjazdem waliłem go nie raz a zjazdu praktycznie nie miałem, chyba ze zawsze mam taki grobowy nastrój i po prostu tego nie odczułem )
Kamilthc pisze: Co powiecie o kolesiu, ktory wali mefistofelesa w chacie przed kompem? Siedzi tak sobie cala noc w pokoju i szama gieta w kilka h.
Jest tutaj ktos tak wjebany?
grafit pisze: juz dłuższy czas biore ale tak luźno mogę stwierdzić, że powyżej tego np. 200mg już nie jest lepiej i euforyczniej - już jest gorzej :wall: :(
- >300mg trudno już zmieścić do nosa
- czysty mef już mi tak mieli spojówke, że strupy sie robią w środku
- wychodzi taniej... ale czy warto?
jak dla mnie to chyba w tym momencie firmy "dopalaczowopodobne" wygrywają w tej kwestii... no i jeszcze smak sobie można wybrać mniam :)
Kamilthc pisze: Co powiecie o kolesiu, ktory wali mefistofelesa w chacie przed kompem? Siedzi tak sobie cala noc w pokoju i szama gieta w kilka h.
Jest tutaj ktos tak wjebany?
Co do przedawkowania-czy dożylnie łatwiej jest przegiąć pałe ? zwiększa się ryzyko przedawkowania ?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.