Ile ma Twój dindos we wzwodzie?
12 lub mniej
16
3%
13
23
4%
14
46
9%
15
80
15%
16
106
20%
17
85
16%
18
99
18%
19-20
33
6%
21-22
11
2%
23 lub wiecej
38
7%

Liczba głosów: 537

ODPOWIEDZ
  • 142 / / 0
Pamiętam, gdy w podstawówce zapytaliśmy panią na zajęciach z wychowania do życia w rodzinie, na jaką głębokość można wejść w kobietę. Tamta dojebała, że na średnią długość fiuta, czyli jakieś 25 cm. Wywołało to falę zakupów linijek przez chłopięcą część klasy. Sukinsyny, średnio mieliśmy w piątej klasie podstawówki ponad 15cm!
Whateva, rozmiar penisa ma dla mnie znaczenie porównywalne z objętością ślepej kiszki i obwodem łydki. Ważne, żebyśmy zarówno ja, jak i moja partnerka, czerpali przyjemność ze współżycia.
p.s. mam małego, pewnie poniżej 15 cm.
Ostatnio zmieniony 05 marca 2010 przez Dekadentyzm, łącznie zmieniany 1 raz.
Póki jest wódka, jest nadzieja.
  • 100 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Władek »
Maskaradore:
jest od chuja ciekawych badań nad penisami,
Dobrze powiedziane
  • 102 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Meratus »
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Penis_frequency.svg

wynika z tego, iż co czwarty facet ma penisa w okolicach 14 centymetrów, a zaledwie KILKA PROCENT populacji ma powyżej 18 centymetrów. Więc albo narkotyki powodują 4-centymetrowy przyrost albo wykonaliście pomiary na kwasie i wam się wydawało, że macie półmetrowe maczugi...

Nie rozumiem po co ściemniać w anonimowej ankiecie? Kompleks małego? :)

A i chciałbym zwrócić uwagę, że wg tej tabelki o rzekomym pożądanym rozmiarze mało który mężczyzna jest w stanie zaspokoić kobietę. Może to wynikać z dwóch rzeczy:

a) dane to zupełna ściema , bo strona z której one pochodzą jest (subtelnie) wypchana linkami do różnych stron oferujących powiększenie penisa...
b) kobiety podają, że owe 8 cali to 'akurat' bo faceci wyskakują z przeciętnymi 15 centymetrami ale mówią, że 'to jest zaje-kurwa-biście duża 20 centymetrowa maczuga !' hehehe.
  • 981 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
wczoraj swoją faja łamałem pozostałości kry na Wiśle :-D

chetnei bym zmierzył ale nie staje od dosyć dawna :blush:
bardzo ciężko mam maszta podnieść w górę
  • 1611 / 34 / 0
oj Hanka współczuje, to musi demotywować do życia :-/ i cóż Ci pozostało - wódka i papierosy...
Ja zagłosuje w ankiecie jak mi któraś z forum komisyjnie zmierzy - żeby nie było oszustw :-p ... może pani moderator chętna? ;-)
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 445 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Jah »
@Meratus, a nie słyszałeś o tym że większość kobiet udaje orgazm?

Badanie pewnie było przeprowadzane anonimowo, więc kobiety mogły powiedzieć o tym głośno, że jeden na ośmiu facetów jest w stanie je naprawdę zaspokoić.
Zresztą, jakbyś się czuł gdyby twoja dziewczyna podczas stosunku oznajmiła Ci o maleńkości twojego wacka?

Wniosek jest jasny - duża pyta = laska jest happy.
a) dane to zupełna ściema , bo strona z której one pochodzą jest (subtelnie) wypchana linkami do różnych stron oferujących powiększenie penisa...
przecież nie ma to nic do znaczenia
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Moim zdaniem oszukują i mierzą od prostaty.

[ external image ]
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 80 / / 0
Jah zmartwiles mnie
kobiety jak to jest ? czesto udajecie ? maly czy duzy ? technika wazna ?
[color=#40FF40]A[/color][color=#FFFF00]s[/color][color=#00FFFF]t[/color][color=#FF80FF]r[/color][color=#BFBFFF]a[/color][color=#00BFBF]l[/color] [color=#80FFBF]n[/color][color=#40BFBF]e[/color][color=#FFBF00]e[/color][color=#40FFBF]d[/color][color=#FF8000]l[/color][color=#4040FF]e[/color]
  • 432 / 1 / 0
AstralBlade pisze:
Jah zmartwiles mnie
kobiety jak to jest ? technika wazna ?
R u a virgin? (poważnie pytam, to żaden wstyd ;] )
Ostatnio zmieniony 10 marca 2010 przez 1waytikt2tickletown, łącznie zmieniany 1 raz.
off
  • 1611 / 34 / 0
AstralBlade pisze:
maly czy duzy ?
portfel musi być gruby ;-)
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.

Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem

Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.

Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.