Whateva, rozmiar penisa ma dla mnie znaczenie porównywalne z objętością ślepej kiszki i obwodem łydki. Ważne, żebyśmy zarówno ja, jak i moja partnerka, czerpali przyjemność ze współżycia.
p.s. mam małego, pewnie poniżej 15 cm.
jest od chuja ciekawych badań nad penisami,
wynika z tego, iż co czwarty facet ma penisa w okolicach 14 centymetrów, a zaledwie KILKA PROCENT populacji ma powyżej 18 centymetrów. Więc albo narkotyki powodują 4-centymetrowy przyrost albo wykonaliście pomiary na kwasie i wam się wydawało, że macie półmetrowe maczugi...
Nie rozumiem po co ściemniać w anonimowej ankiecie? Kompleks małego? :)
A i chciałbym zwrócić uwagę, że wg tej tabelki o rzekomym pożądanym rozmiarze mało który mężczyzna jest w stanie zaspokoić kobietę. Może to wynikać z dwóch rzeczy:
a) dane to zupełna ściema , bo strona z której one pochodzą jest (subtelnie) wypchana linkami do różnych stron oferujących powiększenie penisa...
b) kobiety podają, że owe 8 cali to 'akurat' bo faceci wyskakują z przeciętnymi 15 centymetrami ale mówią, że 'to jest zaje-kurwa-biście duża 20 centymetrowa maczuga !' hehehe.
chetnei bym zmierzył ale nie staje od dosyć dawna
bardzo ciężko mam maszta podnieść w górę
Ja zagłosuje w ankiecie jak mi któraś z forum komisyjnie zmierzy - żeby nie było oszustw :-p ... może pani moderator chętna? ;-)
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Badanie pewnie było przeprowadzane anonimowo, więc kobiety mogły powiedzieć o tym głośno, że jeden na ośmiu facetów jest w stanie je naprawdę zaspokoić.
Zresztą, jakbyś się czuł gdyby twoja dziewczyna podczas stosunku oznajmiła Ci o maleńkości twojego wacka?
Wniosek jest jasny - duża pyta = laska jest happy.
a) dane to zupełna ściema , bo strona z której one pochodzą jest (subtelnie) wypchana linkami do różnych stron oferujących powiększenie penisa...
kobiety jak to jest ? czesto udajecie ? maly czy duzy ? technika wazna ?
AstralBlade pisze: Jah zmartwiles mnie
kobiety jak to jest ? technika wazna ?
AstralBlade pisze: maly czy duzy ?
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.