Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1472 / 26 / 0
Może taki sposób rozpuszczenia byłby dobry

pusta buteleczka wlewamy do niej trochę spirytusu ,sypiemy kanna,,dolewamy liquid

mieszamy ,zostawiamy otwartą buteleczke i odprowywujemy spirytus , choćby wkłądamy do piekarnia na 70 stopni lub dłużej czekamy aż sam sie wyparuje

dało by radę ? najprostszy sposób
  • 1521 / 73 / 0
Możesz nawet ze spirytusem waporyzować, przy 50:50 prawie go nie czuć.
tekst powyżej =/= prawda
  • 336 / 4 / 0
I ja mam podobny problem, wlałem do buteleczki 2 ml liquidu 0% nikotyny, do tego wjebałem 50-80 mg BB-22 (widać na fotce taki duży paproch, to kawałek tytexu bo degustowałem bebusia nabijając do fajka ale chuj z nim) no i leży to od wczoraj w nocy i ani myśli się rozpuścić.

http://oi40.tinypic.com/hskuu0.jpg

Może jakieś rady co robić? :cheesy: Byłbym ogromnie wdzięczny
  • 147 / 1 / 0
abym oddał olejek przez jakieś malutkie siteczko lub cos w tym stylu i odzyskal chociażby część bb
niełatwej bylo rozpuścić dobrze kanna a dopiero potem dolać ?
  • 336 / 4 / 0
Mądry Polak po szkodzie %-D W taki sposób to pojdzie się dymać większość bebka, może dowalić do tego z 1 ml spirytolu i to powinno pomóc rozpuścić? Tylko potem wapowanie lq w proporcji 1 ml spirytu na 2 ml lq może być średnio smaczne %-D
  • 1472 / 26 / 0
Mi się też w olejku nie rozpuściło i pływało a mimo to po kilkunastu buchach było czuć działanie wystarczające :)

ale i tak by się przydało rozpuścić aby olejek nie wyglądał przypałowo
  • 336 / 4 / 0
Hmmm to jak, dodanie 1 ml spirytusu raczej pomoże coś do tej buteleczki? Bo jak raczej niet to pjerdole i wlewam to do klira :*)
  • 147 / 1 / 0
ciekawe jak by to podgrzac np.w jakimś szkle tak aby kanna zmieniło sie w konsystencje kropli wtedy może by sie ładnie połączyło w jedno z olejkiem ¿?
  • 80 / / 0
@up dobry pomysł :-D następnym razem na 100% wypróbuję.

Czy wy też po mocniejszym zaciągnięciu się czujecie taki 'posmak' tego kanna? Mam 5F-AKB48.
Jak robiłem sobie ten czarodziejski liquid, dodałem trochę wódki i kanna, po czym zrobił się żółty glut :scared: czy to normalne?
  • 180 / / 0
Spierdoliłeś syntezę
ODPOWIEDZ
Newsy
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.