Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
comandos pisze:Nie warto tego brać w żadnym celu, jedynie za pierwszym razem naspidowało, następnym razem już tylko zamuliło, ogólnie nie polecam tego całego pipazolu...
Widziałem rękę jego
[...]
Spania to juz po amitryptylinie mam nadmiar, wiec jednorazowe zarzucenie ćwiartki moze wogóle czemuś służyć? nie mam schizofrenii, co najwyzej zab. schizotypowe które po czesci ciagne na własne zyczenie
Widziałem rękę jego
[...]
UPDATE:
-Lekkie Pobudzenie
-Akatyzja
:-|
UPDATE 2:
-Idę spać :rolleyes:
comandos pisze:Czekaj no zaraz zarzuce cwiartke i ci zdam relacje, nie bralem tego 2 dni a przed chwila zarzucilem 200mg serty zeby troche podbic dopamine aaa i jeszcze rano bardzo mocna kawa jesli ma to jakies znaczenie, w tej chwili jestem śpiący, zobaczymy co bedzie po tej cwiartce ;-)
UPDATE:
-Lekkie Pobudzenie
-Akatyzja
:-|
UPDATE 2:
-Idę spać :rolleyes:
Widziałem rękę jego
[...]
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami
Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.
Jazda pod wpływem to nie tylko alkohol
USA: Kierowanie pojazdami pod wpływem środków odurzających – w tym marihuany i leków na receptę – staje się jednym z najpoważniejszych zagrożeń na drogach, choć problem ten wciąż pozostaje w cieniu jazdy po alkoholu.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.