Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 202 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkem »
Trudno jest znalez wiarygodne informacje na temat szkodliwosci DXM ale wydaje sie ze polaczenie z efedryna i podobnymi substancjami jest szczegolnie malo udane chocby z uwagi na mozliwosc zwiekszenia cisnienia krwi i zaburzenia pracy serca. Mysle ze dopiero aktualne pokolenie dostarczy materialu badawczego nad szkodliwoscia DXM.
  • 180 / 3 / 0
Za 20 lat jak nasz kraj zainwestuje może troche w nauke, to beda przegladac nasze forum, spisywac relacje a potem odnajdywac nas w rzeczywistym swiecie i badac :)
I beda mieli zajebiste statystyki, bo sa tacy co cpaja codzien, tacy co cotydzien, raz na miecha i rzadziej.
Nawet nie trzeba robic zmudnych badan i wydawac na nie pieniedzy wystarczy zbadac pacjeta i elegancko.... :D
Aha juz widze ten hajs z jakim do mnie biegną :D :D :D deksiarzu deksiarzu daj się zbadać prosimy, prosimy... Zobacz mamy dla Ciebie wielki karton acodinu %-D No zgudź sie...

Pozro
Nie boję się juz...
Ja umrę   
Ja umrę...
  • 62 / / 0
Nieprzeczytany post autor: GaJoS »
Jak bym słyszał mojego kumpla. %-D
czyli mówisz że te pieniądze które wydaliśmy na acodin nie są stracone
tylko zostaną nam oddane gdy będą nas badać :-D
Uwaga! Użytkownik GaJoS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
Małe ilości kofeiny + DXM dają spoko fazy ^_^ Zmiany względem fazy bez kofeiny są w sumie małe.

Paczka Sudafedu czyli 720mg pseudoefki i 750mg DXM i żyję a faza cudowna, ostra dysocjacja i zniszczenie umysłu, tyle, że były momenty gdzie myślałem, że to już nadeszła ta godzina... %-D

Paczka Tussipectu (300mg efedryny) i Sudafedu + 450mg DXM - też żyję po tym, tylko to już było tylko i wyłącznie nieprzyjemne :-/ Głupi pomysł ogólnie :scared: Serce czułem całą noc, może szybko nie biło ale mocno jakoś :-/

Paczka Acataru przerobionego na Metkatynon + grejpfrut + 450mg + za jakieś 3h od załądowanie deksa kolejne 450mg - ogólnie pierwsza część fazy to bajka, a druga to ostra psychodela. Całkiem dobry miks :-)
Ostatnio zmieniony 16 listopada 2007 przez Twilight, łącznie zmieniany 1 raz.
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Fu, nie wyobrażam sobie pić kawy na dexie - jeszcze bym sobie coś nawkręcał, że dxm + stymulant... bad trip gotowy. Jeśli mam żreć kaszlodyn, to najczęściej na noc, lub gdy już zapadnie późny wieczór. Często jest tak, że później za dnia pigułożerca musi na uczelnie iść albo chuj wie co robić, a wtedy kawa musi być. Dziwna akcja, bo na zjeździe pana kaszlodyna kawa w jakiś inny sposób działa, udziwniony. Czasami mam lekkie oev, smugi wstążki i takie tam. Ha, ma to swoją dobrą stronę, po godzine/dwóch mam ochotę kopyta z koniem wpierdolić!! Po chuj duże dawki kofeiny do dexa??
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
Kofeina to w sumie gówno nie stymulant, no ale w sumie ja mam niskie ciśnienie i to dlatego u mnie dzikie miksy stymulantów i deksa są generalnie bezpieczne %-D

W temacie jest, że to jak się zasypia na deksie, więc musi być to związane też z jakimś niedociśnieniem czy czymś tam więc jeśli ktoś zasypia na fazie to od dodania kofeiny nic mu nie będzie imho.
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 29 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: pediator »
z własnego doświadczenia wiem że litr tigera troszkę osłabia faze, dodatkowo jak ktoś już wspominał może serducho paść po takim miksie(dxm+tiger) ja miałem szczęście i taki mix skończył się u mnie jak już wspominałem słabszą fazą %-D
  • 180 / 3 / 0
Myslisz z kawa wypita o 18 miala wplyw na oslabioy moj obecnie trip ? Co to za trip...

Pozdro
Nie boję się juz...
Ja umrę   
Ja umrę...
  • 321 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: astaroth »
Czytam i nie wyczytałam w koncu czy kawa coś daje tak na prawde;]
Ja ostatnio zasnełam po około 2 godzinach od wejscia <_< Połozyłam sie bo za bardzo mi sie obraz mazał i ogolnie nie chcialo mi sie juz krecic po pokoju, wiec postanowilam polezec ze słuchawkami na uszach. Niestety okazało sie, ze nie mam siły wyciagnać ręki po mp4 (:P) i leżałam z zamknietymi oczami. Przez kilka minut było miło, CEVy itd. ale na tym skonczył sie moj trip, chociaz wcale nie chcialo mi sie spac.
Wiec jednak chyba wypije kawe nastepnym razem, bo nie lubie jak faza mi sie przez sen marnuje :P
Meow.
  • 210 / 23 / 6
Nieprzeczytany post autor: inmda »
To jest tak, ze kawa dziala na fosfodiesteraze we wewnatrz komorki, wylaczajac mechanizm wylaczania, natomiast dxm zewnetrznie na receptory. Dlatego wydaje mi sie bezsensowne mixowanie, to tak jakby wkladac zarowke w oprawke przy wylaczonym wlaczniku glownym.

Z drugiej strony czesto mozna pomylic niepamiec z snem, bo tu wlasciwie dzialaja podobne mechanizmy farmakologiczne, przyczym dxm jest bardziej podobny do chorobowej spiaczki.

Nie wiem, moze to w praktyce jednak dziala?

Osobiscie probowal bym ten problem rozwiazac, suplementujac wapn, glutaminian i/lub asparaginian.
"Jeśli potrafisz o tym marzyć, to potrafisz także tego dokonać." - Walt Disney.
[url=http://chomikuj.pl/mac.pp/Dokumenty]backup[/url]
ODPOWIEDZ
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.