dirtysoul pisze:Czy lamotrygina wpływa jakoś na opio, zmniejsza działanie? I w drugą stronę, czy biorąc sobie raz na jakiś czas np. kodę lub oxy psuję sobie terapeutyczne działanie lamotryginy?
@^: raczej tak, nie widzę powodów dla których miałyby nie działać.
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
trąpka pisze:wszystko zależy od tego na co zażywasz lamo. Jem codziennie po 100mg ze względów zdrowotnych. W tym czasie miałem styczność z niemal wszystkimi wymienionymi przez Ciebie. Nie zauważyłem żadnych efektów ubocznych. Dzień po, taki sam z dupy
apropo moich spostrzeżeń:
lamitrygina(2h po lub 2h przed) + alko(trochę) = drgawki, uczucie zimna, ogolny niepokój - mógłby ktoś mi wyjaśnić dlaczego tak jest?
Lamitrygina + modafinil to daje pobudzenie, ale nic szczegolnego, tak jakby zabralo czesc pożytecznych efektów modafinilowi, a potem (lub w trakcie) ogólna zjebka depresyjna
trąpka, a brałeś z tym 2C-P albo LSD?
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Co do wymienionych mixów, to tak, miałem przyjemność :)
trąpka pisze:Nigdy nie miałem problemów łącząc z alko (pijam rzadko). Zdarzyło się nawet zjeść tabletkę na pusty żołądek po nocy piwkowania, by następnie wpadło jeszcze kilka piwek ;) Moja dawka jest dwa razy mniejsza - 100mg dziennie, więc to też na pewno ma duże znaczenie.
Co do wymienionych mixów, to tak, miałem przyjemność :)
jeszcze raz się dokładnie spytam - dla pewności :D :
trąpka, jak z 2CP i lamotryginą?
co do noopeptu to powiem szczerze, że z oby o niesprawdzony mix, nie podjąłem próby. Zgłosiłem się nawet do jednego z profesjonalnych sklepów noopeptowych (cośtam szwedzkie laboratortium) z pytaniem o to czy kiedyś się z tym lamo zetknęli. Podesłali mi wtedy w pdf test osobowości bravemana. Z jego wynikami miałem się do nich ponownie zgłosić
trąpka pisze: co do noopeptu to powiem szczerze, że z oby o niesprawdzony mix, nie podjąłem próby. Zgłosiłem się nawet do jednego z profesjonalnych sklepów noopeptowych (cośtam szwedzkie laboratortium) z pytaniem o to czy kiedyś się z tym lamo zetknęli. Podesłali mi wtedy w pdf test osobowości bravemana. Z jego wynikami miałem się do nich ponownie zgłosić
Więc tak: przedwczoraj zjadłem lamotrygine rano z lecytyna i innymi suplami i z piracetamem i vinpocetyną. bylo ok, potem w południe zaryzykowałem wziąłem Noopept. Chyba zadziałał(kiedyś go brałem więc ogólnie wiem), niestety głupota przeważyła i po noopepcie dowalilem znowu moją dzienną dawkę pira+vinpo, łeb mnie rozbolał, potem przeszło, więc dowaliłem kolejna dawke Noopeptu, żeby sprawdzić, czy to od niego głowa mnie boli. No i się zaczęło, tak mnie łeb bolał, że masakra, aż zasnąłem (ale możliwe też, że z przemęczenia).
Dzisiaj znowu pira+vinpo z rana, ale mi sie konczy pira, więc teraz poszło : noopept+vinpo. Ogólnie to nie wiem, czy mnie głowa boli, czy po prostu działa intensywnie Noopept(chociaż dawka śmieszna 10mg). Przed wzięciem Noopeptu dowaliłem 150mg CDP-Choliny. Powinna głowa nie boleć, ale jak to wpłynie na ChADa to zobaczymy; niby Noopept działa na to samo, co Lamitrin.
Trąpka a ile tego 2C-P jadłeś? Lamitrin stabilizuje działanie tak jak karbamazepina(ta druga stabilizuje na pewno, bo sam ją do tego wykorzystywałem)?
Bardzo mało informacji w sumie znalazlam na temat tego leku a bardzo sie staram. Na podstawie mechanizmu działania lamotryginy, bylby ktos w stanie powiedziec mi czy mozna przewidziec jakies negatywne skutki na prace mozgu? Zauwazylam u siebie klopoty z pamiecia, czy moze byc to spowodowane lamotrygina? I czy nagle po 2 latach sie nie okaze ze zostalam rosliną ;-) ?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.