Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ile osób zaznajomiłeś z DXM-em?
Żadnej.
65
21%
Jedną, dwie.
116
38%
Kilka.
95
31%
Kilkanaście.
8
3%
Przeze mnie cała okolica chodzi zdekszona!
20
7%

Liczba głosów: 304

ODPOWIEDZ
  • 121 / / 0
Nieprzeczytany post autor: aspirant »
Ja miałbym kilka wyroków śmierci.
Uwaga! Użytkownik aspirant nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 66 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Iteh »
Ja nie widzę sensu zaznajamiać ludzi z dxm kto będzie chciał to się dowie o tym specyfiku!
A takie wprowadzanie ludzi na przymus robi tylko na szkodę opinii o dxm i sprowadza dxm do dna!
Co więcej jak tak dalej ludzie będą promować dxm to stanie on się na receptę lub w ogóle usną go z rynku.
Hipokryta nr. 1
Wszystkie posty sa napisane przezemnie i prosze uszanowanie moich przemyslen wrazie dalszego ich wykorzystania.wszelkie prawa zastrzezone dla mnie (co ja kurwa pisze....wtf ide spac jestem jebniety.)
  • 201 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Jooseph »
Nie zaznajamian znajomych ze względu na to, że z powodu DXM zaznałem wielu nieprzyjemności... Z natury jestem człowiekiem życzliwym i nie wciągam ludzi w to czego robić nie powinni.
Uwaga! Użytkownik Jooseph nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Galacticos »
Ja zapoznałem 2 kumpli.Jeden z nich spróbował raz, spodobało mu się ale twierdzi że więcej nie weźmie.Natomiast drugi kumpla, zapoznawałem wspólnie z ziomkiem z którym zaczynałem przygodę z DXM i ćpa teraz więcej niż ja :|
Więcej osób nie udało mi się namówić, ponieważ twierdzą ze nie są Ćpunami :/
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2009 przez Galacticos, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1474 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Ja zaznajomiłem tylko jedną osobe...
Ale deks mu się nie spodobał, woli Savie. A reszta znajomych uważa, że ćpanie tabletek na kaszel to dno.
"Lepiej koksu pociągnąć" <_<
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1067 / 205 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Około 10 osób. Uznały, że pizda w chuj i spodobało się, aczkolwiek nie powtarzają raczej beze mnie. Z jarankiem mieszane głównie.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 776 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: akaz »
Ćpuństwo szerzycie, jak Wam nie wstyd?!
wspierałem wspieram wspierałem przemysł farmaceutyczny

ten post prawdopodobnie pisany był pod wpływem GBL, nie przejmuj się nim
not anymore %-D
  • 225 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Wierzaca »
Taa... Ze mną wiele osób spróbowało. Niektórym się spodobało, innym nie. Z jeszcze innymi do dzisiaj zdarza mi się deksić.
Przez jakiś czas nawet 'dexter' na mnie mówili ^_^
I don't think that there's anything worse in the world than being ordinary .
  • 392 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nagniot »
ja dałem żonie 2 paki na dzień dobry żygała i płakała nie lubi tego ale do mnie szaczun trzyma już, że na 3 pakach dzieci kompie i zmywam gary :)
Szczęścia nikt nam nie podaruje. Musimy zrozumieć, że jesteśmy za to odpowiedzialni sami.
  • 714 / 45 / 0
[quote="Nagniot"]
ja dałem żonie 2 paki na dzień dobry żygała i płakała nie lubi tego ale do mnie szaczun trzyma już, że na 3 pakach dzieci kompie i zmywam gary ]

Gratuluję!
skakanka
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.