Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Sprobowalbys browna?
Spróbowałbym
493
41%
Nie spróbowałbym
239
20%
Sprawdzam wyniki
326
27%
Spróbowałem i nie żałuję
93
8%
Spróbowałem i żałuję
38
3%

Liczba głosów: 1189

ODPOWIEDZ
  • 191 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Faithless »
ulicznego brałna bym nie wstrzyknął, fuj...
Hahaha, ja nie wiem jak talibowie to robią, ale ten cały kurwa brałn jest zajechany nie mniej niż surowe opium.
Kurwa, w tym jest tyle syfu, że to jakieś nieporozumienie.
~
I tutaj zagadka. Surowe, wysokomorfinowe opium ma 20-22 % morfiny.
Jakim więc cudem brown potrafi mieć 15% (%-D)? A 20-30 % to taki standard. Czyszczą to oni w ogóle?
Uwaga! Użytkownik Faithless nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 443 / 7 / 47
Nieprzeczytany post autor: opiofan »
No właśnie, wie ktoś jak się go robi lub co zawiera :D?

A do tematu: raczej nie byłbym w stanie nie spróbować, gdyby ktoś zaproponował, ale sam z siebie dostępu szukać nie będę.
Chętnie poznam ludzi z TripCity (tj. Trójmiasta) :hug:
Wszelkie trensiwa lub inne imprezki tematyczne w okolicy - słać PM %-D
https://www.youtube.com/watch?v=GKmEl6why6I
  • 191 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Faithless »
No ja właśnie niby wiem. Znaczy, według zachodnich publikacji, które opisują cały ten bliskowchodni proceder robienia heroiny. Podane przepisy, rzekomo wykorzystywane przez arabów, są merytorycznie jak najbardziej prawidłowe.
Jak więc udaje im się to tak spierdolić? Nie wiadomo.
Może to taki nie wiem, ich sposób walki z zachodnim babilonem? Chcą nas potruć w pizdu tym gównem? %-D
Albo na robocie są tak przy tym nagrzani, że nie mogą oczu otworzyć.
No ja nie widzę innych wytłumaczeń.
Uwaga! Użytkownik Faithless nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Toker »
Faithless, a może po drodze po prostu przycinają w chuja? Tak rozcieńczają, że aż mniej niż zwykłe opium ma. No a nie jest to możliwe? ;)
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: thundercult »
O tak, gdyby tylko była okazja spropowalbym bez wahania.
  • 637 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Piotr »
Sam szukać nie będę, jak trafi się okazja od dobrego znajomego to może... Uznaję zasadę że warto spróbować jak najwięcej rzeczy w życiu, szczerze jednak wątpię żebym się w brałna wpierdolił... Zresztą kody też już ze 4 miesiące nie jem.
Przez dłuższy czas mój stary majl nie działał, miałeś/masz sprawę, odezwij się raz jeszcze.
  • 729 / 7 / 0
szczerze jednak wątpię żebym się w brałna wpierdolił
Wymiękłem.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!

~ Lilia1

• 637 / 17 / 0
To nie mięknij Tokerku, opiaty po prostu mnie totalnie nie kręcą, są nudne, nie mam na nie wybitnej ochoty, 150x bardziej mam ochotę zawsze i wszędzie na kwasa niż na jakąkolwiek opiatową schizę. Rozumiem że Ty tego pojąć nie chcesz i nie umiesz, ale są ludzie dla których szczytem marzeń nie jest jebnięcie sobie po kablu i leżenie w takim stanie... Zresztą to samo o mnie sądzą osoby już w helu się grzebiące więc proszę Cię, daruj sobie takie komenty.
Przez dłuższy czas mój stary majl nie działał, miałeś/masz sprawę, odezwij się raz jeszcze.
  • 729 / 7 / 0
Twój post zrozumiałem tak, że "byś spróbował", ale jesteś pewien, że nie popłyniesz. Takie myślenie jest co najmniej błędne, z ogromną dozą - nie wiem, szacunku? napewno z nieziemskim dystansem trzeba podchodzić do Heroiny.
Poza tym, tak samo jak ty wolę psychodeliki, szczególnie empatogeny ;)

~ Lilia1

• 637 / 17 / 0
Ależ ja podchodzę do niej z dystansem, po prostu mam takie samo zdanie jak na początku tematu napisał Pilleater, zapalić raz(bo po kablach to raczej bym nie reflektował, no chyba że jakaś totalnie ekstremalna sytuacja się przytrafiła). Spróbować raz żeby mieć porównanie i wrócić w piękne krainy psychodeli :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.