Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 1122 / 0
Możesz walić sam, to lajtowy psychodelik.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 3206 / 176 / 0
19 lutego 2017misspill pisze:
Możesz walić sam, to lajtowy psychodelik.
W większej dawce jest bardzo psychodeliczny, jeśli ktoś zainteresowany jest.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Czy ktoś z was testował pixy złote butelki szampana?
Znalazłam je na pills raportach, twierdzą że 11-13 mg ale wolę się upewnić czy to samo trafia do Polski.
  • 921 / 276 / 0
Jak zapierdolisz jedna to dasz rade nawet na pierwszy raz, albo i nie dasz, zalezy od Ciebie, od osoby i od nastawienia. Polecałbym w domku zajebac to samemu bez stresów. Zalezy jakie masz doswiadczenia z takimi rzeczami. 2C-B spożywałem w dawkach 50mg gora 60mg na raz to wam powiem ze bodyload was zajebie i zawsze rzygam na siłe jak mi nie dobrze a po wyrzyganiu niesamowita beka i zmiany. Zawsze jak wpierdalam 2C-B w dawce 50mg w gore to miske na rzygi sobie biore odrazu do pokoju. Aha są diametralne zmiany i róznice pomiędzy zajebaniem dwuch a trzech pigół na raz. Raz specjalnie zjadłem cztery ale i tez dwie zeby zobaczyc jak mnie zrobia i lipa nie byłem zadowolony z dwuch. Jednej to nawet nie wpierdalam bo sie wkurwiam ze cos sie deczko tylko rusza, a lubie konkretne jazdy wizualne tak, ze cos mnie zalewa, albo przylatuje do mnie trzy centy przed oczy. Polecam trzy pigły na raz dla doswiadczonych zawodników. Jak dla mnie jedna z najlepszych fenyloetyloamin ktore spożywałem. Miazga.
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 3455 / 1122 / 0
Zgodzę się, 2CB jest rewelacyjne, jadłam dokładnie 8 lat temu i pamiętam jak dziś, zwłaszcza wrażenia audio - nic mi nie dało takiej frajdy muzycznie jak właśnie owa substancja.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 123 / 7 / 0
Próbowałem 2cb kilka razy w postaci fioletowych rolexów. Super substancja, ale po sniffie wypala nos masakrycznie.
  • 921 / 276 / 0
Ja probowałem na raz trzy oralnie i czwartą sniffem, ale po peaku dopiero, bo w trakcie by mi zyc nie dało i wpierdalałem w postaci zielonych myszek miki, no i wiadomo jak to pigóły żrą po nosie , ale dało sie wytrzymac. Nie było, az tak zle jak Ty piszesz wyzej. Nawet byłem zdziwiony, że nie zre tak hardorowo jak nie raz pigoły na MDMA.
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 921 / 276 / 0
Kurwa za nie długo mam zamiar zajebać na raz dwie pigółki 2C-B[30mg] + dwie pigółki 2C-B-FLY[20mg] W plecaku mam prze doswiadczenia psychodeliczne z różnymi substancjami i dużymi dawkami. Te substancje mixowałem juz, lecz nie w takich dawkach, takze rozchodzi mi sie głównie o BodyLoad. Reszta mnie nie interesuje, bo z tego co mi wiadomo to same przyjemnosci. Wydaje mi sie, ze co do BodyLoadu trzeba będzie wziąć pod uwage czas działania obydwu substancji, a w szczegolności peaki. Przeciez po 2C-B-FLY peak przypada na 4 lub 5 godzine i mysle, ze moze byc męka. Sam nie wiem, ale czy myslicie ze BodyLoad będzie gorszy niz przy spożyciu 50mg samego 2C-B ?
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 1857 / 70 / 80
Wie ktoś ile 2C-B jest w zielonych myszkach miki? W żółtych jest po 20mg, a ile w zielonych?
  • 921 / 276 / 0
Miałem juz i własnie na nie czekam z Holandi i z tego co mi widomo to zawierają 20mg.
PSYCHEDELIC WARRIOR
ODPOWIEDZ
Newsy
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.