Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
Kurwa, ale to trzeba być idiotą, by zbierać opakowania po drugach.
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dietpills »
No nie mów że pierwszy raz czytasz/słyszysz, że jakiś dzieciak tak robił. 8-(
z nami pozbędziesz się sadła siedząc w fotelu i wsuwając lazanię
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
Nie pierwszy.

Jak czytam tą całą elitę w dziale DXM to ręce można załamać.
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 146 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: d2 »
Dlatego jak sie mieszka ze starymi to lepiej pozbywać sie wszystkich śladów swojej zbrodniczej działalności, a najlepiej same tabletki przynosić, wycisnąć wszystko z listka gdzieś w terenie, wjebać w kieszeń/przegródke na drobne w portfelu/chujwiegdzie i wtedy jest w miare bezprzypałowo.

Rodzice lepiej niech nie wiedzą.
Uwaga! Użytkownik d2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 116 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Skaut »
dietpills, ile Ty qrwa masz lat:P?
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Soulless pisze:
Ja np. zawsze lubilem zbierać 'trofea'. Ze wszystkich klepiących leków zbierałem przednie tekturki z nazwą leku (po jednej tekturce, 1 tekturka xanaxu, 1 tekt. neurolu, 1tekt. afobamu, 1 tekt. clonazepmamu, itd). Tylko z antidolu zbierałem wszystkie tekturki.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / 1 / 0
Bo żetony z chipsów zeszly na psy, to czymś trzeba było nadrobić, nie?
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Żeby pamiętać co ćpałem a czego jeszcze nie.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 47 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Flijoye »
Soulless pisze:
Bzdura. Wystarczy być początkującym albo nie bać się rodziców.
Remember a Day before today, a Day when you were young.
  • 400 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: popjerdol »
Dlatego jak sie mieszka ze starymi to lepiej pozbywać sie wszystkich śladów swojej zbrodniczej działalności, a najlepiej same tabletki przynosić, wycisnąć wszystko z listka gdzieś w terenie, wjebać w kieszeń/przegródke na drobne w portfelu/chujwiegdzie i wtedy jest w miare bezprzypałowo.
popieram ja tak zawsze robie po co znosic do domu opakowania po antku
mowie brednie, nie sluchajcie mnie
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.