Strzelić z dupy na psach bo gość ci leży siano to chyba największe kurestwo. Skoro nie jednokrotnie cię wyjebał, to widocznie się nie nauczyłeś za pierwszym/drugim razem, żeby z nim nic nie robić. Pierdolenie, że nie chcesz go bić, bo ci go szkoda. Pewnie byś dostał w pizde, dlatego rozważasz zajebać go z dupy.
Śmieszy mnie takie pierdolenie. Wszyscy tacy ćpuny, ile to oni dilerów znają, jacy wpływowi na mieście, gangusy a co do czego pierwsi na psach.
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
Kasy nie odzyskasz, tylko zostaniesz frajerem z wolności :) Dobry start do ZK :) Uwierz mi życie lubi być przewrotne.
Jeśli ktoś dowie się, że strzeliłeś go na psach, to w tym mieście już dragów nie kupisz, nie wspominając o innych konsekwencjach - najgorsze rozwiązanie.
18 kwietnia 2021Pawq pisze: Przerabiałem i to. Za pierwszym razem jak mnie złapali z ziołem to nic nie pisnąłem (mimo że typ był stereotypem najgorszego możliwego dilera, cieniował na wadze, fałszował temat, raz mi prawie nawet wyjebał tylko dlatego że dałem mu hajs w drobnych a nie banknotach. Obecnie mam pseudozioma który niejednokrotnie wyjebał mnie na kasę. Gdy zadzwonię się upomnieć o spłatę długu to jeszcze mi ubliża. I szczerze zastanawiam się nad wyjebaniem go na psy. Wiem że lata z tematem itp. tylko boje się że potem mogę mieć moralniaka za kontakty z policją. Bo w sumie całe życie byłem jp itp. ale wiem że w inny sposób tej kasy nie odzyskam. Jedynym wyjściem w tej sytuacji (pomijając policję byłaby przemoc). Ale jakoś mimo wszystko szkoda mi go. Nie chcę nikogo krzywdzić bo wiem że potem źle bym się z tym czuł. Co radzicie ? Najlepiej było by niby anulować ten dług gdyby nie to że jest serio znaczny. I wiem że ta litość kiedyś mnie zgubi xd
Edit mały bo odruchowo zwróciłem się do ciebie z dużej litery.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.